Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CBA w ratuszu |
takie informacje z wp to mozna sobie wsadzic..... Lepiej wstrzymaj sie do czasu az wyjda prawdziwe informacje anie jakies wp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CBA w ratuszu |
Mnie nikt się nie pytał czy ich tu chce.
|
|
Te znacznie lepiej pasuje niz obecne.
|
|
ocipiales chyba, , ,
|
|
NIE AKTUALNE ADmin działaj !
|
|
nauczanie na odleglosc, a to ci dobre.... biorą 25zl za 45 minut i jeszcze jaką wygode mają przez skype. Ja mogę brać 10zl za 45 minut w soboty i niedziele, angielski poziom zaawansowany, zapraszam !
|
|
a co widzisz złego w nauczaniu przez skype??? skype daje Ci komfort nieruszania dupy z domu i elastyczność godzin. W weekendy ludzie maja ciekawsze zajęcia niż nauka angola, wierz mi, nawet jeżeli ma on kosztować dyche, wola dać dwie i pól i uczyc się go w poniedziałek i srodę:)
|
|
wstyd, ludzie wyksztalceni wysoko, z kulturą, srają na chodniki psami
|
|
nigdy nie zaplacilbym za korepetycje :) pozdrawiam samouków.
|
|
@kasia arbuz- mam takie pytanie, czy na bezludnej wyspie można zostać milionerem?
|
|
Krist Off ja juz nasralem na chodnik, kto nastepny???
|
|
Nie ma potrzeby dokumentować gówna. Jeśli pies wali 2 razy na dobę jutro na kasztelańskiej będzie dużo świeżych odchodów. Tak jak pisałem w poprzednim poście na jakich ulicach jeszcze widzicie sterty gówna. Podawajcie nazwy ulic.
|
|
bylo zrobic foto bo tak nikt cie nie uwierzy
|
|
chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy...
|
|
musialbym miec nick lunatyk
|
|
NA razie to jeszcze nic nie dał bo dopiero po 90 dniach Polsat wypłaca kasę
|
|
ahahaahhha liczyl kupy :D ostro
|
|
Chłopcy i dziewczynki to nie jest tak. Z jednej strony wystarczy się postawić w miejsce takiego pracodawcy. Odpowiedzialność przede wszystkim przed klientami (dotrzymywanie terminów itp.), przed US, pracownikami, ZUS, i 24 h na dobę do dyspozycji klienta!!! Na głowie podatki, samochody firmowe, dosłownie wszystko. Nie jednemu z was, odechciałoby się takiego życia. A na rodzinę już nie ma czasu, każdy pracownik też ma swoje......... i taki pracodawca musi tego wysłuchać. Od firmy nie ma wakacji, telefon musi być włączony cały czas.Ja osobiście stwierdziłem, że do .... taka robota. Ja pracując 9h przyjeżdzałem do domu i miałem wszystko w du.ie. A szef musiał tak cały czas. Z drugiej strony taki nie dotyczy twierdzi "Weź się za robotę to i podwyżkę dostaniesz" g...... prawda!!!!!!!!!! Do mnie mówił prosto i nie raz, że dobrze robie, że jest z mojej pracy bardzo zadowolony ale na razie podwyżki dać nie może. I co jemu zrobisz???? Ale ostatecznie po dłuższym okresie dostałem 6 podwyżek. Najgorsze jest zalatywanie w .... . Nie raz tak miałem. Za nadgodziny 0zł!!!! a starał się, żeby tylko po godzinach siedzieć. A jak się ktoś nie zgadzał to zdziwienie, 'a to czemu tak'??? I wiele innych. I żeby gość nie miał tych pieniędzy, to każdy by zrozumiał. Ale samochody zmienia ( kilkadziesiąt tysięcy wart jeden). rudy błazen z druhem
|
|
p.s. temat powinien racze brzmieć: 'RZĄDZĄCY KIEDY PODWYŻKI WYNAGRODZEŃ, WSZYSTKO IDZIE W GORĘ!' w sumie co do podwyżek ma pracodawca?? rudy błazen z druhem
|
|
ja wiedziałem ze tak będzie przecież mógł zatrzymać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |