Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poprzednia władza i obecna władza. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poprzednia władza i obecna władza. |
Potwierdzam też mam ten problem zawsze około godz20-tej.
|
|
:))))))))))))))))))) a ja usnelam na sjeste i... nie wszedl")))))))))))))))))
|
|
neo to badziew. Mam to samo, czasami, kiedy jest najbardziej potrzebna to muli jak choroba. Teraz już sobie powiedziałem, że zmienię na coś innego. Poza tym nie przysłali mi jednego rachunku, podczas zmiany oferty i ja myślałem, że wszystko jest OK, bo przedłużałem umowę. Za trzy miesiące dostałem list, że nie opłaciłem rachunku i mam na to 3 dni, inaczej oddadzą sprawę do windykacji.... . Obsługa do bani. Zażyczyłem sobie, aby przysyłali mi faktury na papierze. Niestety zaczęły przychodzić mi na e-mail. Zwróciłem się o zmianę, Pani powiedziała mi, że dopiero w następnym miesiącu przyjdzie na papierze. No to ja opłaciłem rachunek z faktury przysłanej mi na e-mail. Za 2 tygodnie przychodzi mi faktura na papierze do opłacenia, którą już opłaciłem!!! Tylko, że teraz mam na to wyciąg z banku. Przy przedłużaniu umowy manią jakimiś gadżetami, które g... mnie obchodzą bo nie mam czasu przeglądać innych ofert. Niestety ile razy przedłużałem umowę, 'zapominają' dorzucić prezentów. Jeszcze jak coś załapie to się rozłącza bez przerwy. I wiele innych, o których szkoda pisać!!! Dobrze, że przedłużam tylko na rok. Jak ktoś jakieś propozycje na co zamienić, proszę pisać. Pozdrawiam.
|
|
Nie mam pojęcia czy po szkole w lomzy mozna dostac gorsza lepszą prace. Nie ktorzy mysla ze zrobia studia w olsztynie czy w warszawie to beda na prawde kims, a tak naprawde przesiaduja godzinami w necie w poszukiwania pracy i tak dzien w dzien az zadowolą się stanowiskiem kasjera. Tak naprawde i po lomzynskich studiach mozesz pracowac z kolega w pracy ktory jest po uniwerku gda.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a propo kredytu zauwazcie ze to jest wielkie wyrzeczenie o wielu przyjemnosciach mozemy zapomniec zaleglosci w splacie moga nas pograzyc pozatym niekazdy moze go dostac Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
niestety niektórzy, większość Księży przychodzi po pieniądze. Dasz za mało to strzeli focha i obrazka nie da. Mało, że po kolędzie to jeszcze na kościół. A rodziny nie ma, dzieci nie ma. Może choć z raz zapytałby jak mogę pomóc???? Jak się żyje rodzinie??? NIC. Co niedziela jestem na Mszy Świętej. Na kazaniach nic konkretnego. Boją się mówić, że czarne to czarne a białe to białe. Czyżby wszystko dla biznesu? A już nie zapytam, ile majątku ma kościół i ile 'interesów' prowadzi w samej Łomży. Jako katolik próbuję ocenić wszystko obiektywnie i na razie większość księży wypada NEGATYWNIE.
|
|
rewolwer - STRZAŁ W 10!!!!!!!!!!!! ---
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mam do sprzedania nasiona dyni figolistnej którą sie używa jako podkładke do szczepienia ogorka ilości 2kg nr.tel. 510-537-090 Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no właśnie nie... moja to nawet byla chyba "sfałszowana" czy coś takiego. tyle dowiedzialam sie na jednej z ostatnich wizyt u niej... nie wiem, a bez tego to chyba ciężko cokolwiek robic
|
|
cienona dwa razy po trzecie? problem z matematyką? :) nie unoś się, wiemy ze jest ci cięzko , zdrada itd. ale takie jest zycie :)
|
|
Ok, zyj sobie w przekonaniu o wspanialosci PWSIiP :) Liczylem na jakas rzeczowa dyskusje, ale chyba nic z tego nie bedzie :)
|
|
nie mar
|
|
oooo, a więc to nie tylko w mojej dokumentacji były "podrabiane" wpisy ???? uffffff
|
|
Ja mam taką propozycje ( w miejsce pyskówek ), nich ktoś z was weźmie jakieś inne chore dzieci( chyba nie brakuje takowych? ), i proszę startować w tym programie. Zobaczymy ile ten ktoś”zarobi”, na chorych dzieciach. @autochton – to ty go znałeś wcześniej, i wysłałeś SMS dla niego?, coś mi tu nie pasuje w twoim”słowiczym śpiewie”.
|
|
a wy swięcie przekonani swoich racji i tak zarabiacie tyle ze mozna by sie bylo tym podetrzec..........
|
|
Jadę 10 lutego po południu. Mam wolne miejsca. tel. 500635840
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hm... a więc co teraz? kurcze... ---
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QWastS2xuqs
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
@kasia arbuz – jak by to było takie proste, jak piszesz, to wszyscy stali by się milionerami, i”nowi” osiemnastolatkowie na kim, albo na czym mieli by zrobić te miliony? Dobry przykład pokazała ewelina 85, za 500 zł można posłuchać jak się robi miliony, dobre :))), tylko proszę się spieszyć bo liczba miejsc jest ograniczona.
|
|
tak to jest problem bo TP jest monopolista na rynku. Może w miastach to nie ale w mniejszych miejscowościach i na wsiach jest jedynym dostawcą intermetu. Z tego to powodu praktycznie TP nie inwestuje w rozwój sieci która nie jest w stanie przenosić internetu szerokopasmowego. Szansą jest unijny porgram rozwoju internetu szerokopasmowego w naszym województwie. Za srodki unijne powstanie w ciągu 2 lat sieć szkieletowa szybkiego internetu szerokopasmowego. Od tego momentu mogą na rynku pojawić się juz dowolni operatorzy którzy w oparciu o ta sieć dostarczą internet w dowolne miejsce na terenie powiatu a to równa się złamanie monopolu TP. Pozdrawiam.
|
|
bo tylko w Polsce mozna kase wygrac jak sie wynajmie tanich biednych czy chorych- żal, za granica w tym programie mowia ze chca jechac na wakacje i kupic fajna bryke i tez wygrywaja u nas nikt by im nie dal wygrac zawisc i tyle ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |