Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia zakazuje golonki peklowanej |
juz gorzej nie mogles zrobic kupic w necie i masz problem i jeszcze bedziesz mial problem bo w orange kazdy kto tam ma to narzeka jakies cuda sie dzieja nie czytasz postow nawet tu pisali o tym na forach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia zakazuje golonki peklowanej |
Witam, pilot od centralnego zamka w samochodzie upadł mi na ziemię i przestał działać :( W razie czego wymieniłam baterię, ale nie działa dalej:) Może ktoś wie: 1) gdzie w Łomży można naprawić pilot, ewentualnie dokupić nowy, 2) co tam mogło się zepsuć, może da radę naprawić samemu. Pozdrawiam i dziękuję za rzeczowe odpowiedzi :)
|
|
chodzi mi o kontrolerow biletow
|
|
to był twój życiowy błąd, nawet jak byś kupił u nas w salonie i zaniósł na gwarancje, kazali by Ci za to płacić, zwykła bandyterka przejdź lepiej na PLAYa
|
|
masakra ale ...
|
|
Większą głupotą jest roczny narzeczeński staż!
|
|
Ciekaw jestem, dlaczego księża głosili i promowali pana doktorka na mszy, czy tez mają w tym współudział? Jak wytłumaczą to co zostało dokonane? Jeśli zna ktoś namiary tego gada oszusta, który na przykrywkę bierze nawet kościół to proszę o podanie tego na forum. Może faktycznie zbierze się kilkadziesiąt osób i zrobi temu skurwysynkowi lepszą reklamę jak miał w telewizji przez rodzinę Mańczaków i z całą odpowiedzialnością myślę, że na to to na pewno sobie zasłużył. Jeśli będą takie propozycje, to taką pikietę przed domem doktorka możnaby zrobić. Osobiście jestem za, może społeczeństwo by się obudziło, a prawo by znalazło swoje miejsce. Jak coś to piszcie w temacie.
|
|
b
|
|
d
|