Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziobro super prawnik |
20-50, a ile dasz będzie ok. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziobro super prawnik |
lomzerman, Pedalskich cech szukaj u siebie przybytku bezguścia.
|
|
Jedna z cech dobrego logo to czytelność niezależna od stopnia powiększenia. Zastanów się czy twoje propozycje to spełniają. Myślałes by pójść w stronę symboliki? Np dwa łuki jeden większy symbolizujący brzuch, drugi mniejszy, symbolizująca pierś. ---
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BGM3qgq_olw&feature=related sztywna ta laska bez makijazu i czym sie chwali ze nie ma pieniedzy na porzadne ciuchy? dno!!!!!!!
|
|
Oczywiście że tak. Kierowca zawsze powinien być pokorny wobec losu. Różnie to bywa. I najlepszym się zdarza. ---
|
|
Muzułmanie nie są problemem lokalnym, postaw pytanie czy chcemy ich w Polsce.
|
|
daj w papieskiej walucie czyli za kolędę powiedz BÓG zaplać
|
|
ja chodzę do kowalewskiej bardzo fajna babka. Za to minko ma racje że kończy ponieważ nie nadaje się do tej roboty kiedyś do niej chodziłem.
|
|
z o braza wsi to bym sie wstrzymala haahahhahaahhahaahahah
|
|
Czy znowu znak rasizmu, czy jakieś widzimisię kogoś, kto nie ma o tym zielonego pojęcia? Współczuję takiej głupocie i takim tematom. Bez komentarza. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
fazer masz racje juz nie jeden sie przejechal na tym wszystkim fakt ze na zimowkach jest nawet pod gorke wjechac wcale nie jestem przeciwnikiem jak niektorzy rozumieja ,sam mam teraz mam ABS i kontrole trakcji, ESP ale jak trzeba to pojade bezpiecznie nawet na łysych letnich w zimei z napedem na tył trzeba tylko dostosowac predkosc do warunkow i odpowiednio wczesniej hamowac .Jezdze 20 lat nie mialem nawet stłuczki ze swojej winy i prawie milion km przejechanych w roznych warunkach to moze porownania lepsza czy gorsza kierownice sa nie na miejscu
|
|
S U P E R ! ciekawe co wkładają to wyrobów mięsnych, szynek, nabiału, itp.
|
|
AH1 N1 W LOMZY NA OJOMIE UWAZAJCIE!!! rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja pozdrawiam Ernesta to też był spoko gość....
|
|
kierowca tego pojazdu, na pewno nie miał na budziku 90, choć zimą należało by się dostosować do warunków jazdy, temat opon to już inna bajka. poginą po trasie zimą na letnich kapciach, no i są efekty.
|
|
siuraka maja malego malpiszony jedne
|
|
Takiego pubu tutaj nie ma... Ewentualnie możesz zapytać w 9, bo z tego co obserwuje to w tym pubie już różni grali i nie widać, żeby za bardzo się ograniczali.
|
|
świńska czy ptasia?
|
|
I ksiądz się nie pogniewa. Nie ma takiego prawa. Dajesz tyle, na ile Cię stać. Możesz i 100.
|
|
Proponuje Ci Kafeteria to jest na ul Rządowej Oni często mają tego rodzaju wieczorki. Jest to kawiarnia przygotowana na tego typu występki, jest mała scenka nagłośnienie a zarazem fajna atmosfera. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
PRZYKRE rudy błazen z druhem
|
|
nie kupój w biedronce, bo jak sam napisałeś zabierają z innych sklepów i dają do biedronki
|
|
Prosto od krowy,ok,ale od czyjej krowy? Chodzi mi czy z terenu OSM Piątnica ,czy nie?
|
|
może zadzwoń do tego gościa z allegro? w sumie też jestem ciekawa czy tak od ręki można wszystko u niego kupić czy trzeba wcześniej licytować. z odbiorem nie było problemu, ok 18tej odbieraliśmy a pisał że codziennie od rana można
|
|
cziki ma racje.!
|
|
100/100
|
|
Oczywiście, że tak. Tyle, że oprócz spłacenia rat chcą jeszcze zarobić;)
|
|
mieszkanielomza ja moge zaplacic 800 (czynsz i odstepne ) + oplaty jesli mieszkanie jest spoko zrobione
|
|
cezar1 - masz dziecko wyobraźnię...
|
|
Świetna sprawa! Wreszcie będzie domowe zsiadłe mleko :)
|
|
ja w ty roku mialam spokoj nie wpuscilam dziada i juz. Mnie tez nikt darmo nie daje, co masz dac 20zl i potem byc z tego u czarnych rozliczany to lepiej nie wpuszczac i nie dawac wcale
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |