sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Orzeczenia TK to tylko sugestia...

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Orzeczenia TK to tylko sugestia...

nie spelniaja! sala dla palacych to ma byc sala ostatnia, przez ktora nie przechodzisz nigdzie! ktos powinien sie tym w koncu zajac!

Pani Minko wywiezli policjanci w skafandrze..okazlo sie ze jest ona chora na schizofrenie. Z tego co sie orientuje obok ma gabinet pani Podolak,fajna babka moze warto sie do niej przejsc i zapytac o te karty i co dalej mysle ze powinna cos podpowiedziec. pozdro

Neo jest dla pokemonuff takich jak ty więc dobrze chodzi.

Może niech rodzina Mańczaków poda swój nr konta,to kilka osób na pewno by się znalazło ,żeby wpłacić jakąś kwotę.A co do doktorka, to może przed śmiercią będzie miał o czym myśleć on i jego rodzinka.

Oczywiście,żeby zostac milionerem to trzeba zacząc cos robić w tym kierunku. Niestety, większość piszących na tym forum to ludzie, którzy tylko narzekają i krytykują. No cóż, takich ludzi widocznie też społeczeństwo potrzebuje. Drogi "Profesorze" a Ty co robisz aby podnieść jakość swojego życia? Najlepiej zmieszać z błotem tych, którzy chca czegoś więcej od zycia niż 1200 na rękę, bo dlaczego ktoś ma miec lepiej jak moze mieć gorzej. Ja zawsze powtarzam, że jak ktoś chce to szuka sposobu a jak ktoś nie chce to szuka powodu. Więc Profesorze, powodzenia w szukaniu nowych powodów:) A ja i tak robię swoje....

---

Treść jest ukryta

i po kiego ch*ja mi ten link

Paweł zadzwoń pod te numery i poproś chłopaków o numer do tłumacza.Ja kiedyś od nich namiar miałem i korzystałem z tłumacza,ale adresu nie pamientam,gdzieś okolice Kołątaja? Proś Daniela lub Jarka.86 279 15 65
606 445 100
660 782 390

co jest nie tak z nr który ci podałem?

http://www.emiasto.org/antoszewicz_wojtaszek_danuta_tlumacz_przysiegly_jezyka_francuskiego_i_wloskiego_199745.html

A tak na marginesie jakie macie IQ ?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

pafcio masz cos z glowa?never nigdy never . gangster upierdliwy tumasz

do "atari" czy to są potwierdzone informacje...? ja też leczyłam zęby u niej.. jak mam odzyskać kartę? podpowiedzcie coś :)

http://www.youtube.com/user/CHANEL?v=oG-nnDlnWrA&feature=pyv&ad=8055566142&kw=video%20cine

ok dzieki za pomoc

slyszalem ze pare znajomych mojej kobiety mialy dziwne sytuacje w gabinecie,po ktorych nie pozostalo nic innego jak poprostu wyjsc,nikt nie wiedzial o co chodzi ludzie byli zdezorientowani :" o czym ta baba pieprzy", widocznie choroba musialo ostro zaatakowac skoro wyprowadzili ja policjanci w skafandrze,zrodla info nie moge podac...co do tych kart to jak pisalem warto sie przejsc do pani Podolak ktora sasiaduje w tym samym gabinecie i mozliwe ze bedzie miala informacje co sie dzieje i jak odzyskac te wasze karty. a tak btw. szkoda babki,jej rodzina musi cierpierc.pozdro

Jak napisać do Admina? :)

Pozdrawiam.

proponuje ci jechac do białegostoku jest taki salon sukien slubnych ze szyja ci sukienke a pózniej wypozyczają innym po róznych przerobkach koszt takiej sukienki od 1600zł do 3000 zł

---

maślanka123 czy ty jesteś taka popieprzona czy rodzina pana doktora?

Czytając wszystkie powyższe komentarze widzę wypowiedzi badziej obiektywne i wyssane z palca.
Wiele osób przedstawia pana Dąbrowskiego jako ofiarę (zmowy, spisku itp.), a to dlatego że tak został przedstawiony w Gazecie Wyborczej (taki punkt widzenia przedstawił Pani redaktora).
Pan Dąbrowski zapomiał jednak (pominął niewygodnie dla siebie) wspomieć, że większość prac wykonuje na tzw. gębę bez umowy i sam zatrudniał pracowników na czarno, czym powodował nieuczciwą konkurencję.
Pominął również fakt, iż niejakiego "anonimowego wykonawcę" zajmującym się wykończeniem wnętrz namówił do sfałszowania rzeczywistości. Baaa, nawet ten "anonimowy wykonawca" aby być fair wobec US po dwóch latach od zakończenia prac przypomiał sobie, że wykonywał pewną usługę i wystawił fakturę. Zrobił to tylko po to aby pomóc wykpić się panu Dąbrowskiemu z opałów (zapłaty zaległych podatków).

Ciekaw jestem, czy jakby Pana Dąbrowskiego podpiąć pod wariograf (wykrywacz kłamstw) ile z tej jego "prawdy" byłoby zgodne z rzeczywistością?

Lecz pewnie o tym się nie przekonamy, bo Pan D. robi "uczciwy biznes" za wielką wodą.

Ja ci mogę wypożyczyć za darmo jak chcesz to wkleję fotkę.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Na górze po prawej masz.

To donieś na nich jak tak to Ciebie boli

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

kuzniar ile masz płacone od tego pana za public relations. Załóż bloga gorzkie żale napisz jak to w Łomży ciężko prowadzić biznes bo tylu zawistnych ludzi tu mieszka.

hahahahaha ale ześ teraz poszedl zal dupe sciska . ;/ ty nawet na recznym nie mozesz bo wiadro masz w kroczu hahaha ;/ Zrozumiem ze miales kobiety w domu jak mama i babcia haaha ;d

Treść jest ukryta

ale ty dowciapna, nawet mi ciebie nie szkoda

ty nawet na recznym nie mozesz bo wiadro masz w kroczu

niewiem co to mialo znaczyc, moze twoi koledzy z piaskownicy będą wiedziec. Wspolczuje twoim rodzicom ze urodzili taką nie*dacznice pewnie codzienie walą się głową o kolaryfer z twojego powodu...

rzeczywiście masz "jaja" żeby na forum ''powiedziec'' co myślisz

Ma zowsze Łomża

A ja odradzam właśnie salon na Starym Rynku. Ci Panowie to jedna wielka pomyłka, to co mi od**** ze zmianą statusu umowy i oddaniem telefonu na gwarancję woła o pomstę do nieba. Najlepszy salon był w stokrotce, PIERWSZY I OGARNIĘTY. Co do 4+ się nie wypowiadam,bo nie byłem.

ja też muszę przejść się tam, spróbować chociaz odzyskac dokumentacje...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org