niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdyby ŻYDZI mieli ratować POLAKÓW to nie ocalał by żaden POLAK

''Taka praca dobra....''

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdyby ŻYDZI mieli ratować POLAKÓW to nie ocalał by żaden POLAK

Pomodlimy się i za was, bo wydaje mi się, że już jesteście umarli za życia.
Jest się tym, czym się żywi.
Mam wrażenie, że powyżsi autorzy wpisów żywią się jedynie padliną medialną...
A błogosławiony będzie ten, kto wytrwa do końca...
Tak powiedział Jezus, to są słowa życia i tego będę się trzymała.

Mimo wszystko życzę wam mniej jadu i nienawiści, a więcej tolerancji dla katoli.
I zapraszam na MARSZ, ja idę z całą rodziną!!!!

Pozdrawiam

Z judeosceptycznym pozdrowieniem
STRANSKY

bardziej tam jesteście potrzebni aby nabic frekwencje czarnym tak aby mogli w ten sposób pokazac ile i jak wazni to oni są w w mieście. W Boga wierze kleru nie popieram i nie dam z siebie robić durnia.

STRANSKY

komu ten marsz potrzebny , czy od tego zmieni się zachowanie wielu ludzi? Bardzo wątpię. Jeżeli chcemy życ lepiej to pracujmy nad sobą ,swoją rodzioną a nie biegajmy po ulicach z wyrazem histerii na twarzy. Te marsz nic nie zmienią, a są tylko orężem walki ze świeckością państwa w rękach cwanego polskiego kleru. Ja małpy serowanej przez pasibrzuchów nie dam z siebie zrobić o nie.

STRANSKY

To znaczy, że Radio Nadzieja nie może być obiektywne bo katolickie? Znaczy, że nie jest wiarygodne. No, ładnie...wylazło szydło z worka.

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Oto Polaka zdanie na temat alkoholu :):)

http://www.wgrane.pl/film/50eda7c795157dc97e868025abc6283c

Nie tyle to jest demonstracja siły, lecz demonstracja braku przyzwolenia na zabijanie nienarodzonych dzieci, nie każda demonstracja coś zmieniła, ale jak by nawet 1 osoba po tym zmieniła zdanie to ja mogę chodzić codziennie, nie wierzę w księży i ich zawsze niebiańskie czyste intencje, nie uważam, że zostanę przez to zbawiony ani że będę żył przez to wiecznie.

STRANSKY

chyba ze lubisz popalic holenderskie ziele to ubaw bez liku nie wychodzac z auta chlopki w spodniach od garniaka w koszulkach na ramiaczka i w korkach rynkowych wychodzac z lokalu po spozyciu duzej ilosci alko rece rozlozone jak by telewizory w zurcie nosil lapiac rownowage londuje na glebie i za nim ze dwie panienki musi z okolicznej wioski podnoszac go razem londuja na glebie przy tym dobrze upieprzone w blocie wstajac cytuje muwiulam nie pij tyle i jak my wrociem do domu po czym targaja pana do zaparkowanego nie opodal poloneza w wersji tunig-my-self ze spojlerem rownym z dachem z naklejka na przedniej szybie pionear i wiszaca pod lusterkiem pluszowa kostka ktora zakrywa polowe szyby i przy niej na sznurku plyty cd na tylnej polce glosniki od prawdopodobnie jakies wiezy lub dawnego jamnika z odlaczanymi glosnikami i zarzuca newsy akcenta czy boysow i kima a dzieweczki siedza i cierpilwie czekaja az wytrzezwieje a godzina dopiero po 23 okolo godziny polonez zaparowany dzieweczki tylko zgrabnie przecieraja szyby i obserwuja kto z ich wioski cos odjebie zeby moc o czym gadac i czy aby nikt ich nie widzi bo wstyd heheh stary lepszego ubawu nie ma a to tylko taka jedna przygoda ktorych w jedna noc jest mnostwo!
pozdro dla wszystkich elo

LEGION ORŁA BIAŁEGO

Nic cię nie ominęło.
Btw. też nigdy tam nie byłam, ale słyszałam, że imprezy tam to maksymalna wieś ;)

prosz

"zawsze jak kończymy sprzątamy to co zrobiliśmy"
Jakby fragment lekcji biologii połączonej z wykładem o savoir - vivre.

Ale taka prawda. Jak się nagnoi to potem trzeba to sprzątnąć, a nie wziąć w ręce trochę śniegu, zakopać i myśleć, że ten śnieg będzie wieczny.. Z każdym rokiem coraz więcej świń się rodzi i takie są skutki.

Ferdek Kiepski powiedział: "Jest napisane w piśmie: kto się świnią urodził, ten świnią pozostanie. Amen".

Pisząc świnie nie miałam na myśli zwierząt a specyficzne zachowanie ludzi. Nie mających wstydu, myślących tylko o sobie jako pępku całego świata, nie szanujących innych, nie tylko ludzi . Zastanawia mnie skąd to się bierze... Jak się nabrudzi, to się sprząta, przynajmniej tak nauczyli mnie rodzice. Czy to brak wychowania, lenistwo?
Az strach pomyśleć co w tym roku zaskoczy osoby sprzątające rzekę a właściwie jej dno... Lodówka kiedyś już była, rury też...

Myślących? Uważasz, że oni przejawiają jakiekolwiek formy myślenia? Jestem pewien, że gdyby umieli jeść odbytem to głowa byłaby im zbędna.

Kawa na ławe: to stare

to lepsze ;]

http://tenpub.pl/artykuly/tenpub_news/612,skok-na-stoliczek.html

Andy C: to też dawno było na tenpub.pl ;)

.

Wątpię.Obowiązuje ustawa o ochronie danych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org