Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pożegnanie PO :) |
jest ktos chetny na kier. z kat. b?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pożegnanie PO :) |
http://www.youtube.com/watch?v=DZzvugyaR3Y
|
|
no proszę
|
|
podaj maila odpowiem
|
|
ja szukam pracy jako kierowca, ale nie na cały etat
|
|
podobna sytuacja miala miejsce w pierwszej polowie lat 90 w tedy to politycy regionalni jeszcze z okresu PRL wraz "chlopcami od brudnej roboty" i urzedem skarbowym wspołpracowali na rzecz rozowju lomzynskiego biznesu. jak ktos nie chcial placic, to urzad skarbowy robil kontrole i czlowiek musial placic kilka razy wiecej lub szedl z torbami. Uklad, uklady, uklady....
|
|
Ja też chętny ........mój e-mail do Platon50@wp.pl
|
|
addamos ty jednak jesteś kretyn dyskusja z "tobą" nie ma sensu aż cię żal Pozdrawiam.
|
|
no właśnie sprawa synka ale jak z biskupem rządzi to stefanek pewnie już dał rozgrzeszenie rudy błazen z druhem
|
|
WALĘ TYNKI Naprawdę 14 lutego to Dzień Chorego na chrobę św. Walentego. Chory nagle pada na ziemię, traci przytomność, dochodzi do wyprężania kończyn i tułowia, czasami przygryzienie języka, ślinotoku, zsinienia spowodowanego bezdechem, zaburzenie funkcji zwieraczy (faza toniczna), wszystko to trwa kilka sekund, po czym następuje rytmiczne zrywanie (drgawki) kończyn i tułowia, utrzymujące się do 5 min (faza kloniczna). W czasie napadu może wystąpić tylko jedna z tych faz (napad toniczny lub kloniczny).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |