niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy hotel w Lomzy \"Domek Pastora\"

BMW

Będziesz Miał Wypadek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy hotel w Lomzy \\\"Domek Pastora\\\"

Autor: kania (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 04-02-11 12:54

Po drugie to chwaliłam obsługę lokalu bo nie ma jej nic do zarzucenia, a o właścicielu nawet nie wspomniałam bo go tam nikt nigdy nie widział.

No to wlasnie widac, jaka to Twoja ocena nie jest subiektywna... Nie pisz, ze nikt tam nigdy wlasciciela nie widzial, bo ja dziwnym trafem spotykam go tam czesto...

Po prostu wyraziłam swoje zdanie na temat tego lokalu i chcaiłąm wiedzieć co inni o tym myślą. Bo zastanawia mnie dlaczego łomżyński rynek usług (i tu już nie chodzi tylko o gastronomie) jest na tak niskim upokarzającym poziomie

Jesli rzeczywiscie tak bardzo nurtuje Cie ten problem, to zastanawiam sie, dlaczego czepiasz sie akurat tego lokalu, podczas gdy w Lomzy jest wiele na nizszym poziomie? Ale na przyklad "upokarzajacego poziomu" wybralas lokal z przyzwoitym wystrojem i dobra obsluga, gdy w innych panuje wystroj a'la bar mleczny, a zacie musisz sobie osobiscie odebrac przy barze. Nie mow, ze to ze wzgledu na jakosc jedzenia, bo nie sadze, zeby w pozostalych lokalach podawali pizze w 100% taka jak w Neapolu. Dlatego bardzo zastanawiaja mnie kryteria doboru materialu do "badan marketingowych"...

Właśnie mnie oświeciło bo zrozumiałam ze większość łomżan zje nawet gów.o jak mu podadzą niby w restauracji

Szkoda, ze nie oswiecilo Cie, ze chcesz blysnac kultura pokazujac obeznanie w swiatowej kuchni, a brak Ci jej w tak elementarnej sprawie, jak odrobina szacunku do innych ludzi.

e-mail brooklyn156@o2.pl a kto wziąłby suczke?

to jest dokladnie w tym lokalu po pierwszych dopalaczach w Łomży, właśnie zaraz za tym barem z kurczakami ;). Browarek już zaliczony w nowym barziewiec i moge wydac opinie...

Miejsce, jak miejsce, ale cale szczescie zadna żulernia sie nie schodzi.
Lokal jest dla niepalących, i wlasciwie jest on po to by wracajaowym barze, wiec z roboty strzelic malego browarka i do domu. Ogólnie spoko...

... pokaże tylko czas ;).

tego ,to nawet najstarsi górale nie wiedzą

Dran powiedzieć,że skończył i ze pracuje jako informatyk może każdy ;-] taka zaleta internetu:-]
hehe poza tym śmieszą mnie ludzie którzy mówią pojedź na UJ ,bo jadą studiować do Wawy wracają do Łomży na weekend i mówią : ''jeeejku znowu ta dziura''-bo po roku studiów w Wawie wstydzą sie własnego miasta i uważają sie za warszawiaków...i spotyka sie takiego a on mówi coś typu[w Wawie mamy lepsze] pff żałosne
UJ odmówił wzięcia udziału bo jest mało rozwojową uczelnią może i ma prestiż ale jest x lat za murzynami taka jest prawda.

Polecam napój Tiger z Biedronki, pan Rzetelny Obywatel. Bardzo smaczny napój !

duvall ,odnośnie Twojego postu to nie trzeba wyjeżdżać z Łomży na studia do Warszawy ,żeby uświadomić sobie,że Łomża to rzeczywiście jest dziura :)
Chociaż w sumie ,jak ktoś nigdy nie wyjeżdżał ,to nie wie,że istnieje coś jeszcze oprócz zapiekanek na orlenie albo "klubu Yama" :)

A ja myślę że opony zimowe i ABS nie zwalnia nas od myślenia podczas jazdy, już zbyt wielu zawierzyło oponom i ABS-om i dlatego dochodzi do takich tragedii

plany owtarcia sa na marzec ale czy tak sie stanie to raczej watpie

duvall zaczynasz byc smieszny :) Nie mam po co Ci udowadniac czym sie zajmuje, nie wiem tylko na jakiej podstawie sadzisz, ze Twoje wymysly sa blizsze prawdy... Jak zauwazyles, taka "zaleta" internetu, ze bzdury moze napisac kazdy.

Widzisz, ja jakos nie twierdzilem, wracajac na weekend, ze "znowu ta dziura", co wiecej, wrocilem do Lomzy, bo nie podobal mi sie ciagly warszawski ped, tkwienie w korkach i wiele innych rzeczy. A poniewaz tak sie jakos zlozylo, ze ze znalezieniem tu pracy, nie mialem dotad wielkich problemow, to calkiem przyjemnie mi sie zyje. Gdybym pracy znalezc nie potrafil, to pewnie bym wyjechal. I tu zaczelaby sie przewaga uczelni warszawskich, nad lomzynskimi. Bo zapewniam Cie, ze o tych drugich, malo ktory pracodawca slyszal. A rankingow to pewnie uzywa glownie jako rozpalki do kominka. Rankingami to swego czasu chwalil sie i Agrobiznes i kazda chyba inna uczelnia.
Nie rozsmieszaj mnie, piszac ze UJ jest x lat za murzynami, bo jesli tak, to nie wiem co powiedziec o uczelni lomzynskiej :) Wybacz, ze urazilem, deprecjonujac wybrana przez Ciebie szkole, ale z pewnych rzeczy warto zdawac sobie sprawe, chocby po to, zeby wybrac swiadomie, zamiast wierzyc reklamom, jakie to mamy wspaniale uczelnie i jak swiat stoi przed nami otworem po opuszczeniu ich szacownych murow.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org