Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ksiądz policję wezwał |
najlepsze jest to jak wyciagasz z torebki i wszyscy sie dziwia ze posiadasz cos ladnego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ksiądz policję wezwał |
Treść jest ukryta
|
|
To nie znaczy ,że musisz tu wchodzić. Noszę aparat 3 rok i nawet nie wiem ile go jeszcze będę nosił. Poza tym nie ma żadnego kontaktu ,jeśli się dzwoni do gabinetu. Oczywiście szkody kobiety ,bo wybierając ją kierowałem się opiniami ,które były pozytywne . Chciałem się tylko zapytać ,co mam dalej robić? bo nigdy nie spotkałem takiego przypadku ,więc to chyba logiczne
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Jakim kodem wykupuje się pakiet darmowych smsów w orange gO?
|
|
Miło mi.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Do wladima: praca fizyczna zawsze była, jest i będzie najgorzej płatna. Do jej wykonywania nie potrzeba wykształcenia a tylko siły fizycznej i różnych cech charakteru w zależności od tego jaka to praca. Natomiast praca prezesa banku to praca (tak jak szczebiotka zauważyła) głową a nie rękami. Trzeba miec odpowiednie kwalifikacje, wiedzę, doświadczenie itp.I żeby było jasne: nie popieram milionowych pensji w/w. Uważam,że są grubo przesadzone. A jak myślisz skąd te pensje? Skoro większość z nas trzyma swoje pieniądze w banku ( a zgodnie z prawem bankowym każdą naszą złotówkę bank może 9 razy pożyczyć) to sami dajemy im zarabiać krocie. A nam zostaje 4% na lokacie rocznie. Proste. rudy błazen z druhem
|
|
Gdzie ty widzisz tą większą odpowiedzialność?, w której pracy ginie więcej ludzi?
|
|
Jeśli nawet i bez względu na to po której stornie bym stanął, to nie zmieni to faktu, że Pan D. idealny i krystalicznie czysty nie jest, jak to opisano w artykule jakże poczytniej GAZECIE WYBORCZEJ.
|
|
masz towar to to samo co narkotiki .. i wez piepszem caly dom posyp bo psy tropionce wywenszo rze lerzal w tym miejscu i po tobie idziesz do wienznia . rudy błazen z druhem
|
|
Można wykupić 600 smsów chyba pod numerem 676
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=1Lpru_po5wA&feature=player_embedded
|
|
oponiak jak to o oco, szczebiotke zgwalcili i zamordowali
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
100mario, a gdzie małpa@ napisał że amputowali Kubicy dłoń ? Zacytuj. Z tym że "straciliśmy najlepszego" też w sumie ma racje. Czy wystartuje w testach i późniejszych zawodach ? - po takiej operacji na 100% nie, a więc straciliśmy, mam nadzieję że tymczasowo. Strata nie oznacza tylko śmierci, tyczy też czasowego wykluczenia na daną chwilę. Chyba że ktoś ma jednotorowy proces myślenia. Więc z całym szacunkiem 100mario ale czytanie ze zrozumieniem dotyczy nas wszystkich. Pozdrówka
|
|
aneola widac zacofana
|
|
|
nr 767 ale nie pamietam jaki kod czy cos ;p
|
|
Dopiero w kwietniu ruszy jeden nadajnik w centrum Białegostoku .Do odbierania kanałów wystarczy zwykła antena siatkowa i telewizor wyposażony w mpg4 Poniżej masz mapkę z zasięgiem http://przelaczenie.eu/?s=kiedyigdzie&woj=podlaskie#Suwalki
|
|
|
profesorku niestworzone pisze się razem poj&bie chcesz się spotkac zapraszam trochę się zdziwisz matole żegnam pana "profesorka" miłego dnia w szkole rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |