Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak w Lomzy dostac dobra prace. |
nie! meliniarze to ci młodziacy spod bloku z fajkiem w gębie i krzywym spojrzeniem jak by chcieli powiedzieć "masz coś... do mnie?" kuminiarz to fachowiec,ubrany po kuminiarsku a i miał tą... ręczną kuminiarską przeczyszczarkę do kominów i nie tylko,do dziewiczych rowów też :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak w Lomzy dostac dobra prace. |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Macie zasięg? czy mi się telefon popsuł?
|
|
Ja też przez chwilę nie miałam. Coś jest z siecią. W orange coś ostatnio się to zdarzało...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W Łomży jak zwykle trwają "przepychanki" na temat naszych galerii a tymczasem w Suwałkach: http://www.s-ki.pl/forum/inwestycje/183-obi-suwalki-zdjecia
|
|
BRACK NICKA - hahaha 10/10
|
|
Żeby zostać milionerem przede wszystkim trzeba zmienic sposób myślenia i nastawienie do życia. Przestać narzekać, określić jasno swój cel i do niego dążyć, a jak? 1.Oszczędzaj ZAWSZE pewien procent swoich dochodów. 2.Podwyższaj swoje dochody (np. przez własną edukację, podwyższanie kompetencji, nabywanie nowych umiejetności-znajdź lepiej płatną pracę dzięki temu) 3.Z każdej sumy, o którą wzrósł Twój dochód 50% odłóż na konto inwestycyjne a 50% przeznacz dla siebie, na podwyższenie standardu swojego życia. Pamiętajcie: bogactwo można osiągnąć nie dzięki pieniądzom zarobionym, ale dzięki tym, których NIE WYDAMY. Oczywiście zaraz mnie zjadą ci malkontenci, którzy twierdzą,że w Polsce to tylko bycie złodziejem i bandytą gwarantuje bogactwo.Moim zdaniem to trudniejszy sposób na osiągnięcie zamożności. Zamiast narzekać to trzeba sie wziąć za swoje życie, bo ono jest zależne tylko od nas. Wszystkie bariery tkwią w naszych umysłach, nawet nie zdajemy sobie sprawy jak potężnym narzędziem jest nasz umysł. MOŻESZ,JEŚLI MYŚLISZ,ŻE MOŻESZ. pozdrawiam narzekaczy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pod tym nr. tel nikt nie odpowiada. znacie może jeszcze kogoś kto się tym zajmuje?
|
|
Kasia_Arbuz zapewne te madrosci wyczytalas w jakiejs ksiazce o bogactwie i ok wszystko sie zgadza tylko ze ksiazke napisal zapewne ktos kto nie mieszka w polsce i nie zna tych realiow to co piszesz mozemy odniesc do krajow gdzie ludzie zarabiaja normalne pieniadze a nie w kraju gdzie wyplata nie stracza na oplaty bo jak czlowiek ma odlozyc 50% wyplaty kiedy na reke dostaje 1200zl??? potrafisz utrzymac sie za 600zl przez miesiac przy tych cenach ????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Trudno nazwać ten już zbudowany - szerokopasmowym. Mierzyłem na strzelnicy i wyszło 300 kilo w obie strony. Dobrze, że jest i taki ale chyba określenie cokolwiek przesadzone.
|
|
a ja sram na tatuaze, no moze jakis w zaglebieniu niewidoczny dla oka
|
|
Co sie dzieje w lomzy nikt nie potrzebuje kierowców?
|
|
ńp,c +e tez szalu niema
|
|
mariusz26 coprawda nie wiem jak jest z tvn ale w cyfrowym polsacie byla tylko kompletna antena dekoder i dosc! a jak uchwyt - to ciekawe czy do balustrady da rade czy do sciany byloby trzeba ?!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |