sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie ma już Polski, jest PiSlamska junta

Sporo moich znajomych chwali sobie gabinet "Rusałka" kolo starego Lider Price'a

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie ma już Polski, jest PiSlamska junta

Ja mam pytanie czy gdzies sa organizowane jakies zajęcia muzyczne,plastyczne itp dla dzieci dwuletnich i starszych ktore sa bardzo kontaktowe chca przebywac wsrod dzieci a nie chodza do przedszkola??

Jankeson jesteś z rodziny czy tym gościem który gościł w swoim domu tego radcę (bezprawnego). Z pewnością jest on dobry i to bardzo w tym co robi, bo zrobić tyle kantów i nie dać się złapać to wielki sukces, a co do samej opinii tego radcy to proponuję przejrzeć jeszcze raz na stronie "Uwagi" ten program, przy kamerze wypowiadała się jego żona i nie trzeba tego więcej komentować, lecz jeśli robił w porządku jak twierdzisz to przygotuję pełnomocnictwo, by twoja wypłata wpływała na moje konto, podpiszesz?

rolnik69 nie powtarzaj tego samego na kazdym forum. gdyby sam doktor wystapil w tym programie kto by na niego smsy wysylal?Wszyscy tacy chetni byscie byli?Zeby doktorkowi sprawic wakacje za granica co i tak go stac?Gdyby nie chlopcy on by tych pieniedzy nie wygral..
Hamstwo!

Dom dziecka.

Czy Wam też się zdarzyło dzwonić pod podany w ogłoszeniu na 4lomza.pl numer i osoba, która odbiera mówi, że to pomyłka??mi się zdarzyło, w ostatnim czasie przynajmniej 3 razy. Albo ktoś robi niesmaczne żarty komuś albo zwyczajnie osoby wpisują z błędem numery kontaktowe....???

Mi też ostatnio zdarzyło się właśnie coś takiego było to ogłoszenie o sprzedaży mieszkania, i Osoba która odebrała była bardzo zdziwiona takim ogłoszeniem...

Słyszałem, że w Warszawie w Parku Bródnowskim napadnięto na dziewczynę z Łomży. Zyje ona? Czy wie ktoś coś na ten temat?Może ktoś zna?

Ty wyprane_gacie wiem że to siet bo pytałem po kuplach,rodzinie,są też inne fora.Nawet trzymałem coś takiego w ręce i tym kręciłem i na pewno tego gówna nie kupie za przeproszeniem

tak to standardowe zdarza sie i to czesto niektorzy robia sobie jaja i dodaja ogloszenie z czyims numerem telefonu komu np.chca zrobic psikus badz tez myla sie bo klawisze numeryczne w klawiaturze komputera sa odwrotnie niz w telefonie takze jesli ktos muwi ze pomylka to mozna sprobowac rozszyfrowac jaki numer chcial dodac nadawca ogloszenia.

przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska.

Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.

Craftman to tylko pakowacz typu Topex Toya itp., posiadam kilka drobnych rzeczy z tej firmy i kazda jedna to Made in China wiec nie wiem czy to taka rewelacja

kupuj smialo tego Honitona przyzwoite narzedzia, dobre sa tez jonnesway ale za taki sam zestaw trzeba dac ponad 300zl

http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Paliwo-za-ok-24-zl-Czy-to-mozliwe,wid,13080480,wiadomosc.html

najlepszy prezent dla tesciowej to brak prezentu i najlepiej w ten dzien sie z nia nie widziec i udac ze sie zapomnialo.

przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska.

Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.

Zastanów się co Ty możesz dać z siebie swojemu miastu, by było miejscem jeszcze bardziej przyjaznym, zadbanym, gościnnym, zasobnym, rozwiniętym gospodarczo(...) - W tych słowach to chyba ktoś nie zna realiów pisząc takie coś i wymawia publicznie,.

Drogi autorze tego tekstu - Zastanów się czy Twoje miasto daje możliwość rozw2oju gospodarczego.

