Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Benia znowu bredzi, czyli IDIOTKA? |
Według mnie najszerszą propozycję inwestycji ma Deutsche Bank w łomzy na Dworcowej bo przeciez jest to jedyny w łomzy bank inwestycyjny a i kredyty mają super............
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Benia znowu bredzi, czyli IDIOTKA? |
To co dzieje się na osiedlowych trawnikach i chodnikach jest tragedią. Codziennie wieczorem widzę jak Panie i Panowie wyprowadzają swoje psy łąkę- jeśli można ją tak nazwać przy Spółdzielnię Perspektywa. Tyle, że Ci Państwo zapominają, że w okresie wakacyjnym (i nie tylko) młodzież gra tam w piłkę! Nawet wtedy (często przy grających dzieciach) pieski biegają i robią kupki. Pani, czy Pan odwraca się i idzie w stronę bloku a piesek po skończeniu biegnie za swoim właścicielem. Straż miejska nie wyjdzie na ulice i piesze patrole. Mimo, że powinna. Nie łudźmy się! Mówicie o bezpańskich psach, które smrodzą. Jednak tych psów jest o wiele mniej niż tych, które mamy w domach! Jeśli każdy sprzątnie po swoim psie na pewno będzie czyściej. Ale przecież paniusia z tipsami i w szpilkach nie zbierze kupy swojego czworonoga.
|
|
Nie szukaj dziecku na siłę choroby. Napisz w jakim jest wieku. Jeśli tak jest faktycznie przez to jaką mamy pogodę? Jeśli nie ma wysypki, nie pieką policzki i nie swędzą to może warto przeczekać ten sezon i zobaczyć co będzie dalej? Po co ciągać dziecko po lekarzach, robić badania, które nie są przyjemne?
|
|
O kredytach piszecie, a mnie inwestycja interesuje. Kto może coś polecić ? tak na rok - może 2-3 lata max - coś lepszego niż 6 % na lokacie. Żadne anty belki - bo od licpa stracą rację bytu wobec zmian podatkowych jakie rząd wprowadza. ps. jeżeli chodzi o Wasz temat to cztałem w Rzepie o tym Rodzinie dla Swoich http://www.rp.pl/artykul/8,601482-Najnizsze-raty-dla--Rodziny-----.html
|
|
dzieko jest niejadkiem wiec malo je uczulajacych pokarmow i nie szukam nic na sile bo to trwa dosc dlugo i postepuje wiec cos musi byc nie tak
|
|
Kredytowo może i fajne - nie wiem nie sprawdzałem, ale kasy u nich nie zostawię.te dwa co wpisałaś to takie banki, że się szybko mogą zwiniąć. A polbank to chyba nie jest jeszcze bank Polski tylko jakieś przedstawicielstwo Greckiego, bo nie maja polskich gwarancji banowych. Jak już ma zainwestować to wolę już zagrać na giełdzie albo kupić fundusz, bo już po kryzysie i zaczynają dawać zarabiać.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WbPZxCHVR-E zaloze sie ze teraz lepiej , masz baw sie
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=94gHRhoxYd0 to tez
|
|
nawet jak bym była starsza to bym sie nie zdecydowała
|