Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś środa godz. 22.15 włącz TVP 1 |
Narzekacie tak że w Łomży nie można kupić produktów do suszi, ale pomyślcie ile ludzi to lubi/je ? myśle że niedużo ale fakt faktem w sklepie sieciowym kaufland podstawowe produkty powinny być
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś środa godz. 22.15 włącz TVP 1 |
Ja robilem sprzęgło i rozrząd u mechanika na Sikorskiego vis a vi wjazdu na Wyszynskiego to za robocizne 250 zł chyba wzioł za rozrząd
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jedzie jutro ktoś do warszawy, jestem chętny dorzucić do paliwa
|
|
masz tyle we łbie co baran w torbie... a do tego wszystkiego czeszesz sie schabowym mielone czołem bijesz i bogos łokciem mieszasz i na dodatek wygladasz jak z okna
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chyba sobie żartujecie hehe płaca dobra minimalna krajowa to dla was dobra płaca w sklepie w którym ręce w tyłek wchodzą bo tyle roboty a musi być wszystko zrobione ani zaplecza socjalnego nic a nic . Kto chce ryzykować droga wolna
|
|
Zioła są energytyzowane okultystycznie :(
|
|
sprzęgło i może docisk? polecam warsztat na korczaka 20
|
|
algi z kauflanda śmierdzą i są niesmaczne. i drogie. paczka 50szt goldów w necie kosztuje 25zł. ryz tez tylko shinode, albo inne ochłapy można w łomży dostać. zamawiajcie na necie. rewelacyjny nishiki 50zł za 2,5 kilo mozna kupic. a co do samej potrawy, to nawet z polędwicą półsurową robiłem. i dało rade
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |