niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra zmiana kolejne ułaskaiwnie przestepcy czyli kolesia.

Hmm, śmiesznie albo i nie. Zależy kto jakie ma podejście. Jeżeli ktoś po skończeniu szkoły średniej ucieka od cycka mamusi ,wyjeżdża do innego miasta typu Warszawa, a potem z czasem usamodzielnia się ,znajduje tam pracę i myśli zostać tam na stałe to sądzę,że ma prawo mówić ,że jest z Warszawy i używać zwrotu " u nas" jak jest w innym mieście.
Jeśli chodzi o osoby które wyjeżdzają na 3 latka na studia za pieniądze tatusia ,a potem wracają do Łomży to masz rację .Takim rzeczywiście woda sodowa uderzyła do głowy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra zmiana kolejne ułaskaiwnie przestepcy czyli kolesia.

fazzi to chyba jesteś taksówkarzem złotówą i każdego z zabitej dechami wiochy uważasz za Łomżyniaka....nie no jeśli tak to gratuluje.Tolerancja i intelekt na wysokim poziomie haha ;-D

nie otworzą.

Wiosna, lato, jesień, zima i tak co roku. To sa tzw. 4 pory roku.

rudy błazen z druhem

Włączę się do dyskusji i skieruję słowa do Drania,

Ja zwykle chodzę do jednej restauracji którą cenię za jakość potraw i nie jest to cztery pory roku. Tam natomiast byłem kilka razy kiedy chciałem zjeść coś włoskiego bo jeśli nazwy potraw noszą włoskie nazwy to domniemywam że to jest włoska restauracja chociaż ja bym użył słowa gospoda. Wróciłem tam ostatnio z ciekawości i z nadzieją że coś się zmieniło ale niestety.. znów zostałem oszukany. Ręce mi opadły i wyszedłem zniesmaczony.
Jeżeli Tobie tam smakuje to chodź ile zechcesz ale nie odmawiaj ludziom prawa do wyrażania opinii bo do tego służy forum.

Play to najlepiej rowijająca sie siec w Polsce

Najwcześniej 1 marca.Zostało wam tylko czekać.

jeśli chodzi o znalezienie pracy po uczelni to nie ma co na ten temat prowadzić dyskusji bo teraz jest tak a za ileś tam lat po ukończeniu danego kierunku może być inaczej...baa powiem więcej,że będzie inaczej bo od zawsze tak było.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

szukaj w chińskim barze przy ul. Giełczyńskiej, tam się zadomowiła i na razie ma się nieźle

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Brudne_Gacie to nie jest wiekszosc i nawet on nie napisal, ze zjadlby gow.o.

I przykro mi, a w zasadzie nie jest mi przykro, ale nie zamierzam zostawac smakoszem kuchni wloskiej, bo do niczego mi to nie jest potrzebne.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

I chwała Ci za to.

Firmą która udziela gwarancji nie jest salon firmowy ,a salon w którym kupiłeś produkt. Jest on pośrednikiem między tobą, a nok.., sams... bo telefony nie naprawa orange ale nok.. czy tez inny dostawca telefonów.Możesz równiez odesłac telefon na gwarancje bezpośrednio do firmy ,z której masz telefon wraz z całym komletem dokumentów albo ich skanem. Bo zaraz napiszą że czegoś brakuje. Z k...mi trzeba po ku...sku. Ja na twoim miejscu udał bym sie do tego salonu na Al. Legionów i tam naj... burdy przy klientach.

augś co do tego ostatniego fragmentu, to niestety nie moge sie zgodzic... Niestety zaszkodzi, choc moze nie na tyle, zeby glupi go wyprzedzil ;)

A co do skrotow, nie wiem czemu ludzie pisza PWSiP, gdzies im informatyke zjadlo ;)

Nie należy odganiać psa, który czepia się każdej nogawki i sam szczeka, niech chodzi, przybłąkała się to i jest, traktujmy ją po ludzku, a może za 1001 postem komuś przypadnie do gustu. Niech sobie biega :)

zeby w pracy sie obrączka nie poniszczyla buehehe, kobieto zejdz na ziemie. Kto ogarnięty to wie o co chodzi z tymi zagubionymi obrączkami :) Pozdro dla kochanki :)

krowa będzie stała ??

Pewnie będziesz chciał ją od tyłu pompować ,żeby mleko szybciej leciało?

Gdzie jest napisane o tym coś więcej? jakiś link do strony mógł by ktoś podać?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org