Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najgorszy prezydent wspołczesnej Polski |
Jak macie nowe samochody to nie polecam na Auchanie gdyż strasznie zamula silnik. Super się jeździ na paliwku z Shella polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najgorszy prezydent wspołczesnej Polski |
Nie wiem co macie do zarzucenia paliwom z auchana. Są takie same jak wszędzie. Jeśli się nie mylę, to dostawcą dla auchana jest orlen. Kontrole z UOKiK jak dotąd nie wykazały żadnych uchybień.
|
|
prawda.i żeby lodowiska nie bylo... to jakas żałosna komedia.popieram!
|
|
w złotym smoku a gdzie to jest proszę o wiadomość z góry bardzo dziękuję
|
|
Z Białorusi przemycają
|
|
Szukam kontaktu do instruktora który prowadził zajęcia w klubie garnizonowym przy Legionów.
|
|
wow
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do marta03. kobieto tu nie chodzi o kase 0,50 gr w to czy w tamto, Ty byś może i nie brała nikogo za marne 10 zł w jedną stronę, ale nie raz jeżdziłam i wiem że tyle się daje, bo ktoś kto sam jezdzi chętnie wezmie kogos i za 10 zł, a ceny biletów znam doskonale więc nie musisz mi ich przedstawiać............Zresztą nie skomentuje.............nie czekam na komentarze od osób niezainteresowanych.........więc zajmij sie swoimi sprawami.......chociaż widać ze nudzi Ci sie mocno mar
|
|
|
to już trzeci raz...
|
|
Słyszałem że podobno w jednym z klubów w łomży ma być festiwal piwa czy coś takiego, podobno plakaty są gdzieś na fb ale nie mogę tego znaleźć. Wie ktoś może coś o tym? -_
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Za 4 lata też wybierz byłego pzpr - owca z SLD i znowu płacz ,że ci źle .
|
|
w barbadosie
|
|
postawa miasta(ratusz prezydenci i radni skandal i żenada) ŁKS promuje nasze miasto ale cóż widocznie miastu wystarczy jak o nas mówią tylko w okolicach za to lepiej wybudować bulwary które będą przez całą wiosnę pod wodą baza przystań dla wariatów co będą nadkładać 20 km rzeką pod prąd i 20 z prądem żeby w Łomży zacumować tylko pytanie po co?
|
|
no właśnie udało mi się to na fb znaleźć, nie powiem ciekawie się zapowiada http://www.facebook.com/event.php?eid=184013128305873
|
|
bo to POLSKA ! nie elegancja francja
|
|
dzieki, juz wszystko wiem;/
|
|
wszystko...
|
|
po kolędzie Ksiądz zostawił miedzy innymi kopertę z nadrukiem "ofiara na kościół z okazji 25 lecia istnienia" , 15 zł. od członka rodziny i druki z miesięcznymi zobowiązaniami finansowymi a do tego instrukcje że kiedyś ludzie wpłacali na kościół 10% swoich dochodów. Jest też adnotacja że każdy parafianin musi dbać o dobrą sytuacją finansową swego kościoła.
|
|
hmm.... ,,alwaro" wielka irytacja z powodu braku miejsc na basenie... gdyby był on taki brudny i beznadziejny jak o tu przedstawiasz świeciłby pustkami. Więc zastanów się co mówisz
|
|
jak Ci mowie kurde ze brud to syf a tam lomzyniakom to wsio ryba czego oczy nie widza temu serce nie żal
|
|
Czy nikt z zarządu drogi nie widzi co się z nią dzieję?? Przecież jeszcze ze dwa tygodnie i nie da się tamtędy jeździć, zwłaszcza na wysokości Pniewa asfalt jest cały popękany, zapada się a w innym miejscu podnosi do góry. Jeszcze kilka dni i posypie się całkiem, podobnie jest za Puchałami! Jeszcze kilka lat temu po tej drodze się płynęło a teraz robi się MASAKRA ! ! !
|
|
A niedziela już blisko...
|
|
Mnie nie przypadło do smaku ( gustu ). Jedno wypiłem z ciekawości ale na drugie już nie miałem ochoty. Może kobietom będzie smakowało, bo takie bardziej " damskie ". rudy błazen z druhem
|
|
gdzie? pływałem kurde lubię pływać i se normalnie pływałem chyba poto jest basen a nie kurw* by wyławiać jakies kudły moherów
|
|
Nie ma się czego bać. Teoria to te same pytania jak przy egzaminie na kat. B + kilka dodatkowych na motocykl, możesz popełnić dwa błędy. Praktyka tak jak napisał Memphi. Najpierw przygotowanie motocykla do jazdy czyli: Zawsze sprawdzenie naciągu łańcucha + losujesz jedno zadanie np. Sprawdzenie poziomu oleju. Potem egzamin praktyczny na placu tj.: Slalom miedzy pachołkami, 5 ósemek, zatrzymanie i ruszanie pod górkę, hamowanie awaryjne (rozpędzasz motocykl do 50km/h i hamujesz używając obu hamulców) Jeśli wszystko zrobiłeś ok jedziesz na miasto. Trasa to: Zjazd, rondo, Nowogrodzka, Z. Glogera, Woj. Polskiego, Poznańska, Spokojna, Gen, Sikorskiego Al. Legionów, rondo, Zjazd. Na mieście możesz popełnić jeden błąd. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Tu jedynie może pomóc wyznaczenie tras dla ciężkich pojazdów.
|
|
niech ktoś mi wytłumaczy w jaki sposób ŁKS promuje miasto? Wygrywając mecze w 4 lidze to jest promocja? pozdrawiam
|
|
W Łomży możesz w wielu miejscach spędzić miło czas, ale z jednym "ale", imprezy a nawet bale walentynkowe są u nas 12 a nie 14.
|
|
???
|
|
"Milczę kiedy trzeba krzyczeć krzyczę gdy powinienem milczeć" po pierwsze To jest jakaś kpina, "beer festiwal" wstęp 30 zł, nieograniczona ilość piwa, a nie sądze by gnojostwo wypiło więcej jak cztery piwa,teraz popatrzmy na to z innej strony, tam będzie bardzo dużo dzieciaków w wieku od 16 i w górę, już nie będe jechał na aferce jak w poprzednich tematach bo szkoda czasu bo mam ważniejsze sprawy na głowie ale jedno pytanko, czy ktoś tam będzie trzymał pieczę nad sprawdzaniem dowodów? bo jak wiadomo nie od dziś że większość osób które tam goszczą to niepełnoletnie osoby
|
|
Nie!!!! Przypuszczam ze zawsze znajdze sie cos co musisz dla kraju zrobic za friko.... ;)
|
|
jak dziewczyna ładna i gadatliwa to zabrałbym nawet i za 5zł niż jeździć samemu :D
|
|
kolejny kombajn z lat 80 :D same dziongi
|
|
dziękuję i pozdrawiam chyba już go nie odnajdziemy, być może to ktoś z przyjezdnych go wziął szkoda tylko że to nie pani go wzięła pozdrawiam
|
|
i o co halo??? jak masz problem ,to nie czytaj, skoro mial amfe w kielniach to napisali, sprawdz termin przydatnosci swoich tabletek
|
|
Jesteś za ROZWOJEM klubu? Patrzysz na to wszystko REALNIE? To zróbmy mały test. Nie opłać Swoich rachunków tylko przez 1 miesiąc a po tym czasie napisz mi na tym forum, czy się rozwinąłeś czy cofnąłeś? Poza tym - przyznałeś właśnie, że jednak piłka nożna to niezła promocja miasta, bo skąd wiesz że Widzew jest z Łodzi? ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
davidx - dokładnie popieram jedna mądra wypowiedz jak do tej pory, a nawiązując do tego czy ich chce dla mnie to jak dla Zenka to tez są ludzie... nie przeszkadzają mi tak jak np. chińczyk czy murzyn itp. itd. większość z was nie była nigdy zagranico i nie będzie pewnie, wiec gówno wiecie i gówno widzieliście lubicie tylko krytykować ludzi...
|
|
Musisz pytać w UP bo tu na forum nikt Ci nie powie bo same śmierdzące lenie, chamy i gbury tu są. Za staż dostaniesz teraz nie więcej jak 700 zł. Jest popyt na fryzjerki, pomoce biurowe, barmanki/kelnerki. Jak trafisz na dobrego pracodawce a skierują cie tam z UP to możesz liczyć na bonus od pracodawcy jakieś 30 - 40% i wtedy wyjdzie Ci ok tysiąca na rękę za staż. Wbrew pozorom nie wszyscy pracodawcy w Łomży to CH**. Jednak tak czy siak wszystko zależy od wieku jak masz do 25 lat, nie pracowałaś wcześniej to masz szanse załapać sie na programy unijne, jak więcej bądź masz już jakieś lata pracy to zdajesz sie tylko na "łaske pana" pozdrawiam
|
|
Słaba ta reklama w mediach, skoro ja dowiaduję się o czymś takim z forum.
|
|
popieram. rudy błazen z druhem
|
|
Nie krzycz tyle! Wyłącz capslocka
|
|
POLECAM KAFETERIĘ NA UL RZĄDOWEJ nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mam świetną księgową, która na pewno by Cię rozliczyła. Daj jakiś namiar na siebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosze http://www.rpmotorsport.pl/auta/silnik_i_osprzet_laczniki_silikonowe-c-901_2767.html
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=TwifPzB3AMA rudy błazen z druhem
|
|
Re: Najgorszy prezydent wspoÅczesnej Polski |
Ciekaw jestem jak Panie zachowują się na randce. Wymagające, przynajmniej wiedzą czego chcą.
|
|
W raporcie "otwarcia" czytam właśnie, że "w zasobach Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Łomży, znajdują się 2 pływalnie miejskie, stadion miejski, boisko Orlik 2012, siłownia, skatepark, hostel, sezonowy basen oraz sezonowe lodowisko". Czy ktoś mi może wyjaśnić, jak to się ma do stwierdzenia ze strony ratusza z 31 grudnia 2010 r. "(Miasto) przymierzano się nawet do wykupienia używanych urządzeń, użyczanych przez specjalistyczną firmę Łomży w poprzednich trzech latach, ale na to również potrzebne są zmiany w budżecie miasta. Dokonać ich mogła jedynie rada miejska, która już nie funkcjonowała, bo trwały wybory do nowego samorządu. MOSiR rozważał możliwość dzierżawy urządzeń lodowiska na sezon, jednak koszt ok. 200 tys. zł przekraczał jego możliwości finansowe"? Wydawało mi się, że jeśli coś jest w moich zasobach, to jest moje, ale może się mylę, więc niech mi to ktoś wyjaśni z łaski swojej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |