sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie ma już w Polsce prokuratury

http://staticrps.komixxy.pl/uimages/201102/1296839448_by_kdamians_500.jpg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie ma już w Polsce prokuratury

Ja mam ot zafsze nełozdrade i niepanientam rzebym kiedykolfiek mial jakieź problemy z nia . Fienc nie fiem o co piane bijecie . Neostrada jak i Tepe som łokej :)

Pozdrawiam.

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=353996&t=353996

;)

nie sądze..

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

A ja wam powiem tyle co do janskiego to wiadomo nic specjalnego i ciężkiego, PWSIiP też nic specjalnego znam koleżankę która skończyła to szkołę była na informatyce i przychodziła do mnie żebym zrobił jej stronę www chociaż w tym temacie jestem cieniutki ale z moją pomocą zaliczyła na 4+. Prace w Łomży i w większości miast można dostać po znajomości i nie oszukujmy się żaden papier w tym nie pomoże ( mówię o dobrej pracy $ ) liczą się koneksje + wygląd + doświadczenie i tyle w tym temacie

Jakie sklepy w łomzy otwarte są dzisiaj do 22 ? Chodzi mi o jakiś normalny sklep a nie monopolowy:)

obuwniczy na dlugiej

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

no to sfiat jest w tfojej glupjej glowie :)))

a ty profesor nie badz taki hop do przadu bo ci tylu moze zabraknac ;/ Wiesz ciebie to kazda pewnie zdradza bo nie wytrzymuje z takim debilem . Albo wgl zadnej nie milales hahahaha ktora z tb by chciala byc hahahahaha . Zejdz czlowieku na ziemie i sie nie udzielaj nie proszony kpw czy po polsu do cb nie dociera co sie do cb mowi ;/ no widze ze chyba nie .

jasiu jak sfiat w mojim łbie , to gdzie mój wtedy moj łep ? mosze w tfoim ? wydómajmy to rasem

http://www.odnalezcsiebie.pl/przew.asp?por=1 ,szczescia zycze, bez odbioru

Treść jest ukryta

dawaj do "Krzys" umow sie na termin dany i robimy

wlasnie nie fiem , zbyd dórzo niefiadomyh w tym rofnaniu , koprocesor mi siem pali , tom za skomplikofane , morze jak tfuj w zkszynce to gdzie ta skżynka ? ó czesia ? pogibane tom do szescianó

Pozdrawiam.

Codziennie jest do 22 otwarty blaszak przy skrzyzowaniu pilsudskiego z legionow,tyle ze drogo.

mam takie pytanie,czy wypożyczając suknie ślubną mam zagwarantowane to że jeśli już daną suknię zarezerwuje wpłacę zadatek to tej sukni przez pół roku nie wypożyczą nikomu??jaką mam mieć pewność że tak sie nie stanie??kurcze bo nie chciałabym sie rozczarować jak pójdę do przymiarki te 2 tyg przed ślubem a ona nie będzie sie nadawała do niczego,a znowu kupować...hmmm raz ze tysiąc conajmniej w plecy a dwa na coż mi ona??poradźcie mi coś...

eee

pszejdz sie po lombardah , napewno w jakims pszez pżypadek zastawił :)

co do pracy to jest naprawdę ok co do ludzi trzeba by uwarzać a co do odejścia starego prezesa to zgadzam się w 100%

Treść jest ukryta

dzięki :D

Dr Głębicka,spoko babka polecam

nie wychodź za mąż ;D

http://www.youtube.com/watch?v=cAoK7dRgulI

program zostanie wkrotce zdjęty z ramówki polsatu i bardzo dobrze!

No to powiedz mi, kogo zatrudniamy? Dam przyklad ze swojej branzy, ale oczywiscie mozna to odniesc do dowolnej...
Firma szuka programisty. Zatrudniamy kuzyna Pana Zenka, naszego sasiada, ktory jest stolarzem i na komputerach zna sie jak swinia na pieprzu, ale zapewnia ze kuzyn jest ah i oh, czy fachowca poleconego przez innego zatrudnionego u nas informatyka?
A to, czy zatrudnia kogos swiezo po studiach, po dobrej szkole, czy kogos z jakims tam doswiadczeniem, to juz zalezy od sytuacji. Raz firma potrzebuje kogos na juz, bo uciekl im pracownik i ktos szybko musi zajac jego miejsce przy pilnym projekcie, a raz beda szukali na spokojnie i moga chciec zainwestowac w kogos mlodego, kto troche czasu bedzie sie wdrazal, ale i wezmie na poczatku mniejsza kase.
Tylko jak skonczysz marna uczelnie, to nawet wtedy jest ogromna szansa, ze przyjdzie ktos po lepszej i wezmie ta prace. Nie wiem po co tyle o tym dyskutujemy wlasciwie :) Dla mnie to, ze lepiej skonczyc szkole dobra, niz zla jest oczywiste :)

http://www.youtube.com/watch?v=EiKHdE-_n10

http://www.youtube.com/watch?v=Epgo8ixX6Wo

Treść jest ukryta

oooo
poznałem :)

rudy błazen z druhem

profesor morda cię swędzi czy **** ???? chyba żadna baba cię nie chce i tu masz problem chłopie może dać namiary na ten spożywczak ta cię weźmie moze....
a mi nigdy nie było tak leko:) moje życie jest piękne a tobie współczuję

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

oj profesorku jeszcze mozesz sprubować na ręcznym jak juz nawet sklepowa cię nie zachce.... żal cię

http://www.youtube.com/watch?v=SOj4K9TJgdI&feature=related

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org