Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zawod folksdojcz |
innego miejsca fajnego nie ma.. chociaz za duzo dziewczyn w tej yamiea ale mimo wszystko tam ide
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zawod folksdojcz |
- wynagrodzenie nie zalezy tylko od wygranych czy przegranych spraw. jesli chodzi o wynagrodzenie - sa takze pozamerytoryczne wzgledy (czy jest sie wlascicielem danej firmy, czy tez dzieckiem wlasciciela, czy tez osoba "obca", niespokrewnioną , itp)- (czazsem tatus/mamusia majacy firme specjalnie szuka pracownika "casting na ziecia" - kiedy corka ma juz lata- ale dzieci lokalnych "decydentow" zwykle sami szybko znajduja partnerów, zwykle mlodo zakladaja rodziny, maja przystojnych małżonków - bo decyduje zaplecze finansowe, mozliowsc pracy dla siebie i malzonka) duzo zarabia zwykle osoba ktora jest spokrewniona z kims z nadzoru - itp nie zalezy to od skonczonej uczelni - mozna miec tylko szk srednia - slyszalam taki cytat - jeden kandydat byl po prestizowym uniwerku , inny - po prywatnej uczelni nie cieszacej sie dobra slawa - ale komisja rzekła - "ten pan skonczył tutejsza szkołe, co oznacza ze jest patriota lokalnym" - i wybrala tego wlasnie kandydata. kogo zechca to pochwala, a na kogo zechca - znajda naganę. wszystko można roznie ocenic. ale jesli chodzi o lomze - to generalnie z praca ciezko. w kazdym zawodzie. to tylko opinia, inni moga miec inne zdanie.
|
|
a mi tam prosto w oczy powiedzieli ze nie mam co składać Na moje pytania o sposobie rekrutacji, dostałem taką odpowiedz : Panie ja tutaj pracuje dwadzieścia kilka lat i mam doświadczenie w przeprowadzaniu spisów bo we wszystkich spisach uczestniczyłem. Pan masz za słabe kwalifikacje... A ja do typa: jak Pan tak od dawna to robisz to istnieją pewne obawy, że spis może być nieobiektywny...typ zmienił temat i coś tam o partiach do mnie napomniał heh widocznie wyższe magisterskie z kilku fakultetów, plus przeróżne kursy nie wystarczą :) z ciekawości zerknąłem po urzędzie i rzadko na której widnieje mgr liczą się warunki genetyczne (plecy) :)
|
|
marek 12 masz racje i co do biedronki bo np ptasie mleczko dla mnie jest drugie po wedlu w smaku i robione jest pod dyskont nawet milka jest gorsza kto nie wie niech sprobuje, tak samo bywa i z czesciami a jedynie ja jak musze jechac po cos do ostroleki do salonu forda to na 100% czesc jest taka sama ktora wymieniam ma logo grawerowane ford lub motocraft to jakosc jest super . Ale bez przesady to co sie da kupic w zamienniku np. do zawieszenia czy tlumnik to sie kupuje wiodomo ze krocej bedzie
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sLQnBgm6BLw&feature=related
|
|
oczywiście w PWSIP, szkoła ma poziom i bardzo dobre warunki :)
|
|
Można i tyle: http://www.4lomza.pl/index.php/index.php?wiad=22405
|
|
ktos mi zaje---bal antene prezydenta i jakos sie tam nazywala
|
|
?
|
|
Ludzie!!! Zawiść przez was przemawia.Skoro uważacie,że ten pan tak podle postąpił wobec tych chłopców,to zróbcie coś w tym kierunku.Czujecie się oszukani,złóżcie doniesienie do prokuratury.Jak popełnił przestępstwo,to za nie odpowie,a jak nie,to nie linczujcie człowieka.
|
|
PleasurmexC18 Myślę, ze poniekąd masz rację, ale to nie dotyczy wszystkich ludzi. Są lepsze miejsca w Łomży gdzie można zjeść, np. Retro. Jedzenie zawsze Świerze, smaczne, obsługa na poziomie, ładny wystrój i funkcjonalność. Ja np wole sama ugotować w domu niż pójść do restauracji na wątpliwej jakości kolacje. Nie co, że trzeba zapłacić to później jest kac moralny, poczucie wykorzystania. A spróbuj w takiej Łomży zwrócić uwagę kelnerowi, albo powiedz, ze nie zapłacisz bo jedzenie jest nie takie jakie powinno być...Na policje zadzwonią :)
|
|
nei jestem zadowolona z obslugi i za wszystlo trzeba placic nawet za kawalek chleba i za szklanke wody, we francji woda i chleb sa za darmo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |