Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama w MPECu i MPWiK |
przyglupy w srodek zimy koncert na muszli, oni w lato nie moga niz zorganizowac, a Bednarka w srodku zimy zalatwili, nawet jesli, to juz na pewno nie na mrozie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama w MPECu i MPWiK |
victor135790 napisał(a): > http://www.realestate.com.au/property-house-qld-burrum+town-106864452 > > mozna?? a można!!:-) jak bys nie zauwazył to to jest suszarka
|
|
|
4
|
|
5
|
|
Wejdz na google i tam znajdziesz namiary na kamerzystę. Polecam: cine film j/w w poscie studiovideoprofilm.pl ma swoja strone www. studio Kamiński namiary w google Dorobisz Stefan i Arek
|
|
4
|
|
7
|
|
D
|
|
czubek ? ? ?
|
|
czubek ? ? ?
|
|
władze Łomży zapomniały już o tym, że w mieście mamy tory. Pozostają tylko dziurawe drogi...!
|
|
Byłem godzinę temu w Kauflandzie i już wykupione :( Pozdrawiam.
|
|
nie mialem wyboru i zainstalowalem sp1 system nie przyspieszyl ani nie spowolnil tylko dluzej laduje i zamyka
|
|
Ja wam powiem jakie jest moje zdanie na ten temat oczywiście nikt nie musi i nikogo nie zmuszam by do mojego zdania się dołączył. Owszem to prawda że przez ten wydłużony kurs będzie mniej słubów kościelnych i więcej cywilnych ale cofnąć się X lat temu to ważniejszy był ślub cywilny i więcej było ślubów cywilnych ale jak to moda oczywiście mija na wszystko Co do księży to nie są oni tacy doskonali bo jak ksiądz ma kobiete a niedajboże dziecko to się o tym nie mówi nagonki na księży nie ma a tak jest parenaście km od nas jest miejscowość w której ksiądz jeżdzi do kobiety i dużo ludzi o tym wie a dalej jest księdzem w tej parafii więc księżom też ufać do końca nie można ksiądz nas nie zbawi a do kościoła chodzimy żeby zjednać się z Bogiem w modlitwie ,ksiądz jest pośrednikiem. Takie jest moje zdanie na ten temat a do kościoła chodze bo wierze w Boga
|
|
na al. legionów 49 862162550 sekretariat do 18 jest otwarty:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |