Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kato-prawica potrafi wszystko zgnoić... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kato-prawica potrafi wszystko zgnoić... |
Witam! też byłabym zainteresowana ewentualnie przyjęciem jednego ze szczeniaków proszę o kontakt na ania_osa@o2.pl urbi et orbi
|
|
a gdzie to jest dokladniej ?
|
|
biędna suczka pewnie właściciel nauczył jo szczekać na opak;)
|
|
@Andre695 ten ze zdjęcia też pewnie jechał pod francuską granicę. Myślisz,że miał się za gorszego kierowcę od ciebie ??? Różnie to w życiu bywa. Podczas pierwszych śniegów na nowych letnich nie mogłem ruszyć pod górkę na rondzie Bielickiej. Na zimówkach mi się to nigdy nie zdarzyło. Różnica jest większa niż te 10%. Jakby nie było to by w TIRach nie zakładali. Tam jedna opona parę tysięcy kosztuje. A kiedyś robili opony uniwesalne na zimę i lato.
|
|
Zawieszanie sie telefonu czy tez utrata zasiegu co w orange jest standardtem to wina najnowszych telefonów. Nokia C5 jest takim przykładowym bubelkiem, a z telefonem udaj sie do salonu firmowego. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Rogalll ciekawe jak po agrobajzlu znajdziesz prace ;-D .....chyba w biedronce A co do wypowiedzi Dran popatrz sobie rankingi uczelni najpierw i zobacz gdzie jest jański a gdzie PWSIiP , a później sie wypowiadaj i dyskutuj.Pewnie tam studiujesz od roku albo dwóch,wiesz ze zrobiłeś błąd oburzyłeś sie jak ktoś napisał ze to szkoła tumanów i brniesz broniąc swojej ''doskonałej'' uczelni ;-]
|
|
[*]:( "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a co to za roznia i tak ta firma to jest jaka jest
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |