poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niezdrowy sojusz kościoła z PiS

Na Radzymińskiej w Wawie zrobisz za 500zł w tym psychotesty

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niezdrowy sojusz kościoła z PiS

najepszy bank to własna rodzina

Lodowisko było na ulicach

Jesłichcesz to moge tobieprzedstawic oferte mojego banku.

A wymiana filtra paliwa to jedna z czyności serwisowych.

STEAM BOY A C DO CIEBIE!
POMYłiłem sie z numerem faktycznie to nie 9;25 tylko 9:05

"A kiedy miną święte miesiące, wtedy zabijajcie bałwochwalców, tam gdzie ich znajdziecie; chwytajcie ich, oblegajcie i przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki! Ale jeśli oni się nawrócą i będą odprawiać modlitwę, i dawać jałmużnę, to dajcie im wolną drogę. Zaprawdę, Bóg jest przebaczający, litościwy!"

2:191 I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym!

Źródło:
http://www.poznajkoran.pl/

Nie jestem przeciwny ludziom bedacym w innej wierzez, osobiscie uwazam ze bog jest jeden tylko my maluczkie ludzie nazywamy go po swojemu. I sami tworzymy rozne religie.Ludzie sa równie.nie ma lepszych ani gorszych
Mi chodzi o obycie kulturowe, niech oni szanuja nas w tedy my bedziemy sznowac ich.

Nasza ukochana "stolyca" wciąż nienasycona. Chyba ma tasiemca, którego głód może ugasić tylko parę stołków z OKE. A działacze "partyjnych sił sprzymierzonych" rodem z Łomży nabrali wody w usta. Chyba to nie tak miało być?

Treść jest ukryta

Czy jestem intelektualnie niedorozwiniety to niewiem, mam dosc dobre wykształcenie i dosc duzo przezylem mimo ze niemam jeszcze 30 lat co do koranu,hmm kiedys interesowalem sie prawem karnym islamu, malo tego mialem zajecia u czlowieka ktory sie w tej materii specjalizuje, prócz tego mam nabyta wiedze z zycia. mialem duzo do czynienia z osobami wyznania islamskiego w ich srodowisku.czy ty miales takie doswiadczenia?w ich srodowisku? pewnie zdajesz sobie sprawe ze mentalnosc i kultura islamu bez podzialu juz na sunnitów i szyitów jest wogółe inna niz europejska? wiekszosc z nas ani ty ani tez ja nieznamy ich dobrze nie potrafimy ocenic ich jako jednostki ani ogólu tych osób. jesli czytałes cały koran a mam taka nadzieje zauwazysz ze pismo to jest pełne połaczeń religijno społeczno kulturowych.tworzy jedno całosc ludzie zyja wg tego co tam jest.
Pozdrawiam

A mniej wymagające?

Miłość jest tymczasowa obłęd uleczalny przez małżeństwo

trzeba było iść na mechanika zawsze robota jest tym bardziej że aut wciąż przebywa a drugi są do dup# więc cały czas coś się chrzani i masz normalne godziny pracy a piekarz ? zapierniczać w nocy do piekarni spocony po pachy a i ludzie bez chleba przeżyją a bez samochodu NIE ! :)

Miłości nie ma,jest przyzwyczajenie.

Po przeczytaniu artykułu o zamiarach wojewody Żywno i sposobie w jaki te zamiary argumentuje jestem oburzony tym, jak osoba dbająca o dobro województwa może w ogóle w ten sposób się wypowiadać. Jak wiadomo OKE w Łomży ma pod sobą 2 województwa: Warmińsko-Mazurskie i Podlaskie (mapka: http://pl.wikipedia.org/wiki/Okr%C4%99gowa_Komisja_Egzaminacyjna) więc jedyne wydawałoby się racjonalne argumenty wojewody Żywno o centralnym położeniu Białegostoku w Podlaskim odpadają. Reszta to stek bzdur nasyconych chęcią dyskryminacji reszty województwa Podlaskiego i Warmińsko-Mazurskiego, zwłaszcza Łomży!

Proponuję skrzyknąć podzielone łomżyńskie środowisko polityczne i zaprotestować gdzieś wyżej. Jak widać sam prezydent Czerniawski na niedawnej rozmowie w swoim gabinecie z wiceministrem edukacji nie ustalił nic.

Treść jest ukryta

Nie wygadały,chcesz podyskutować?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org