Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdyby ŻYDZI mieli ratować POLAKÓW to nie ocalał by żaden POLAK |
''Taka praca dobra....''
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdyby ŻYDZI mieli ratować POLAKÓW to nie ocalał by żaden POLAK |
Pomodlimy się i za was, bo wydaje mi się, że już jesteście umarli za życia. Jest się tym, czym się żywi. Mam wrażenie, że powyżsi autorzy wpisów żywią się jedynie padliną medialną... A błogosławiony będzie ten, kto wytrwa do końca... Tak powiedział Jezus, to są słowa życia i tego będę się trzymała. Mimo wszystko życzę wam mniej jadu i nienawiści, a więcej tolerancji dla katoli. I zapraszam na MARSZ, ja idę z całą rodziną!!!! Pozdrawiam Z judeosceptycznym pozdrowieniem STRANSKY
|
|
bardziej tam jesteście potrzebni aby nabic frekwencje czarnym tak aby mogli w ten sposób pokazac ile i jak wazni to oni są w w mieście. W Boga wierze kleru nie popieram i nie dam z siebie robić durnia. Z judeosceptycznym pozdrowieniem STRANSKY
|
|
komu ten marsz potrzebny , czy od tego zmieni się zachowanie wielu ludzi? Bardzo wątpię. Jeżeli chcemy życ lepiej to pracujmy nad sobą ,swoją rodzioną a nie biegajmy po ulicach z wyrazem histerii na twarzy. Te marsz nic nie zmienią, a są tylko orężem walki ze świeckością państwa w rękach cwanego polskiego kleru. Ja małpy serowanej przez pasibrzuchów nie dam z siebie zrobić o nie. Z judeosceptycznym pozdrowieniem STRANSKY
|
|
To znaczy, że Radio Nadzieja nie może być obiektywne bo katolickie? Znaczy, że nie jest wiarygodne. No, ładnie...wylazło szydło z worka. LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
|
Nie tyle to jest demonstracja siły, lecz demonstracja braku przyzwolenia na zabijanie nienarodzonych dzieci, nie każda demonstracja coś zmieniła, ale jak by nawet 1 osoba po tym zmieniła zdanie to ja mogę chodzić codziennie, nie wierzę w księży i ich zawsze niebiańskie czyste intencje, nie uważam, że zostanę przez to zbawiony ani że będę żył przez to wiecznie. Z judeosceptycznym pozdrowieniem STRANSKY
|
|
chyba ze lubisz popalic holenderskie ziele to ubaw bez liku nie wychodzac z auta chlopki w spodniach od garniaka w koszulkach na ramiaczka i w korkach rynkowych wychodzac z lokalu po spozyciu duzej ilosci alko rece rozlozone jak by telewizory w zurcie nosil lapiac rownowage londuje na glebie i za nim ze dwie panienki musi z okolicznej wioski podnoszac go razem londuja na glebie przy tym dobrze upieprzone w blocie wstajac cytuje muwiulam nie pij tyle i jak my wrociem do domu po czym targaja pana do zaparkowanego nie opodal poloneza w wersji tunig-my-self ze spojlerem rownym z dachem z naklejka na przedniej szybie pionear i wiszaca pod lusterkiem pluszowa kostka ktora zakrywa polowe szyby i przy niej na sznurku plyty cd na tylnej polce glosniki od prawdopodobnie jakies wiezy lub dawnego jamnika z odlaczanymi glosnikami i zarzuca newsy akcenta czy boysow i kima a dzieweczki siedza i cierpilwie czekaja az wytrzezwieje a godzina dopiero po 23 okolo godziny polonez zaparowany dzieweczki tylko zgrabnie przecieraja szyby i obserwuja kto z ich wioski cos odjebie zeby moc o czym gadac i czy aby nikt ich nie widzi bo wstyd heheh stary lepszego ubawu nie ma a to tylko taka jedna przygoda ktorych w jedna noc jest mnostwo! pozdro dla wszystkich elo LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
Nic cię nie ominęło. Btw. też nigdy tam nie byłam, ale słyszałam, że imprezy tam to maksymalna wieś ;)
|
|
prosz
|
|
"zawsze jak kończymy sprzątamy to co zrobiliśmy" Jakby fragment lekcji biologii połączonej z wykładem o savoir - vivre. Ale taka prawda. Jak się nagnoi to potem trzeba to sprzątnąć, a nie wziąć w ręce trochę śniegu, zakopać i myśleć, że ten śnieg będzie wieczny.. Z każdym rokiem coraz więcej świń się rodzi i takie są skutki. Ferdek Kiepski powiedział: "Jest napisane w piśmie: kto się świnią urodził, ten świnią pozostanie. Amen".
|
|
Pisząc świnie nie miałam na myśli zwierząt a specyficzne zachowanie ludzi. Nie mających wstydu, myślących tylko o sobie jako pępku całego świata, nie szanujących innych, nie tylko ludzi . Zastanawia mnie skąd to się bierze... Jak się nabrudzi, to się sprząta, przynajmniej tak nauczyli mnie rodzice. Czy to brak wychowania, lenistwo? Az strach pomyśleć co w tym roku zaskoczy osoby sprzątające rzekę a właściwie jej dno... Lodówka kiedyś już była, rury też...
|
|
Myślących? Uważasz, że oni przejawiają jakiekolwiek formy myślenia? Jestem pewien, że gdyby umieli jeść odbytem to głowa byłaby im zbędna.
|
|
Kawa na ławe: to stare to lepsze ;] http://tenpub.pl/artykuly/tenpub_news/612,skok-na-stoliczek.html Andy C: to też dawno było na tenpub.pl ;) .
|
|
Wątpię.Obowiązuje ustawa o ochronie danych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |