Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
upadła cywilizacja białego człowieka |
Ostatnio chcialem tam wejsc, ale byl zamkniety wiec nie pomoge Ci kolezko. Bajo rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: upadła cywilizacja białego człowieka |
Nie otworzą.
|
|
Litwini i tak nas nie lubią.
|
|
ja mysle ze dobrym rozwiazaniem by bylo krasc, ale tak potrafi tylko jedne spoleczenstwo. Tym co nie wolno i powinni swiecic przykladem. Jak to slyszalem raz w filmie: "Oni zakazują to co najabrdziej lubią". Dziękuję za uwagę.
|
|
Podobnie jak Białorusini i Ukraińcy. Zaszłości z przeszłości. :) Pozdrawiam.
|
|
A który ząb wyrywałaś ? Mocno siedział ? rudy błazen z druhem
|
|
1) Trzeba postawić na dobrego teścia lub jeśli jesteś jeszcze panną dobrze wyjść za mąż, bo w Łomży preferowana jest przede wszystkim polityka prorodzinna. 2) W ostateczności zwrócić się do "ciężko pracującego i nie pierdzącego w stołek", bo włazidupstwo jest w Łomży mile widziane. Pozdrawiam.
|
|
chyba jak litwin chcialby przetlumaczyc to ustawilby z polskiego na litewski a nie z litewskiego na polski
|
|
Co sądzimy? Seryjni mordercy są wśród nas
|
|
jasiu idz sie leczyc
|
|
jasiu schowaj sie do nory
|
|
ale wy jestescie zazdrosni chyba wszyscy i czepiacie sie pan doktor wygral ogladaliscie program szczytny cel czyli 20%z wygranej mial przeznaczyc dla tej rodziny i przeznaczy jesli juz otrzyma ta kase a wy wypisujecie takie glupoty swoja niewiedza obrazacie niewinnych ludzi przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska. Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.
|
|
Re: jankeson Ha, ha, ha ..., bo pęknę ze śmiechu. Obsługa sprzedaży w "pewnej firmie" i sprzedaż materiałów budowlanych oraz studia (pewnie doktoranckie?, a zaraz się dowiem, że i profesura za pasem) - prawdziwe sukcesy życiowe i kwalifikacje na poważne funkcje doradcze. Brawo jankeson, tyle lat ciężkiej pracy i w końcu sukces. Naprawdę stąd już tylko krok do dalszych sukcesów w samorządzie. Nie mogę ja i cała nasza społeczność już się na nie doczekać. Będę bił brawo, aż mi ręce spuchną, oby tylko mi przy tym zajady na ustach od .... nie popękały. Myślę, że wytknięty przez dziennikarza TVN nepotyzm jest także rodzajem kwalifikacji. Swoją drogą ten dziennikarz musiał mieć niezły ubaw. Robi wjazd na prowincję i obnaża te bezczelne małomiasteczkowe klimat, a Łomża ma bezpłatną ogólnopolską promocję. urbi et orbi
|
|
IST Ok , ale drogie sam mam , ale z lapka często podkręcam neta od jakiegoś sąsiada , myślę , żeby do PC kupić Wifi i zrezygnować z IST .
|
|
Nie ma żadnych dowodów na to, że ten ma zapłacić podatek i dobrze, że się sądzi. Nie rozumiem tylko dlaczego robi zlecenie za 250 tys zł "na morde" ? Fajnie by było gdyby wygrał tę sprawę, a urzędnicy odpowiedzieli za te kolesiostwo. To napewno na jakiś czas zmieniło te miasto. Oczywiście na +. Chociaż wątpie w to chociażby na podstawie "prokuratora z grupy generała", poczynań byłego i obecnego prezydenta Łomży. Powodzenia Panu Dąbrowskiemu.
|
|
przy blaszaku obok sklepu z sukniami ślubnymi jest sklep z kominkami i akcesoriami
|
|
a powietrze luzem będziesz mógł wozić ?
|
|
Juz widze kolego ze glupoty gadasz - chyab kazdy temat na tym forum musi trafic na..
|
|
chyba ze razem z wladkiem ci zamontujemy za 50 wladek zgadzasz sie?
|
|
w komplecie powinno wszystko byc ok daj znac rudy błazen z druhem
|
|
Trzeba szybko ustawiac bo 'na wspolnej' przepadnie :D gg 159449
|
|
nie ma fabryk to i nie ma co wozic wiec i nie ma komu ... a pozatym wszedzie chca z doswiadczeniem a gdzie te doswiadczenie zdobyc KUR.A JEGO MAC
|
|
A moze ma ktos ON? Z checia odkupie
|
|
Jeszcze 10zł mozna dac ale np 20 jak bylo na Legii to lekkie przegiecie rudy błazen z druhem
|
|
Dobrze wiadomo jak jest w Łomży i dlatego w kontaktach biznesowych, nawet drobnych należy wszystko mieć na papierze. A do tego dyktafon i aparat fotograficzny i dokumentować. Właśnie to jest powód takiego stanu rzeczy, załatwienie na gębe.
|
|
|
Ciekawe pomysly jak spedzic czas lub co kupic „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Każdy dobrze wie jaki Kurpiewski jest. Pamiętacie sprawkę jego synalka w okolicach stacji BP? Taka jest ich cała rodzina, szkoda tylko, że biedni ludzie na tym cierpią. Mam nadzieję że i na niego znajdzie się większy kozak, który go raz a dobrze udupi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |