Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezczelna grozi sądem rządowi PiS |
Łomża żąda dostępu do morza!!! ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezczelna grozi sądem rządowi PiS |
chciałabym się dowiedzieć, czy za produkt który dostarczy mi konsultantka to płace tylko za niego czy dodatkowo jakąś opłatę ???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
przepraszam ale komentarze w stylu rafalnet są żałosne... Po prostu powiedziałem swoje zdanie na ten temat to wszystko.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nowogrodzka albo os. Maria jest jeszcze google.com
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a czy ja się nadam? Czy mogę być konsultantką będąc facetem? Mam nieśmiałość do kobiet więc myślę, że z jakimiś perfumami wreszcie bym dał radę. No i nie mam auta, to czy inna konsultantka będzie mnie wozić?
|
|
zgadzam się z maly99 jak ktoś chce to pracuje. dużo lepiej jest jak odszedl stary prezes. wieksze zarobki i nie chodzi nie szpieguje nikogo. umowe też można mieć na dłużej ja tak mam i jakoś nie narzekam. każdy zawsze coś złego znajdzie jak zechce :))
|
|
telebim i jak tam z ta antena? powieszona juz?
|
|
w Unikacie ;D
|
|
Po pierwsze o jaką firmę chodzi AKTIO czy ACTIO? Bo firma Actio z tego co się orientuję to firma alternatywna dla tradycyjnych telefonów nie związana z branżą finansową czytaj www.actio.pl. A założyciel postu jest najwyraźniej słabo zorientowany w konkurencji. W jakiej firmie zajmjującej się dystrybucją finansów Pan pracuje? FSM, OVB, EFECT, POLINWESCO, NOVISION czy jeszcze jakiejś innej? Ja byłam na Seminarium Biznesowo Inwestycyjnym organizowanej przez firmę AKTIO bo moim hobby są inwestycje na rynkach światowych. Posiadam zarówno produkt sprzedawany przez tą firmę czyli Generali Omniprofit jak również alternatywne produkty innych firm i w tym momencie produkt Generali kładzie inne na kolana. Z Omniprofitem zarabiam więcej dzięki rekomendacjom przesyłanym przez Aktio. Nie muszę poświęcać swojego cennego czasu na badanie rynku, bo wszystko mam podane na tacy.
|
|
koszt ustawienia anteny to 50 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |