sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przetarg nieograniczony na termomodernizację Przedszkola w Łomży

na stronie zambrowa ogloszenia sa dodawane bezposrednio po ich napisaniu a tu ..... mysle ze tak jest najlepiej bo nibedzie takich sytuacji jak napisal rafaleczek_d

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przetarg nieograniczony na termomodernizację Przedszkola w Łomży

F-16 ćwiczą walki powietrzne .

Tak czytam wasze wpisy i wnioskuje że osoby które zaprzeczają że to był oprysk i podają argumenty do podważenia przez 10-cio latka upadły na głowe albo są bardzo wybitnymi ekspertami.

Nie jestem żadnym ekspertem ani znawcą samolotów ale jest dla mnie wiele nieścisłości.
1. na początku wyszła sugestia że to treningowe loty migów więc: jak to możliwe że ćwiczyli nad terenem zamieszkałym a nie nad jakimis lasami etc
2. temat z migami się urwał po tym jak zobaczylismy zdjęcie dzisiajszego samolotu
3. czemu kiedy 2 białe samoloty zostawiały białe smugi kompensacyjne przelatywał inny ciemny samolot który nie zostawiał śladu za sobą
4. z tego co piszecie smuga kondensacyjna zależy od warunków atmosfer. co podwarza ciemny samolot który widzielismy dzisiaj na własne oczy i ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8&feature=related
5. *X*X* na początku wcisakłeś ludziom teorie o mysliwcach wojskowych, później o smugach kondensacyjnych które utrzymują sie cały dzien a teraz piszesz że samoloty leciały przez warstwe chmur spychając je i zostawiająć ją jako smugę. Mam pytanie czy Ty dzisiaj wyglądałes przez okno i czy aby napewno dobrze sie czujesz?
6. Czy jest może jeszcze ktos kto uważa że dwa samoloty się zgubiły i szukając właściwej drogi przypadkowo zrobiły około 20 okrążeń nad miastem? :D zostawiając oczywiście smugi kondensacyjne.

proponuje nie spierać się czy to smuga kompensacyjna czy chemia ale spróbować ustalić co to jest, kto to sypie i czemu ma to służyć?

TO NOWY VIRUS ....EFEKTY W KILKA DNI

Pozdrawiam.

Jak się przyjrzysz tym samolotom to zobaczysz, że to nie są wojskowe maszyny. Po drugie samoloty wojskowe mają kategoryczny zakaz wykonywania takich ewolucji ćwiczebnych nad miastami ze względów bezpieczeństwa. Sprawa ma chyba jednak drugie dno. Coraz częściej mowi się chemtrials. Mamy teraz ladny poranek, ale daję sobie rękę uciąć, że te smugi ktore zostawiają teraz samoloty nie znikną po chwili jak to mialo miejsce jeszcze kilka lat temu. Smugi będą się rozszerzać i wisieć godzinami na niebie. Po południu niebo już będzie zakryte białą zawiesiną. Słońce będzie wyglądało jakby było za matowym szkłem. Założy się ktoś ze mną,że tak będzie?
Teorii nt. chemtrials jest mnóstwo. Poczawszy od walki z ociepleniem klimatu (cząsteczki aluminium zawarte w smugach odbijają promienie sloneczne z powrotem w kosmos) po najbardziej zdumiewające. Coś chyba jest na rzeczy. Niektorzy mowią, że Polska weszla do Unii, pojawiły się tanie linie lotnicze, wzrósł ruch lotniczy i stąd te smugi. Ale to nie jest dobry trop. Najpierw chemtrials zauważono w USA, a jaki wpływ na zwiększenie ruchu lotniczego w USA mają tanie linie lotnicze w Polsce latające po Europie? Pryskanie ma maxa rozpoczęło się w 2008 roku. Teraz jest to już tak powszechne, że przestalem to fotografować. Nie dziwi Was,że już prawie nie ma czystego błękitnego nieba. Jeśli nawet czasem trafi się ładny poranek jak dziś to samoloty natychmiast latają jak oszalałe zasiewając smugi. Czy samoloty mogą robic jakieś kółka i krzyzyki na niebie? To najczęściej maszyny przypominające niewielkie samoloty pasażerskie lub transportowe ktore powinny lecieć z punku A do punku B. Powiedzmy, że z Wilna do Berlina. Po co robią więc zabawę w kółko i krzyżyk na niebie.
Good Bye Blue Sky śpiewał kiedyś Pink Floyd. Prorocza piosenka. Tutaj jest fajny portlal o tym zjawisku. Robi go facet ktory najpierw zauwazył to zjawisko kiedył był w USA, a teraz dikumentuje chemtrials nad Polską.
http://chem-trails-everyday.blogspot.com/

do Anty74 (---.k.szeptel.net.pl)

nie jestem adwokatem, ani rodziną, ale mniej we mnie jadu i zawiści niż u niektórych :)
5 TYŚ ZŁ NAZYWASZ KRWAWICĄ?? ja bym to nazwała zapłatą za wykonaną usługę, a jeśli byłeś niezadowolony trzeba było zrezygnować z usług p. Minko kiedy był na to czas, a nie teraz pisać takie rzeczy :)

jeśli chcesz wiedzieć to ja wydałam na leczenie znacznie więcej niż Ty i nie mam zamiaru odzyskiwać pieniędzy, bo nie widzę powodu, moje leczenie przebiegało prawidłowo...

choroba p. Minko jest przypadkiem losowym, który może spotkać każdego...

poszukaj w łomży nowego ortodonty, opisz przebieg swojego leczenia i uwierz mi, że poprowadzi Twoje leczenie bez większych problemów :)

P.S. tylko koniecznie zapytaj przed wyborem nowego ortodonty czy przypadkiem pan/pani nie ma zamiaru zachorować w najbliższym czasie, bo tego przecież nie potrafisz ZROZUMIEĆ, co najwyżej obsmarujesz człowieka na forum :)

Pozdrawiam.

szymonek ty pojdziesz razem ze mna nie martw sie. O 2012 juz zapomnieliscie? Teraz banie oracie 2036?

na depresję to sobie zapal dobrego skręta i powinno być lepiej, tylko nie dołuj się przy paleniu, włącz sobie fajną muzyczkę, film czy co tam chcesz, zrób sobie dobrą szamkę , kup piwko. powinno przejść jak ręką odjął, nie bez przyczyny w niektórych krajach przepisują tzw. konopie lekarskie i pomagają:)

OK, widzę że i tak nie dojdę do porozumienia... OK, nie było tematu.
Na razie!

Żarcie brać swoje czy też stawiasz?

chodzi wam lodówka???

Stara Łomża również ma blachy BLM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org