niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rządy PISu gorsze niż wojna?

Ciekawe ile jeszcze tematow powstanie z tym filmikiem, ten jest chyba 4 :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rządy PISu gorsze niż wojna?

zgadza się - czwarty
pewnie po dziesiątym przestanie mnie to już irytować

dzięki krzywo

Tak tak, a może po 2,30? Może wzrok mam nie najlepszy, ale dzisiaj jakoś nie widziałem paliwa po 4,40.

Ale w tym wszystkim plus dla Ciebie "Fazi". Nie przypuszczałem, że ktoś tak dokładnie studiuje moje posty!

sferis w galerii , dobrze doradza, osobiscie kupiłem u nich acer 7540G i jestem zadowolony , zalezy do czego bedziesz uzywał, pozdro

Tak oczywiście jestem za automatem z biletami.

Kierowca powinien patrzeć to do czego został powołany. Wtedy będzie przyjemniej bardziej o czasie a przede wszystkim bezpieczniej.

Co do kontroli to jest jej brak po południu a od lat w soboty i w niedziele.
Nie zauważyłem ani nie wyczułem żeby któryś z kontrolerów był kiedykolwiek po alkoholu podczas kontroli biletów.
Po prostu wystarczy mieć tylko ważny bilet i co mi tam to tylko ich praca.

Pracowałam w 4 ale we wszystkich bez wyjątku jest tak samo i każdy piekarz to powie!Ja nie oczerniam tylko mówię prawdę!!!

pracowałam... chyba pracowałem, zerknij w lustro.

w pale się nie mieści co oni tam robią...

Treść jest ukryta

! Polecam super kamerzystów na wesele RECTIME PICTURES z Mińska Mazowieckiego. Prawdziwi profesjonaliści. Kręcili wesele mojej siostry, cudddo! (www.rectime.pl PROMO VIDEO). Nagrywali dwoma aparatami, ten nowy trend sprawdza się z 100% ,rezultaty ich pracy były wspaniałe i przeszły oczekiwania samych młodych. Wydaje mi się też, że pasja i zaangażowanie w pracę dają właśnie takie rezultaty, bo nie wyobrażam sobie wziąść na wesele kamerzysty, który całe wesele stoi jak słup! i cena jest indywidualnie dobierana do klienta w zależności od jego potrzeb....

wszystko juz przerobiłam z pokarmami,z proszkami do prania,plynami do kapieli,kremami itd i nic to nie zmienia....

Skok Stefczyka znajduję się na rogu ul. Długiej i Al. Legionów został przeniesiony z ul. Giełczyńskiej pod koniec 2009r.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org