Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak głosowali przeciwko Polsce - pełna lista |
oo ubiegłeś mnie, założyłem taki sam temat ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak głosowali przeciwko Polsce - pełna lista |
straszna tragedia, wyrazy wspolczucia dla rodziny
|
|
heh kropka odp odp1 tak ten na tackach pstrąg ale trzeba uważać przy krojeniu bo mięso jest b delikatne, oczywiście ten filet bez pieprzu. odp2 mango w sushi daje świetny kolor, smaku sushi nie psuje a wręcz przeciwnie
|
|
administratro zamknij , usun juz temat
|
|
oszczędność ponad wszystko... na bezpieczeństwie heh widać do czego prowadzi nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
trzeba będzie to sprawdzić :)
|
|
tak na Twoje miejsce jest minimum 10 takich jak Ty
|
|
bo to prawda !!! opony zimowe poprawiaja moze w 10% bezpieczenstwo reszta to technika jazdy i przedewzystkim swiadomosc czekajacego zagrozenia...
|
|
w Sulinie, za Wizną od razu na mostem :) pozdrawiam :)
|
|
Ciekawy jestem ile wypłacą za ten super samochodzik z AC?
|
|
Nabyłem w orange na ul al legionów telefon za 400zł plus abonament 55zł umowa na 2 lata po miesiącu telefon tracił zasięg. Zaniosłem go 6 razy na gwarancje a oni za każdym razem wgrywali nowego softa zamiast wymienić części ostatnio dostałem list z orange ze telefon po obojętnie jakich 3 naprawach ma być wymieniony na nowy hehe Pan 19 letni "specjalista od spraw marketingu" obiecywał nowy telefon gdy chciałem rozmawiać z menagerem orange to niby był na urlopie, Pan kazał mi przyjsc za 2 tyg przyszedłem a menager na zwolnieniu a i usłyszałem ze jednak telefonu nie dostane Pan specjalista powiedział ze nie są Orange tylko dzierżawią od orange nazwę i usługi i nie wymienią telefonu
|
|
idź do innego salonu Orange i zobacz co Ci tam powiedzą, niby telefon kupowany gdzie indziej ale to ta sama sieć :) pozdrawiam :)
|
|
dlatego zrezygnowalem z uslug Orange,
|
|
moge ci polecic biuro tłumaczeń www.tlumaczenia-kmk.pl
|
|
za 500zł to sobie zrób ale benzyniaka, chciał diesla to teraz będzie wiedział że koszta większe i jak chce to niech teraz beczy. mi w 1.8 benzyna cały rozrząd wyniósł 400zł.
|
|
Przy 4plus , przy Malinie na starym rynku.
|
|
karte też wymieniali sim i nie potrzebnie pozwolilem, przekladam karte do mojej starej nokii5300 i zasięg na 4 kreski a ten nowy tel to samsung i w nim wcale niema zasiegu, podczas rozmowy potrafi przerwac nawet jak bym stał obok nadajnika
|
|
ja też jestem w trakcie leczenia, słyszałam właśnie o zaszłym fakcie... trzeba by było wkońcu o kimś nowym pomyśleć. polecacie kogoś?
|
|
Dziękuje;)
|
|
Ja przeszłam nanajgorszą z możliwych ofert Orange-ZETAFON(w tym samym salonie,zresztą).Po 1,5 miesiąca telefon,ktory dostałam po dopłacie w w.w. ofercie, prawie nie działał.Zaniosłam go więc do tego salonu,żeby naprawić.Dowiedziałam się,że 1.Naprawa trwać będzie przynamniej 2 tygodnie(pan,z ktorym rozmawiałam stwierdził to,nie wiedząc nawet,na czym polega usterka) 2.Na okres naprawy nie dostanę telefonu zastępczego. rudy błazen z druhem
|
|
Co trzeba wziac ze soba by isc sie zarejestrowac jako bezrobotny? Trzeba brac ze soba jakies cv ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |