niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak chrzest, to chrzest...!

qwers123 :) Popieram!! A w Sadzie stawki sa zalezne od stanowisk i spraw prowadzacy i zalezy tez po jakiej jest sie aplikacji :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak chrzest, to chrzest...!

stawki to normalne, przykre to ale co zrobic.

do qwers123 : nie szukasz sekretarki? potrzebuję pracy

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

U Szymczyków na krasce.Ja zawsze wszystko tam robie i napewno nie pożałujesz.trzeba sie tylko umówić.

Taaa i piec wypie... :D i kominem wyleci, wtedy to już pozabija wszystkie ptaki.

W Warszawie żaden przeciętny prawnik nie ma szans się wybić, bo kancelaria jest koło kancelarii. Albo masz w rodzinie prawnika, albo jesteś jednym na 1000. Wtedy możesz zarobić dobrze.
W stolicy, prawnik po studiach, bez znajomości haruje za 1800 na rękę w jakiejś przeciętnej firmie o nazwie XYZ. Osoby po studiach technicznych/inżynierskich mają szansę na bardzo dobre zarobki, o ile mają głowę na karku. Tutaj grafik/programista (STUDENT STUDIÓW DZIENNYCH!!!), który zna się na rzeczy, może zarobić CONAJMNIEJ 3000 (na rękę).

Autor: nie dotyczy (---.adsl.inetia.pl)
Data: 02-02-11 22:53

Drożej ? To ciekawe. Chyba tylko za mieszkanie, jak musisz wynajmować.

widzę, że nie masz najmniejszego pojęcia o życiu w Warszawie. Tutaj zwykły chleb kosztuje 4,50 więc nie tylko wynajem mieszkania jest drogi. Koszt przeciętnych zakupów w stolicy wynosi +/- 100 zł, a i tak nie kupisz wiele. Takie zakupy wystarczą Ci na kilka dni (chyba, że oszczędza się na maxa, jesz tylko tanie kotlety z Carrefoura ryż i pijesz kranówkę). W Łomży za tyle możesz zrobić pełen koszyk zakupów, w Warszawie niestety nie. Jeżeli nie wierzysz, przyjedź tutaj na pół roku, pomieszkaj, pożyj i myślę, że wtedy Twój punkt widzenia zmieni się diametralnie. Z pracą też nie jest tak kolorowo, jak się każdemu wydaje.

rudy błazen z druhem

pisać ludzie pisać
Jak wam się widzi nasz MPK ?
Jesteście za wprowadzeniem Karty miejskiej?

Pozdrawiam.

Pasek - 86 zl
pompa wody - 100 zl
kpl rolek - 205 zl

Jak byś podal jeszcze kod silnika to bym napisał dokładnie...

Wiec części wychodzą około 390 zl.

MD-CARS Dariusz Mroczkowski
18-400 Łomża
ul. Poznańska 92 (obok fabryki mebli)

Najtańsze części samochodowe!!!

nom tak, a w Łomży nawet 4lomza powoduje wzrost bezrobocia pisząc o tym. Przedsiębiorca wchodząc na ten portal pomyśli, że jak jest tylu bezrobotnych to może sobie pozwolić na rotację pracowników, a tym samym na zwolnienie obecnych pracowników. Zatrudni nowych ludzi do pracy za mniejsze wynagrodzenie, bo po co ma płacić dużo, jak tylu ludzi czeka na tzw. jakąkolwiek pracę.

zoorpa nie kwur*** mnie tlyko kasuj ten temat, bo jak cie znajde to chyba sama za leb zaprowadze do lekarza ale od glowy!!!! Niedlugo to bedzie forum ginekologoczne do **** pana umyj dupe i kazdy lekarz bedzie dobry

