sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MOSIR....afera

Najlepiej sam się schowaj do koperty i niech Cię z domu oddadzą :]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MOSIR....afera

tak by stała pionowo

szczebiotka- ty jeszcze możesz na siostrę zakonną, będziesz miała kasiore, hlała, ćpała i bzykała, na siostrę zakonną możesz bez matury wystarczy, że umiesz X postawić miłej posługi :)

Łukasz1984 dobrze kombinujesz ale po te koperty to ksiądz by musiał ciężarówką przyjechać

http://pokazywarka.pl/tdpgkn/

Nie jednak mógł mnie poinformować że taką kartę dostaje, skad miałam wiedzieć że bede miała druga karę. Ja w sallonie nie pracuje i mam prawo nie wiedzieć, a jego zasranym obowiazkiem jest poinformować klienta.

Mleko wypasione, kupione w poniedziałek w biedronce, po trzech dniach skwaśniało - przechowywane było w lodówce. Nigdy tak się nie zdarza z łaciatym, które zachowuje świeżość do ponad 30 dni.
Powód kwaśnienia tego z Wys.Maz ? Bardzo prosty. Otóż zaprzyjażniony pracownik ichniej spółdzielni twierdzi, że codziennie w godzinach wieczornych jeżdżą po sklepach samochody dostawcze, zabierają niesprzedane, ale przeterminowane mleko. W ciągu nocy jest ono przelewane do kartonów z nowymi datami ważności i natychmiast dostarczane do biedronek.
Czy jest to uczciwy biznes ? Moim - i nie tylko moim - zdaniem jest to kant na poziomie mentalnym zacofanej, podlaskiej, brudnej i niechlujnej wsi!

http://www.youtube.com/watch?v=xdcrM0hki78

No cóż ,,konsul,, może ty chcesz za sąsiada kogoś komu religia zabrania się z tobą bratać, i nakazuje cie uważać za wroga. może ten ktoś by normalny spokojnym obywatelem , ale na hasło stanie przeciw tobie.

Nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź, ale spróbuję się odnieść.
Weterynarza winą jest nie wskazanie Tobie możliwych rozwiązań - uśpić cały lub część ślepego miotu lub dokarmiać szczeniaki. Wiesz jaka to robota? Zero własnego życia przez co najmniej miesiąc. A wiesz jak straszna jest śmierć głodowa? Wyobraź sobie co zafundowałeś tym szczeniakom, które umarły z głodu u Ciebie, pod Twoim okiem i okiem weterynarza. To Wasza wspólna wina, nie da się zaprzeczyć.

Poza tym po takich komplikacjach wet powinien podpowiedzieć sterylizację, skoro tamtego miotu nie odchowała to i tego nie musi.
Dlatego właśnie jestem przeciwna rozmnażaniu psów bez podstawowej wiedzy o ich utrzymaniu. Naucz się podstaw, poczytaj o genetyce a nie mnożysz nieszczęścia.

Czas sterylizacji ma kluczowe znaczenie, bo gdybyś zrobił zabieg u swojej suki zaraz po pierwszej cieczce to tych szczeniąt by nie było. Tamte nie umarłyby z głodu, a kolejne nie szukałyby domów. Jaką masz pewność, że potencjalni chętni będą dobrze traktować psy wzięte od Ciebie? Żadną! Gdybyś nie rozmnożył suki miałbyś zdrowszego, silniejszego psa i czyste sumienie.

Będziesz brał pieniądze za szczeniaki z olbrzymim potencjałem do wad genetycznych czy oddasz za darmo?

Z dyskoteki kawaler wracał.

PEWNIE JADL W MCDONALDZIE NOWE WYNALAZKI ZE SWIN FRYTY NA STARYM OLEJU I PELNO SARMONELII W SALACIE

no i co konsul2 głupio ci, kariam służę pomocą na przyszłośc

Śmieszne widac jakie masz o tym pojęcie !!!!!!!!!!

Kto się boi to niecc się zaszczepi - dostanie wtedy potężną dawkę rtęci i będzie miał okazje przez lata widywać się z doktorami. Szczególnie to dotyczy dzieci. Na zdrowie idiotom.

... i co dalej??

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

@ Soho - w Hattricku masz tą dużą sale dla palących a ta mała z bilardem i ubikacjami jest dla niepalących. W tym celu wstawili tam plastikowe drzwi, aby dostosować salę do nowych wymogów. Nie pochwalam tego ponieważ nie palę, ale trzeba przyznać, że wymogi spełniają.

kasia arbuz skoro tyle o tym wiesz to ujawnij sie nam i pokaz swoje bogactwo, skoro uczysz sie na ksiazkach to pokaz to na wlasnym przykladzie, bo pewnie wiązesz ledwo koniec z koncem a pisac tak jak ty moze kazdy biedak. Ty dalej oszczędzaj kasiu a ten co bedzie chcial zostac milionerem, zalozy swoja oplacalna firme, pojdzie ukradnie, wygra w totka, dobrze zainwestuje, albo poprostu wezmie milion zl kredytu....

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org