niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uwaga !Likwiduja dworzec i rynek(?) w Lomzy.

duvall najpierw skoncz studia, a pozniej pojedz do Warszawy i zobacz jak wielu pracodawcow slyszalo o PWSIiP i jak bardzo szanuja ta uczelnie ^^

Rankingi to jest smiech na sali, nie bez powodu chyba UJ niedawno odmowil wziecia udzialu, z powodu bzdurnych kryteriow. Uczelnia mnowsto punktow dostaje generalnie za to ile ma kasy, jakie robi inwestycje, poziom nauczania to tylko niewielka czesc punktacji.

I niestety mylisz sie co do mnie, bo studia skonczylem pare lat temu, nie studiowalem na zadnej z wymienionych uczelni, a pracuje jako informatyk.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uwaga !Likwiduja dworzec i rynek(?) w Lomzy.

Witam mam pytanie czy otwarty jest już ten nowy basen ?? Jak tak to od której godziny w soboty i jaka cena a jak nie to kiedy otwierają ??

Cos podobnego widzialem wracając raz z Białegostoku na początku grudnia ubiegłego roku. Tylko facet miał więcej szczęścia bo na drodze nie miał drzewa. Przecenił swoje możliwości bo nie dość ze wczesniej wyprzedzał inne samochody, to potem przejechał sie na skawalonych nawiewach śnieżnych z pól.

Współczuję weterynarza konowała... zmień go jak najszybciej.
GP11 skoro masz dużo chętnych, to możesz w nich przebierać. Podpisz proszę z nimi umowy, w których zawrzesz punkt o obowiązkowej kastracji/sterylizacji. Zawsze to będzie trochę mniej nieszczęść na świecie.

ja sie zgodze z tym że to dziura ''ale u nas w Warszawie'' po roku studiowania tam brzmi śmiesznie nie sądzisz?

Ale dyskutujemy o wyborze szkoly, nie kierunku. Moge sie mylic, ale sadze, ze za te x lat, dyplom z kierunku y, uczelni takiej jak UW, czy PW, z duzym prawdopodobienstwem nadal bedzie bardziej ceniony, niz z PWSIiP.
Swoja droga, pchanie sie na kierunek, ktorym rynek jest maksymalnie przesycony, nie wrozy dobrze w robieniu kariery, zwlaszcza jesli dotad nie ma przeslanek do liczenia, ze trend sie wkrotce odwroci. Pech, ze wiekszosc kierunkow istniejacych w Lomzy, to wlasnie te wybitnie "przeludnione", po ktorych juz nawet w duzym miescie i po dobrej uczelni ciezko o przyzwoita robote.

Pozdrawiam.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Tak poza tym kania, to mialem wrazenie, ze watek jest wlasnie dla mnie...
Moze wroc do pierwszego postu i przypomnij sobie jakie to pytania i zdziwienie popularnoscia tej restauracji wyrazilas. A poniewaz zdarza mi sie tam jadac itd. to postaralem sie odpowiedziec na gnebiace Cie watpliwosci i wyjasnic owe niezrozumiale przyczyny.
Wiec po cholere tak naprawde zalozylas ten temat? Skoro wychodzi na to, ze pytania byly tylko podpucha, bo kto ma na nie odpowiedziec, jesli nie ludzie z wystarczajacym brakiem poczucia estetyki i smaku, aby tam jadac?

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org