Co za banał

Zaprowadzić do odkrytej studni i powiedzieć :

Mamusia zajrzy do środka:):):):):):):):):):):)

Witam! Gdzie moge kupić ładny gorset? Nic wymyślnego taki raczej prosty.Chodziłam ostatnio po sklepach z bielizną i załamka,jeden góra dwa na sklep.

Z góry dziękuje, pozdrawiam;)

i nic nie znalazłaś ?????/ To masz pecha albo kosmiczne wymagania

a czemu nie nie na moje?

w burdlu zapytaj

moge dac z siebie miastu pochwałe, ze jeszcze ono istnieje ;)

Chyba im się w głowie od tych pieniędzy poprzewracało.

Witam , który komornik w Łomży jest najlepszy tzn najskuteczniejszy, kogo polecacie? Dzięki

ci w dresach pod klatkami najlepsi komornicy

Ja mogę dać 5zł na ŁKS (duma Łomży), 5 zł na tacę (piękno Łomży) oraz 5zł kolesiowi spod sklepu na rynku (zasobne miasto). Nie będę pluł na chodniku (zadbane miasto). Sąsiadce powiem, że ładnie wygląda (przyjazne miasto).

Tylko nie wiem co zrobić z tym rozwinięciem gospodarki. Jak rozwinąć coś tak pięknie rozwiniętego.
Rozwiniętego jak róża w wazonie...
Jak dywan na trzepaku...

http://www.youtube.com/watch?v=nfWVKQoRXhk&feature=related

wirkoz chyba nieuważnie oglądałeś ten program skoro piszesz takie rzeczy, po pierwsze nikt się nie wypłakiwał tylko zoasała naświetlona sprawa, chociażby ku przestrodze dla innych.
Żona jest sędzią więc radca prawny niczego się nie boi, a to że powiedziała że są w trakcie rozwodu..? Gadać to sobie można..i pławić sie w luksusie za pieniądze z odszkodowań ofiar wypadków a później głupka strugać..

zulugula jak dziewczyna Cię chce naprawde poznać to chyba po kilku rozmowach przez net nie prosi Cię o zdjęcie. No ale są wyjątki od reguły takim dziewczynom to można poświecić swoją uwage:)

Profesor kur......... nie spodziewałem się że aż tyle ........... rybko powodzenia a byłaś na rogu sklepu na ulicy krótkiej .?

Zarządzanie jest dobrym kierunkiem jako dodatek, gratis. Lub jeśli masz swój biznes a potrzebujesz zrobić sobie wyższe, najpierw licencjat Łomża później mgr jeśli się dostaniesz gdzieś dalej. Innej opcji ja nie brałabym pod uwagę.
Nawet z mgr bez doświadczenia i znajomości, porządnej pracy w Łomży nie dostaniesz, takie są realia.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

... jak seksowna bielizna to SEXSHOP na krótkiej, tam pewnie znajdziesz.

http://www.youtube.com/watch?v=z9qz95AxciI&feature=related

U was też od rana nie było wody, a godzinę temu pojawiła się, a zaraz potem była mocno brązowa, a teraz jest tylko troszeczkę.

Przesadziłem z "a" :D

Chcesz dobre Sushi to w każdy Piątek w Zajeździe Ryś zjesz ...

W sumie jesli o mnie chodzi to mam żal tylko o leczenie, także rwać spokojnie do niego można iść bo na to nie spotkałam się jeszcze z reklamacjami żeby ktos narzekał.

acha i w Kauflandzie ryz jest ??

a co szafy chcesz sie pozbyć???

Coś mi się o uszy obiło, że w Lidlu jest tydzień azjatycki czy jakoś tak, a więc może tam poszukaj. ew allegro

pozdrawiam

rudy błazen z druhem

widzę, że watek dalej się rozwija :P

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Witam jak w temacie w sobotę 05.02 posiadam wolny powrót ze szczecina sam. ciężarowym i mogę komuś coś zabrać w dobrej cenie .

a nawet jest lepiej mozna palic a nie jak byl stary prezes to trzeba bylo sie chowac a teraz mozna palic sa przerwy na to

Jade w piatek do białegostoku moge zabrac 3 os wiecej info pod gg 31815860

Jeśli masz czasem jakieś towary do zabrania ze szczecina to daj jakiś namiar na siebie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org