Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jacek Kurski przypomina standardy TVP z czasów PO-PSL |
ksiedzoju nigdy nie dam, cholera potem idzie na dziwki i bzyka, cham i debil ze swiadectwem dojrzalosci , nie mial pracy do poszedl na ksiedza kretacz obrzydliwy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jacek Kurski przypomina standardy TVP z czasów PO-PSL |
Kania, wykazujesz się dużą dozą arogancji, chamstwa i braku kultury : " "Nie dziewczynie tylko kobiecie i nie tylko carbonarę umiem ugotować, ale wiele innych dobrych potraw, które umiem podać w odpowiedni sposób, o czym kobiety w Twojej rodziny nawet nie słyszały,a co dopiero żeby im się chciało"- za te słowa to liście wypłacają Nie wiem kto ci dał prawo besztania tu wszystkich. Weź te swoje rondelki, łyżeczki i talerzyki i cuda kulinarne kuchni włoskiej serwuj u siebie w domu. Krytyk kulinarny z ciebie żaden, kompromitujesz się i wk......asz wszystkich swoją butą i zarozumialstwem. ---
|
|
Romagnolo, z tym ze prawde mozna pisac w sposob kulturalny lub nie. Wybranie "nie" do pisania o kulturze moze powodowac pewien dysonans u odbiorcy, przez co trudno piszacego uznac za autorytet w tej dziedzinie.
|
|
sfinia .
|
|
Ok dzięki za pomoc ---
|
|
Ty romagnolo nie kibicuj Kani tylko myśl samodzielnie- jeśli to dla ciebie nie za duży wysiłek. Ona może pisać prawdę dotyczącą składu potraw ale tu nie o to chodzi, chodzi o sposób wyrażania opinii na temat osób, które korzystają z jednego z lokali w Łomży. Jest im tam źle? siedzą tam za karę?.Buraków szukaj obok siebie- na polu, a propos remagnolo- to jakiś pedalski nick. ---
|
|
Kiedy będziesz wracał z Warszawy i o której?
|
|
mieczak
|
|
Brzeczyszczykiewicz mnie interesują kwoty konkretne tak aby ksiądz się nie pogniewał
|
|
Ja ukończyłam zarówno Łomżyńską uczelnię (PWSIiP) oraz UwB. Powiem szczerze jeżeli chodzi o kierunki ekonomiczne i tym pokrewne zauważa się małą różnicę pod względem nauczania, gdyż większość profesorów oraz innej kadry dydaktycznej jest ta sama. Co do znalezienia pracy. jest to kwestia mało istotna po jakiej uczelni znajdziesz pracę. Znam ludzi po Jagielońskim i bez znajomości siedzą w domu. Liczy się również duże szczęście. Pozdrawiam szacowne grono pedagogiczne oraz byłych i teraźniejszych studentów.
|
|
Jkbc to ja lecę do Wawy jutro i mogę Cie zabrać , wyjazd ok . 8 rano
|
|
no właśnie zaraz dostanie Ci się :P
|
|
a w "normalnych" panstwach to wyglada nastepujaca: dzwonisz do obslugi klienta (jezeli nie chce sie tobie isc do salonu a naprawa nie bedzie fizyczna - zniszczony ekran itp) i mila pani przelaczy ciebie do obslugi technicznej gdzie chlopaki powiedza tobie jak zresetowac telefon i sprawdza przy okazji czy nie ma jakis problemow z twoim kontem lub nadajnikiem w zasiegu ktorego znajduje sie twoj telefon. Jezeli to nie pomoze (czasami pomaga!!!) to poprostu sprawdzaja czy twoj telefon jest ciagle na gwarancji i wysylaja tobie nowy aparat (bez baterii i najczesciej bez pokrywki na baterie) w pudelku z oplacona przesylka zwrotna, a ty po sprawdzeniu ze nowy aparat dziala, wkladasz stary telefon w pudeleczko i wysylasz do kompanii komorkowej w przeciagu dwoch tygodni (w innym przypadku obciazaja ciebie cena telefonu). jaki sens ma wgrywanie firmware to telefonow? przeciez te telefony sa testowane zanim sa dopuszczone do sprzedazy? wiem ze nowy soft moze wprowadzic ulepszenia, ale nie zrobi "magic" i nie uzdrowi niedzialajacego telefonu
|
|
Witam szukam w waszym miescie miejsca na koncert po 10 lipca .interesuje mnie jakiś alternatywny pub ze względu na rodzaj naszej muzyki (ELECTRO-SYNTH-DARK WAVE) CZEKAM NA PROPOZYCJE POZDROWIENIA BLACK TOWER
|
|
Olszewska-ja do niej chodzę póki co w szpitalu, i jestem zadowolona.
|
|
JAKIES CIEKAWE SA TAM I MILE ,BARDZO MILE TE DZIEWCZYNY ???MOZE JAKAS Z POLECENIA ??? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Mój mąż zgubił obrączkę, 24.01.2011 przy ul.Piłsudskiego, albo w autobusie nr 8. Więc jak by ktoś znalazł w tamtej okolicy obrączkę to bardzo proszę o kontakt zemagda@tlen.pl
|
|
adam panike siejesz ten pacjent nie jest z łomży. A jego koledzy nie chorują co z nim przebywali .
|
|
nierozumiem jak mozna zgubic obrączke co on ja w kieszeni nosił czy jak przecież z palca to raczej sama niezauwazalnie nie spada ;p
|
|
a skąd jest? przywieźli go do nas?
|
|
JA MYSLE ZE U KOCHANICY ZOSTAWIL LUB W HOTELU I MOWI ZE SPADLA Z PALCA W AUTOBUSIE NUUMER 8 HEHEHEH ZENADA MOGL LEPSZY NUMER WYMYSLEC ZE GO CYGANIE NAPADLI LOL WIEC PAMIETAJCIE JAK KTOS ZNAJDZIE NIECH SIE ZGLOSI POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA W POSZUKIWANIU ZAGUBIONEJ OBRACZKI HEHEHEHEHEH
|
|
haahahahahhaahagagagaagagagg
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mq9r3I0MLiQ
|
|
A potem w telewizji pokazują takich nauczycielami co im kosz na śmieci na głowę zakładają.
|
|
Już od około 1-go marca na dworcu PKS obok sklepu Piekarni Piatnica zostanie uruchomiony MLEKOMAT (dystrybutor automatycznej sprzedaży świeżego mleka). Mleko będzie świeże, prosto od krowy. Codziennie rano świeża dostawa mleka. Wszystkie wymogi sanitarne spełnione. Mleko schłodzone. Przebadane laboratoryjnie. Nad jakością mleka czuwać będzie Inspektorat Weterynaryjny. Wszystkich zainteresowanych zapraszam, niezainteresowanych nie zmuszam. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |