sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak poniżej szczujnia robi aferę. Tylko z czego? Pytam się ziomex co na tym nagraniu jest złego czy nagannego?

lukasz432.Zal mi dzieci, które nie daj Boże miałbyś uczyć!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak poniżej szczujnia robi aferę. Tylko z czego? Pytam się ziomex co na tym nagraniu jest złego czy nagannego?

1.9 TDI lepiej załóż mały pstryczek

Re: Jak poniżej szczujnia robi aferę. Tylko z czego? Pytam się ziomex co na tym nagraniu jest złego czy nagannego?

Restauracja...podobno...
Ale tak naprawdę nie wiadomo co to jest...
kawiarniane wiklinowe stoliki i fotele nie maja nic wspólnego z restauracja, tanie bambusowe podkładki zamiast obrusów tez...siedzi się nie wygodnie i daleko od stołu. Sztućce drewniane do pizzy podają do wszystkich dań.
O włoskim jedzeniu nie mają pojęcia. Robią carbonarę ze śmietany i bez jajek oraz pesto bez pesto, ale za to z gorącymi warzywami przypominającymi niedogotowane leczo. Trzeba bardzo dokładnie studiować menu, ponieważ ogólnie przyjęte nazwy dań nie mają nic wspólnego z tym czym być powinny. Wszystko w cenach jak w restauracji, a powinno być jak w barze szybkiej obsługi.
Mają tam tez sklep z kawa i ekspresami do kawy. Kto by wpadł na pomysł by pójść do kawiarni nie po to by napić się kawy ale kupić sobie ekspres.(?) Na ścianach wiszą gałęzie, pazłotka, wielkanocne króliki i dużo dużo zieleni. Podobno nie którzy uważają, że tam jest smaczne jedzenie i piękny wystrój.
Codziennie jest tam sporo ludzi, przejeżdżam to widzę i ciągłe zadaje sobie pytanie: Co oni takiego robią ze tam przychodzą ludzie?
Według mnie prócz uprzejmej obsługi nie ma tam nic godnego uwagi. Jednak lokal nie narzeka na brak klientów.
Ponieważ zajmuje się marketingiem zainteresował mnie fenomen tej restauracji. Czy ludzie w Łomży kompletnie nie wiedzą co to dobre jedzenie? Czy po prostu nie mają gdzie chodzić.

Zapraszam do dyskusji

PWSiP dużo lepsza niż Wyższa Szkoła Zarządzenia im. B. Jańskiego

PWSiP - polecam zdecydowanie :) A co do poziomu to jak przyjdzie pierwsza sesja to pomyślisz -" Mogłem iść do Jońskiego i bym siedział spokojnie z resztą tumanów" :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org