DO marcin135 CO TY PISZESZ OCZYWIŚCIE JAK JEST LATO MOŻE I MOŻNA ALE JAK TERAZ JEST SEZON MARTWY TO NA PEWNO NIE ,MÓJ BRAT MISZKA W ŁOMŻY PRACOWAŁ NA BUDOWACH NIE BĘDĘ WYMIENIAŁ U KOGO ALE POWIEM TAK PIENIĘDZY NIE WIDZI A I SĄDY NIE POMAGAJĄ ŁOMŻA TO JEST DNO BEZ ŻADNYCH PERSPEKTYW DLA LUDZI MAJĄCYCH RODZINĘ ,KOLEGA PRACUJE W PIEKARNI OKRUSZEK OD 4 LAT CAŁY CZAS NA NOC I ZARABIA 1500ZŁ TAKŻE NIE PISZ BZDUR A JEŻELI JESTEŚ TAKI OBCYKANY TO CI MOGĘ WYSŁAĆ DO MOJEGO BRATA NUMER I ZAŁATW MU PRACE FIZYCZNĄ I TE PIENIĄDZE CO MÓWISZ CZYLI 2800ZŁ W ZIMĘ

"Kto dzięngami wojuję, przez dzięngi zginie" :)

hmmm...w jednej firmie produkującej elementy betonowe zarabiałem przy 240h 1.700zł..zmieniłem branże i przy ok160-200h zarabiam lekko ponad2.000 na reke + dodatkowe wynagrodzenia :)

Czyli według Twego rozumowania kupujesz w Biedronce szynkę po 11zł.bo po co płacić ok,30zł. Niech frajerzy kupują. Smacznego życzę:)

a czym ty jeździsz że tak wszystko w ASO wymieniasz?

?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

golfa siem nie naprafia , kupóje siem nowego !!

a czy ja piszę ,że w ASO? Chodzi mi o to ,że podróbi też są różne i w różnych cenach.Kiedyś mój znajomy kupił do Opla wysprzęglik najtańszy jaki tylko był.Mechanik nie chciał tego zakładać,no ale cóż klient nasz pan.To tygodniu sprzęgło padło.Część oddał na reklamację ,a za wymianę zapłacił drugi raz. W przypadku pęknięcia paska koszty były by duże .Czym jeżdzę?,na dzień dziśiejszym Passatem,a że jest jeszcze na gwarancji to w razie biedy do Sieńki,albo syna.:) Potem wrócę do swego mechanika.

;p

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Witam!
Chciałabym prosić o kontakt do dobrego specjalisty (psycholog/psychiatra). Chcę pomóc osobie, która ma problem z emocjami, nienawidzi swojej rodziny, siebie. Psychicznie wykańcza najbliższe osoby. Z góry dziekuję.

Nowa ustawa weszła. Jak się w "Skarbówce" ktoś "pomyli" to będzie płacił z własnej kieszeni. Ciekawi mnie tylko jaką faktyczną skuteczność będzie miał ostatni zapis w ustawie.

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Wyksztalcenie : Podstawowe
Stanowisko : Hazardzista
Płaca : - + 100 000 000 zł netto / ms

Treść jest ukryta

Vigor Centrum Terapii
ul. Ks. Syczewskiego 8
15-139 Białystok

tel. 85 675 10 54, 607 450 184

czynne: PN - PT: 10.00 - 17.00, inne terminy umawiane telefonicznie
Polecam

bueheheh

zzmow przez neta i tyle.

tu na forum wsyzscy mają taki problem i jakos zyją. Terapie tu nie pomogą , takich ludzi trzeba zostawić, jak poczują sie samotni wtedy przemysla swoje zachowanie i moze sie ciut zmienia, ale pozostana wciaz tymi samymi agresorami... syzyfowa praca i szkoda pieniedzy

... jakw temacie podajcei jakeis telefony moze byc kebab inne dania slaatki pizza - bo w tej lomzy to bieda z tym :/

Dr. Chrzanowski , Białystok !!! słyszałem rze dobry w te klocki jest

rudy błazen z druhem

Nie słuchaj Jasia,sama widzisz ,że jemu nie pomógł.

wizyra kosztuje na ziółka 100zł

ja byłem na masażu kręgosłupa i jego nastawiany i zapłaciłem 90zł

jestem z tej wizyty bardzo zadowolony POLECAM.

