sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
byly prezydent w gronie hejterow??

Re: ~cienona

Koleżanka z rodziny czy jak, bo jak inaczej wytłumaczyć słowa:
'może Pan Maciek pomoże teraz ludziom bezrobotnym bo widać że ten Pan PRACUJE a nie pierdzi w stołek'.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pytanie zasadnicze:
--------------------------
Gdzie ten pan Maciek pracuje i gdzie widać tego efekty? Czyżby nad ratuszem unosiła się jakaś astralna aureola?, a do zatrudniaka znikły kolejki?

Głupi post i żenujący poziom rozumowania. Jeszcze nie wszyscy w mieście są tak odmóżdżeni, żeby łapać się na taki lipny LANSIK, proszę NA DRUGI RAZ postarać się bardziej udawać bezstronnego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: byly prezydent w gronie hejterow??

cienona

z tego co wiadomo "Pan Zięć" do tej pory był bezrobotny ,dopiero teść zatrudnił go jako sztabowca.Może wiesz więcej ode mnie? gdzie ten człowiek pracował i co robił zanim teściu został prezydentem?

Idz jasiu idz , dotlenisz się.

w zlotym smoku smierdzi przeokropnie... nie wiem czy da sie tam cokolwiek zjesc, trzeba by cos z tym zrobic albo brac na wynos.

MIALAM WIELE RAZY TAKIE ZNIECZULENIE I NIGDY MI SIĘ TO NIE ZDARZYŁO

rudy błazen z druhem

ten naturalny smak o którym piszesz to sos sojowy.. wszystko tam ma ten sam smak soji,
leja tą soję jakby za darmo ją mieli.
Chociaż nie byłem już kilka miesięcy więc może coś się zmieniło

Nie podoba mi się to Litwa

Alesz ty jesztesz mondry... haha oj Jasiu Jasiu nieiwem co chcesz przez to zaprezentować ale napewno nie jest to nic wartościowgo;)

do kómina

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org