Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niezdrowy sojusz kościoła z PiS |
Na Radzymińskiej w Wawie zrobisz za 500zł w tym psychotesty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niezdrowy sojusz kościoła z PiS |
najepszy bank to własna rodzina
|
|
Lodowisko było na ulicach
|
|
Jesłichcesz to moge tobieprzedstawic oferte mojego banku.
|
|
A wymiana filtra paliwa to jedna z czyności serwisowych.
|
|
STEAM BOY A C DO CIEBIE! POMYłiłem sie z numerem faktycznie to nie 9;25 tylko 9:05 "A kiedy miną święte miesiące, wtedy zabijajcie bałwochwalców, tam gdzie ich znajdziecie; chwytajcie ich, oblegajcie i przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki! Ale jeśli oni się nawrócą i będą odprawiać modlitwę, i dawać jałmużnę, to dajcie im wolną drogę. Zaprawdę, Bóg jest przebaczający, litościwy!" 2:191 I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym! Źródło: http://www.poznajkoran.pl/ Nie jestem przeciwny ludziom bedacym w innej wierzez, osobiscie uwazam ze bog jest jeden tylko my maluczkie ludzie nazywamy go po swojemu. I sami tworzymy rozne religie.Ludzie sa równie.nie ma lepszych ani gorszych Mi chodzi o obycie kulturowe, niech oni szanuja nas w tedy my bedziemy sznowac ich.
|
|
Nasza ukochana "stolyca" wciąż nienasycona. Chyba ma tasiemca, którego głód może ugasić tylko parę stołków z OKE. A działacze "partyjnych sił sprzymierzonych" rodem z Łomży nabrali wody w usta. Chyba to nie tak miało być?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy jestem intelektualnie niedorozwiniety to niewiem, mam dosc dobre wykształcenie i dosc duzo przezylem mimo ze niemam jeszcze 30 lat co do koranu,hmm kiedys interesowalem sie prawem karnym islamu, malo tego mialem zajecia u czlowieka ktory sie w tej materii specjalizuje, prócz tego mam nabyta wiedze z zycia. mialem duzo do czynienia z osobami wyznania islamskiego w ich srodowisku.czy ty miales takie doswiadczenia?w ich srodowisku? pewnie zdajesz sobie sprawe ze mentalnosc i kultura islamu bez podzialu juz na sunnitów i szyitów jest wogółe inna niz europejska? wiekszosc z nas ani ty ani tez ja nieznamy ich dobrze nie potrafimy ocenic ich jako jednostki ani ogólu tych osób. jesli czytałes cały koran a mam taka nadzieje zauwazysz ze pismo to jest pełne połaczeń religijno społeczno kulturowych.tworzy jedno całosc ludzie zyja wg tego co tam jest. Pozdrawiam
|
|
A mniej wymagające?
|
|
Miłość jest tymczasowa obłęd uleczalny przez małżeństwo
|
|
trzeba było iść na mechanika zawsze robota jest tym bardziej że aut wciąż przebywa a drugi są do dup# więc cały czas coś się chrzani i masz normalne godziny pracy a piekarz ? zapierniczać w nocy do piekarni spocony po pachy a i ludzie bez chleba przeżyją a bez samochodu NIE ! :)
|
|
Miłości nie ma,jest przyzwyczajenie.
|
|
Po przeczytaniu artykułu o zamiarach wojewody Żywno i sposobie w jaki te zamiary argumentuje jestem oburzony tym, jak osoba dbająca o dobro województwa może w ogóle w ten sposób się wypowiadać. Jak wiadomo OKE w Łomży ma pod sobą 2 województwa: Warmińsko-Mazurskie i Podlaskie (mapka: http://pl.wikipedia.org/wiki/Okr%C4%99gowa_Komisja_Egzaminacyjna) więc jedyne wydawałoby się racjonalne argumenty wojewody Żywno o centralnym położeniu Białegostoku w Podlaskim odpadają. Reszta to stek bzdur nasyconych chęcią dyskryminacji reszty województwa Podlaskiego i Warmińsko-Mazurskiego, zwłaszcza Łomży! Proponuję skrzyknąć podzielone łomżyńskie środowisko polityczne i zaprotestować gdzieś wyżej. Jak widać sam prezydent Czerniawski na niedawnej rozmowie w swoim gabinecie z wiceministrem edukacji nie ustalił nic.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie wygadały,chcesz podyskutować?
|