sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaczną też strzelać do bocianów

ania13_27@o2.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaczną też strzelać do bocianów

Kasiu wierze ze przeczytalas ksiazki milionerow, dzieki temu oni staja sie wiekszymi milionerami. bierzesz pod uwage wartosc pieniadza, inflacje? Nierentownośc, kursy walut, minerałow to jest tego troche.

Pieniadz robi pieniadz takie jest stare porzekadlo .jak masz pomysl na start, wylozysz odpowiednie pieniadze, wlozysz duzo ciezkiej pracy, wiele samozaparcia i masz sporo szczescia to moze sie tobie udac. ZYcze tego

Witam,
Kupiłem na allegro alarm do audi a3, sam nie poradzę sobie z montażem. Wiecie gdzie można założyć alarm i ile to kosztuje?

ok. juz odisuje

sprawę syna w okolicach BP??? nic nie wiem...

24.01.2011 Łomza
Stacja statoil 4,84 - diesel
24.01.2011 Gniezno
Stacja statoil 4,54- diesel
W lomzy jest kilku wlascicieli stacji paliw i jest bardzo drogo, moze jakas zmowa cenowa?

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1296216475_by_Dzablonnn.jpg

Zapytaj kogoś starszego, na pewno wiedzą o co chodzi. "wypadek" w latach 90

Deutsche Bank posiada bardzo dobrą ofertę na standardowy KM (jeżeli jest najlepszy w zakresie Rodziny na Swoim, to jest też tak samo w Euro i PLN )

ja bym jeszcze zgłosiła sprawę do każdej TV tj.: "Uwaga" , "Sprawa dla reportera" , "Interwencja" i gdzie się tylko da aby te złodzieje,obłudnicy w końcu dostali po tych dupskach choć rzeczywistość jest taka że my tu możemy sobie pogadać a tym fiutom i tak nic nie zrobią bo w tym wszystkim siedzi cała "ferajna łomżyńska"...żal...

pomyśl,podyskutuj,przemyśl i ucałuj.to zawsze działa :*

i nie kupuj poduszki w kształcie serca ;d

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs244.ash1/17165_105962586089104_100000260882784_161797_4082590_n.jpg[\IMG]

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: ~cienona
-----------------

Dyskusja z toba to czysta przyjemnosc.
Najpierw piejesz peany na czesc nie wiadomo kogo, a potem odrzucasz dobre rady.
Rynek pracy w Lomzy to nie je bajka, to jebitwa.

idź, tylko wcześniej się umyj :)

Do qawqaz: szkoda,że kolejny raz powielany jest stereotyp...Dziś, aby dobrze zarabiać nie trzeba wykładać odpowiednich pieniędzy, nie trzeba ogromnych kapitałów.Szczęście również nic do tego nie ma. Jeśli chodzi o inflacje i tdd. to co opisałeś/łaś, to można wykorzystac w swoim biznesie, dostosowac sie do rynku, bo są dziś takie możliwości. Rację masz w tym,że pieniądz robi pieniądz. Jednak jesli ktoś bardzo ciężko pracuje, to nie ma czasu zarabiać pieniędzy. Taka jest prawda. Mówię na własnym przykładzie.Rację również masz w tym,że bogaci ciągle się bogacą a biedni biednieją. Dlaczego tak się dzieje? Proste: bogaci kupują aktywa a biedni pasywa. Aktywa-wkładają pieniądze do kieszeni.Pasywa-wyciągają pieniądze z kieszeni.Np. bogaty kupuje samochód, który służy do zarabiania pieniędzy.Biedny kupuje samochód,żeby zaszpanowac przed rodziną, sąsiadami. Widzisz różnicę? Tym postem kończę dyskusję w tym temacie. Pozdrawiam.

ŁOMŻA , KWIATOWA 2A

Ceny nie wiem

ptysiu myslisz ze Cie nikt nie pamieta :)

Czlowiek z taka przeszoscia jak on nie owinien wogole siegac po alkohol. Gorszy jest psychol ktory zabic potrafi bez przyczyny przypadkowa osobe niz morderca ktory zabija tylko tego kto mu czyms zawinil. wypuszczajac psychola nie wiemy kogo i kiedy tym razem zamorduje. A ktos kto morduje wszysktich po kolei z rodziny nie jest zdrowy na umysle

do HokusPokus

całe szczęście nie jestem bazylem :) a Ty nie jesteś dżentelmenem.. :)

Pozdrawiam.

To jest qwa Polska. Układy układziki. Nie miałem nic do czynienia z tymi całymi kurpiewskimi, ale też słyszałem, że to są .....
Życzę powodzenia Panu Dąbrowskiemu, niech się chociaż nie podda.
Na 99% kurpiewscy robią różne przekręty, więc może znajdzie się ktoś z jajami kto o tym wie i też przekaże pewnym służbom informację- "bo ma takie prawo" jak to zrobił kurpiewski.
Zróbmy w końcu coś z tym, bo w tej naszej Łomży nic się nie zmieni przez następne 100 lat. Dla przykładu niech popłynie jeden z układami. Reszta już nie będzie się wychylać i wszyscy będą na równi.

GŁUSZKOWSKI to najwiekszy PARTACZ u jakiego miałam szanse być!!! może nadaje sie do wyrywania ale tylko i wyłacznie do tego!! jeśli chodzi o leczenie to porażka, poszłam na kase chorych i 150zł zapłaciłam za leczenie kanałowe ( leczenie kanałowe nie jest refundowane przez NFZ) po wszystkim założył mi plombe w ten sposób że ząb mi się ukruszył i podszedł ropą a gdy zgłosiłam się do niego z reklamacją to powiedział że jak chce wymienic u niego plombe to musze przyjść prywatnie i zapłacic ok 80zł bo NFZ nie zwróci mu za drugą plombe po takim krótkim czasie.
masakra!!! nigdy wiecej tam nie pójde!!!

Może TV coś z tym zrobi, narazie proponuje TVN24 założyć siedzibę w Łomży, tutaj zawsze coś się dzieje

Mam prośbę do palika
Podrzuć kilka paragrafów na skorumpowanych, nieudolnych urzędników.

No właśinie co z tym? http://wiadomosci.nf.pl/News/25171/Urzednicy-zaplaca-za-bledne-decyzje/bledy-urzednikow-kara-odpowiedzialnosc-urzednika/

Na łomżyńskich "stacjach paliw" proponuję kupować co najwyżej ... gazety. Przynajmniej ja tak robię ...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org