Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jurgiel zapłaci za konie..? |
nie polecam shusi, ale za to wołowina z warzywami lub makaronem jest smaczna rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jurgiel zapłaci za konie..? |
Czy ktoś jest w trakcie leczenia ortodontycznego u dr Minko? Pozdrawiam.
|
|
witam zamierzam na wiosnę docieplić dom wełną twardą fasadową(10cm ). I oto moje pytanie gdzie kupię ją najtaniej i w jakich cenach...
|
|
placisz tylko za cene produktu czyli cene katalogowa ;)
|
|
warzywniak na śniadeckiego, w Białymstoku Bomi, Piotr i Paweł albo inne Auchany poza tym polecam http://www.kuchniachinska.pl/sklep/ szybko i tanio
|
|
Witam. Otoz chcialbym przetlumaczyc papiery motocykla sprowadzonego z niemiec aby zarejestrowac. Poszukuje tlumacza przysieglego j.niemieckiego. jeżeli ktos zna dobrego i w miare przyzwoitosci taniego prosze dac znac
|
|
Wiecie może gdzie robią w okolicach renowację mebli drewnianych.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ludzie! Zastanówcie się, co wy w ogóle mówicie?! Nie biorę żadnego przykładu z chorych seriali, a tym bardziej nie zamierzam upodabniać się do kogoś! Zresztą, nieważne. :) Jeżeli ktoś będzie wiedział coś na ten temat, niech napisze jakieś namiary.
|
|
zadalam pytanie, czy szukam wrazen? w pewnym sensie tak a ty nie?
|
|
|
Witam!!! Ja również poszukuje dobrego endokrynologa dla córki 8 lat. w Łomży, Białymstoku lub okolicy. Mieszkam w Ostrołęce. Czy te wszystkie namiary są aktualne? Dziękuje za szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
jesli macie jakieś wspomnie nia na temat MPK lub fajne zdjęcia filmiki to pisać Pozdrawiam
|
|
no to ja przepraszam i zmywam sie
|
|
czyli jednak dalej opłaca się zamówić wszystko przez allegro bo nawet płacąc za kuriera przy zrobieniu zapasu ryżu i nori jednak idzie zaoszczędzić pierwszy raz słyszę o sushi z żółtym serem, chociaż po przepisie na sushi z parówką już nic mnie dziwić nie powinno :) najczęściej robię - serek philadelphia, salata, ogórek, avocado, łosoś, tykwa. ewentualnie zamiast serka daję pastę wasabi i wtedy już bez sałaty. z gotowaną marchwią mi nie podchodzi, tak samo jak z papryką. używam też paluszków krabowych czy krewetek ale tych już obgotowanych, nie przepadam za surowizną warto wejść na stronę jakiejś knajpy i sprawdzić z czym serwują sushi i na tych ich składnikach się wzorować chociazby tutaj --> http://www.mokuso-sushi.pl/menu.php?page=mokuso
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |