poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
znajdź trzy różnice!!!!

Autor: kamil52 (---.elomza.pl)
Data: 08-02-11 22:30

Tak piszecie by sprzątać po psie, a widział ktoś gdzieś pojemnik na takie 'kupy' w Łomży ?

No tak to lepiej niech zalegają na chodnikach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: znajdź trzy różnice!!!!

dokładnie,jak kolega wyżej napisal! Osobiście nie uważam,że to wstyd jeździć na gazie lpg. Raczej wstyd,to kraść i wpaść.

Bo na cóż innego mogą iść ?

Przepraszam, to nie do maślanki a do franio30. :)

Dobrze, ktoś podkreślił o tym paleniu. Jak ktoś chce się truć, to niech to robi z dala ode mnie. Twoja wola. Poza tym to jest typowe polskie myślenie, wrzucić kasę do wora (podatki i inne oplaty), a ja nic robić już nie muszę.
Z jakiej racji, ja mam narażać własne dziecko, na zarazki znajdujące się w psich kupach? Potem mam płacić za jego leczenie, tylko dlatego, że jak pani ma zachciankę posiadania psa i zapomina o obowiązku posprzątania? To że coś jest wspólne to nie znaczy że niczyje.
Poza tym ktoś policzył ile kasy mniej więcej jest z tego podatku rocznie. Wątpie czy taka ilość osób poradziłaby sobie z taką ilością psich kup na terenie całej Łomży. Przecież zabrakłoby doby. Poza tym są zwykłe kosze. A czy to taki straszny wydatek kupić torebki śniadanie i szufelkę? Stać na psa, na karmę to i na te kilka złotych więcej wydanych w miesiącu też stać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org