Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka jest na prawde Białoruś |
elina co ty bredzisz - miejsce pralki jest na podlodze ewentualnie podescie, jesli ktos by ulał jakas baze to wtedy sie zgodze ale nigdy w zyciu na zadnej polce i na zadnych solidnych mocowaniach. Kategorycznie zabronione!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka jest na prawde Białoruś |
To prawda że Kamil Bednarek będzie występował na muszli 3 Lutego?Ktos ma jeszcze jakies info?O której ?
|
|
ORANGE miałem i był to najgorszy B A D Z I E W !!!
|
|
Ja już przestałam liczyć na państwowe szpitale po tym jak chciałam wjechać z poparzonym dzieckiem na pogotowie ale najpierw musiałam zapłacić za przyszpitalny parking :( Chodzę teraz do Certusa. Ambulatorium mają czynne 24h. A w laboratorium wyniki praktycznie od ręki. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
jasiek_00 - zwróc uwagę na ton pisania tej idiotki "... w razie trzeba by bylo tych zlodzieji ganiac..." najpierw chce numer a potem od razu od złodziei wyzywa , normalna to ona nie jest !!!
|
|
200 zl i masz do niego numek aktualny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |