sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marsz Katyński

Oś. Maria P.Ogonowska, tłumaczyła mi dokumenty, polecam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marsz Katyński

Czy policja ma prawo zatrzymać samochód do kontroli na prywatnej posesji ?

maja ale zależy od sytuacji ale nakaz od pokuatora powinien być

maja takie prawo

Jesli nie maja nakazu to nie maja prawa nawet Cie poprosic o zatrzymanie auta :)

ale jazda bez sygnałow dzwiękowych i błyskowych radiowozem policyjnym ponad 50km/h w mieście jest dopuszczalna,hehe.Mamy u nas parodie

za 20 zł profesorku to ona może ci tylko spuścić spodnie i iść spowrotem do domu.

Nie, towary nie..., dośc często w tamtym kierunku jeżdżę.

Policjanci mają prawo dokonać kontroli na terenie prywatnej posesji w sytuacji kiedy nastąpiło to w wyniku pościgu za sprawcą p-twa lub podejrzanym o jego popełnienie (np. jechali za pojazdem, który zjechał na posesję by uniknąć kontroli). Natomiast nie mają prawa bez wyrażnego powodu-uzasadnienia przeprowadzać kontroli na prywatnej posesji tak jak to mogą czynić w miejscach publicznych np. na drodze.

a ja chodze po sladach

Może tak iż obowiązku nie mają ale mogą. :)

503586340 renowacje mebli drewnianych

dzisiaj próbowałam dodzwonić się na infolinię ING, znajomi mi powiedzieli że u nas nie ma doradcy kredytowego i do Białegostoku trzeba by jechać. muszę to zweryfikować chyba, że ktoś z was już to sprawdził osobiście to będę wdzięczna za informacje

w Kauflandzie można kupić tylko nori, wasabi w tubie (umywa się do tego w proszku) i sos sojowy. ryżu nie mają, no chyba że akceptujesz w sushi ryż jaśminowy, moim zdaniem z tymi japońskimi smakuje lepiej.

a co sprzedajesz i gdzie ?

Ciekawy temat!
Urzędnik państwowy z 25 letnim stażem
Wykształcenie średnie i wiele wiele kursów
płaca:2500 brutto

no co ty
ja juz szkołe zycia dostałem i emigracja i robota na czarno to wiem jak ludzi traktuja
a nawet na najlepszych gadać beda.
ja tem nie mówie że same plusy bo widomo jak to z ludżmi w gromadzie zawsze sie jakas cholera znajdzie
ale ogolnie spoko

Stafa Konwy 2/51 tel. 862164331 tłumaczyłam dokumenty, polecam

pracowalam w uniglassie polecam , a tym co nie pracowali niech mnie pocaluja d.pe

zaczelam tam pracowac nie jest zle ale nie wiem co z ta odpowiedzialnoscia materialna?czy to prawda ze szef ściąga w razie manka 500 zł?

W każdej firmie tak bywa że się ludzi zwalnia a drugich zatrudnia nie tylko w łomszy .

przemek20: no nie żartuj, a co powiesz na utrzymanie za 890 zł z zasiłku 3 osób? a widzisz, da się.

sredmio

potwierdzam, trzeba zapłacić spółdzielni za to, że montuje się antenę. Jak sama sie nie zgłosisz to oni sami przyjdą... koszt wydania zgody 100zł

Treść jest ukryta

Popieram bo zeby w łomzy lepszą kase zarobić to trzeba mieć znajomości i dobrze kombiować na lewo, bo tak normalnie jak Ci pracodawca wypłaci z wielką łaską twoją pensje to sie zyc odechciewa za takie grosz napierd*lac cały miesiąc

oooooo nie jest tak zle jak mowia... widcoznie tam nie pracowali... ja tam nie narzekalem. mam piecioro dzieci i w ciagu miesiaca bylo co do gara wlozyc.

maximix polecam ! Szef super , miły i sympatyczny, dobra płaca, przyjemnosc z pracy , super klimat ! szczerze polecam !!

z wykształceniem wyższym:

22- Pracownik socjalny/ wyk. wyższe- praca socjalna, doświadczenie zawodowe na stanowisku pracownika socjalnego, znajomość ustawy o pomocy społecznej, mobilność, bezkonfliktowość, nieposzlakowana opinia, 1-zmiana, 1 os. 95-Inżynier budowlany lub technik budowlany /wyk. wyższe lub średnie o kierunku budownictwo, uprawnienia budowlane, 1 zmiana, 1 os.

z wykształceniem średnim:

19- Przedstawiciel handlowy/wyk. min. średnie, mile widziane doświadczenie, znajomość branży budowlanej, prawo jazdy kat. B, 1- zmiana, 1 os.

15-Specjalista ds. kadr i płac /wyk. min. średnie, umiejętność prowadzenia spraw kadrowych i naliczania płac, ok. 2 lata doświadczenia/- 1-zmiana, 1 os.

z wykształceniem zawodowym:

8-Kierowca kat. C+E (transport krajowy i zagraniczny)/ wyk. zawodowe, prawo jazdy kat. C+E, uprawnienia do przewozu rzeczy, 2 lata doświadczenia, 1 osoba

12-Kucharka/wyk. zawodowe gastronomiczne, mile widziany staż pracy/ -1 osoba, system pracy 12/24

13-Elektryk/wyk. zawodowe/ średnie elektryczne, mile widziany staż pracy, mile widziane uprawnienia SEP do 1kV, 1- zmiana, 1 os.

18-Operator koparko-ładowarki/wyk. zawodowe, mile widziany staż pracy, uprawnienia operatora koparko-ładowarki, 1- zmiana, 1 os.

97- Kucharz/ wykształcenie preferowane gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w gastronomii, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, 2-zmiany, 1o

247- Barman/barmanka/sprzedawca /wyk. zawodowe/średnie, 2-zmiany, wskazana osoba mieszkająca w Łomży/ - 1 os.

246-Pracownik socjalny/wyk. wyższe o specjalności: praca socjalna, wskazane doświadczenie w pracy z osobami psychicznie chorymi./ - 1 os.

242-Fryzjer Damski /wykształcenie kierunkowe, min. 1 rok doświadczenia zawodowego/ - 1 os.

oferty pracy dla osób niepełnosprawnych:

17- Pomoc cukiernika/ wyk. podstawowe/zawodowe, stopień niepełnosprawności, mile widziane doświadczenie zawodowe, 1 os.

14- Robotnik gospodarczy 1/2 etetu / wykształcenie podstawowe, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, 1-zmiana, 1os

PRZY 17 % BEZROBOCIU W ŁOMŻY KTÓRE ROŚNIE.

Ja jestem w trakcie leczenia, i z tego co sie dowiedziałam to dr Mińko nie przyjmuje pacjentów, ktoś cos wie wiecej?

JEŻELI KTOŚ MI DA 2,500ZŁ NA RĘKĘ UMOWĘ NA CZAS NIE OKREŚLONY MIESZKANIA NIE POTRZEBUJE BO JUŻ SE KUPIŁEM JA WRACAM Z ISLANDII I Z MIŁĄ CHĘCIĄ PODEJMĘ PRACE W ŁOMŻY NAWET PIERWSZĄ WYPŁATĘ ODDAM DLA TEJ OSOBY CO MI TO ZAŁATWI TAKŻE CZEKAM NA PROPOZYCJE OD ŁOMŻYNIAKÓW PRACUJE JAKO FIZYCZNY

u są░siadki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org