sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Troska Narodu Polskiego o losy Sędziego..

Neo --> ****.

Zrobili nas dobrze w bambuko.
Raz dzwonił koleszka z TP, że kończy nam się umowa, przedłużą na rok i dadzą zamiast 1Mb/s, 2 w tej samej cenie. Gdy przyjechał kurier, żona podpisała aneks bez czytania a tam 2 lata i dalej 1Mb/s :/

Potem zaproponowali telewizję z neostrady, zgodziliśmy się, automatycznie przedłużyło nam internet o kolejne 2lata :/ ciągle z prędkością 1Mb/s a cena? 70zł z liveboxem :/

Czekamy tylko do sierpnia i sajonara. Nie wspominając już o tym, że ciągle się rozłącza, nie ma dnia gdzie przez minimum godzinę nie działa TV i takie tam.

Oczywiście zaraz ktoś się znajdzie, że wszystkie umowy się czyta przed podpisaniem, sorry ale kurier stoi Ci nad głową, czasu nie ma, pozatym to tylko formalność bo przecież wszystko było z góry ustalone, a i tak Cię wytną w ch*ja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Troska Narodu Polskiego o losy Sędziego..

maly za to ty znasz się pewnie na śmietance :)

Kiedyś kupowałem mleko UHT w biedronce i zdziwiło mnie to, że termin ważności nie został przekroczony a było już kwaśne.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

oranżada

i sądzac po tym jakie bzdury wygadujecie to raczej wy macie problem ze znalezieniem kogos, nie dość ze malo inteligentne to i pewnie brzydkie

...pytasz dlaczego Łomża... hm przez Łomżankę ponad 10 lat mieszkamy w Hiszpanii i najwyższy czas no powrót na ziemie ojców i dziadów ;) a coś w tej Polsce trzeba robić... a pomysł z herbaciaria to tylko jeden z kilku ... jak się to mówi "macam teren" ;) dzięki za zainteresowanie !

Pozdrawiam.

z chęcią bym korzystała z takiego sklepu z prawdziwego zdarzenia gdzie mogłabym kupić wszystkie przyprawy i zioła w jednym miejscu a i dobra herbatka zawsze się przyda, pozdrawiam.

tyle samo mam płacone co ty 7angelfree... ;)
Co juz jestem niepoluparny? Bo mam jaja żeby powiedziec co mysle i stanąc w obronie kogos komu wlasnie d... obrabiacie?
Typowe...

http://f1.wp.pl/kat,48594,title,Informacje-o-wypadku-Kubicy,wid,13106448,wiadomosc.html?ticaid=1bbbe
to sie smiej

ja mysle zebys w goole nie pisala, bo on nieodbierze. Jest na wakacjach w Egipcie i nawet ręka Boska Ci nie pomoze w tym momencie zeby ten list dotarl.

Ma zowsze Łomża

teraz to ty oceniasz bałwanie, ja mogę oceniac bo widze ze piszecie jak dzieci, nie ja zaczełem i nikogo pierwszy nie poniżałem, a wy macie z tym problem i zachowujecie sie jak dzieci. Pozatym koncze z wami dyskusje , ztobą też Stiff Ja ci w dupe ty mi loda. Banda internetowych odważnych idiotów

ja mam gdzie indziej neta.

---

Profesor to po co te wszystkie dyskusje jezeli uwazasz ze tu gimnazjum??? jak Ty jestes starym chlopem to wez sie wlasnie za cos porzadnego a nie dyskutujesz z gownirzami na jakims forum. Wlasnie takie zachownie swiadczy ze jestes dobry tylko w gadaniu i nic wiecej. Ja nie oceniam ja wiem ze tak jest, tacy ludzie jak Ty szukaja w d*pie mozgu i raczej tam nie znajda. Niestety prawda w oczy kole.

witam czy nie ma ktoś w okolicy na sprzedanie lampy xenonowej do BMW e46 320d ,2001rok lewej (od kierowcy)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org