My zawsze zamawiamy sobie kebeby w Wiejskiej Chacie na Mazowieckiej, maja też tam i schab z rożna, karkówke z rożna, udo indycze itp. i to podawane jest z frytkami sosami i surówką...tylko minus że nie dowożą i tylko można wcześniej zadzwonić i zamówić;/ ale jedzenie ok i nie drogo wcale:)
nr: (86) 479 80 79

ja tylko pszekasóje opinie innyh , wy prymityfne zasrance

wam tesz by niepomugl , na tempote i głópote nie ma lekarstfa

hee,niech i tak Ci będzie ,a tyle ile mam ponad 17 wypłacę Ci w kopniakach,Piszesz się na to?:))

now lasnie musi byc na dowoz :)

jak sie nie kupuje orginalow to te w przedziale sredniej ceny przestrzegam przed najtanszymi no ja rozrzad robilem u Jacka na placu Niepodleglosci i mam silnik 2.0 16V to troche tego tam wiecej jest jak tradycyjnym kosztowalo 560zl z wymiana za robocizne 200zl bez pompy wodnej bo jeszcze orginal ze znaczkiem Forda siedzi i jezdze juz drugi rok jest OK

Tu masz wszystkie tematy na forum na temat ginekologów na 4lomza

http://www.google.com/custom?hl=pl&inlang=pl&domains=4lomza.pl&sitesearch=4lomza.pl&sz=4lomza.pl&ei=G4dKTdbuCoGX8QP76djCDw&q=ginekolog&start=0&sa=N

Pasek - DAYCO wiec to co zakłada fabryka
pompa wody - GRAF wiec dobra
rolki EVR - To samo co w oryginale.

Tylko przed wizytą zastosuj się do rady lauracrow1.PAMIĘTAJ!!!!!

andre co to jest "orginał" ?

Mandaryn zadzxwon do wiejskiej chaty a nastepnie zadzwon po taxi. w sumie wiekszosc dostaw w lomzy robiona jest wlasnie przez taksowkarzy.... nigdzie indziej nie spotkalem sie z czyms takim :P

Sraty taty.Kto ma 2 lewe ręce to całe życie będzie płakał.
Hehe lub wyjedzie do Anglii porobi na zmywaku, przyjedzie i powie ,że w anglii nie ma roboty lub ,że mało płacą.
Każdy robi to co lubi.Widocznie nie którzy lubią siedzieć i narzekać jaki to świat okrutny popijając gorącą cherbatke podaną przez scharowaną matkę.

Ogarnijcie się i zacznijcie brać życie w swoje ręce.To nie pracodawca powinien was wybierać tylko wy pracę.

rudy błazen z druhem

jondro .

Jasiu,orginal (czyt,orginał) to jest to czym Ty nie jesteś.

chesapeake w warszawie w hali mirowskiej jest chinczyn Asian Tasty widoczny z ulicy, a obok jest sklep z chinskimi artykulami spozywczymi. duzo czinczikow sie tam zaopatruje

rudy błazen z druhem

aa aak tak dzialaja to bardzo dobrze no skoro poelcacie to zadzowni ale czekam i na dalsze propozycje

analfabeciarze

rudy błazen z druhem

Smak Podlaski na Mickiewicza przywozi jedzenie. Tyle że jest to jedzenie domowe czyli schabowe, babka ziemniaczana itd...

Jasiu,my do Ciebie jak do prymitywa,a ty nam takie teksty wstawiasz? Analfabeciarze przez rz piszesz? Pewnie już dziś czopki wziąłeś?

do kapusta 99910 - daj dobry nr telefonu

kebab jak większa ilość to i dowóz za free! Szukajcie, a znajdziecie ;d

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

dziękuję za namiar.
choc myslalam, ze więcej ich będzie.

Polecam Bar "SMAKOSZ".Dobre jedzenie i niedrogo,dowoz na terenie Lomzy-gratis.Tel.86-216-89-40

marjanoelo to dobry z Ciebie złodziej :D

sorry, troche źle przeczytałam. Jak wyżej masz napisane gdzie jest prowadzony boks ;)

rudy błazen z druhem

Czy Łomża to duża wieś czy małe miasto

raz nie było avocado to dodałem mango fajny kolor w sushi, po za tym to sushi z serem żółtym ??? nie słyszałem, a z parówkami to juz totalny odjazd hehe sushi ala Polones hehe. Wczoraj jak szukałem odpowiedniego ryżu to pani w jednym sklepie była oburzona że przecież ryż to ryż i innego niż długoziarnisty nie ma do sushi i że nie wie o co mi chodzi hahaha. Do Sushi robię zupe z owoców morza lub krewetek z mlekiem kokosowym, imbirem i trawą cytrynową ale tego ostatniego składnika też u nas próżno szukać

rudy błazen z druhem

masz leb jak sklep cioto

Treść jest ukryta

po godz 11, proszę o kontakt 514339946

jutro tj. piatek jade okolo 6.30 do stolicy nr kontaktowy 797327507, powrot w niedziele po poludniu

podajcie ceny dla porównania bo na kasie to ja nie spie

ja płaciłem za robociznę 300 ( u siebie musiałem i docisk wymienić ... a docisk sporo kosztuje) podjedz sie do dopytaj albo umów mi to zrobili w 6-7godz

sushi to jedzenie biednych japońskich rybaków. Do sushi można praktycznie włożyć wszytko co sie nadaje do jedzenia. Wynika to z tego ,że historycznie biedujący rybacy uzywali róznych produktów do nadziewania sushi. Możan nawet dac do środka jejecznicę. Dziwne co a jednak.

rudy błazen z druhem

Wiecie co mnie śmieszy !!! To że nikt nie wie jaka jest prawda a każdy zmyśla !!!
Ani pan doktor ani rodzina chorych chłopców nie przekazywała żadnych danych a tema kto komu i za ile !! Każdy sieje plotki!!! Ktoś się dowiedział że Pan Henryk miał problemy z dogadaniem się co do kwoty którą przekaże a wy wszyscy już ploty siejecie że on nic nie chce dać albo 50 tys i w ogóle !!!!
Ogarnijcie się bo robicie z siebie idiotów!!!!
Jedyne w czym jest problem to ile Pan doktor przekaże dla chorych dzieci ile dla 2 pozostałych rodzin ile dla siebie !!! W tym temacie wszystkie 4 rodziny cały czas się dogadują.
Wyzywacie ludzi od oszustów a nie wiecie kim ta osoba nawet jest !!!
Niech ktoś idzie do ks. proboszcza parafii boboli i się dowie. Pan Henryk wraz z rodziną są mocno wierzącą w boga rodziną od kilku lat należą do ruchów ewangelizacyjnych a w szczególności do domowego kościoła którym zajmuje się ks. Adam z parafi św. krzyża chyba .

PRoblem kasy należy do tych rodzin nie do was i nikt nie dał wam prawa by bez karnie poniżać drugiego człowieka.

Czytając nasze forum łomżyńskie widać jedno na tym forum są sami imbecyle zdemoralizowani nastolatkowie i nie wykształcone dna społeczne !!!

Zróbcie coś w kierunku swojej inteligencji !!!

Treść jest ukryta

Druga zdecydowanie lepsza, ale warszawa to to nie jest,chociaż wykładowcy są zarówno z Wawy jak i z Białego;)

...

wujek google wszystko Ci powie :) ja studiuje na PWSIiP ;)

http://www.youtube.com/watch?v=M7aV2O_0pxI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org