sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeszkoda czy ładunek wybuchowy?

Może i w Złotym Smoku lokal wygląda bardzo fajnie, ale co się oszukiwać, wyglądem tym się nie najesz. Na Giełczyńskiej zrobili lekki remont, nie dorówna on wyglądem "Smoczkowi", ale smakiem go przewyższa ze sto razy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeszkoda czy ładunek wybuchowy?

Słowo Boże mówi że umiera człowiek bezbożny już nie ma żadnej nadziei. Onaion mam pytanie do ciebie kto był największy z ludzi na ziemi.

A wizyta kosztuje od 80 do 100zł. 602798277

o ktorym nemie jest mowa?

Dzięki Wielkie . :)

A ja pracowalem tam tez i chwale sobie,naturalnie trzeba pracowac jak wszedzie ale my myslimy ze za darmo trzeba nam placic,wiem jedno dla mnie jest firma rozwojowa a ludzi trzeba trzymac krutko bo to sa lenie.

Bylem za granica niedawno tam jest niewolnictwo,u nas w Polsce to jest raj w pracy,i my narzekamy,tylko niewiem na co?

Teraz znowu ide do Wiomaru do pracy ale juz na stale.

Witaj gregorik.
Mam ciekawy link dotyczący muzyki Techno, można go słuchać i robić w między czasie inne rzeczy, naprawdę wstrząsające wyznanie.
http://w789.wrzuta.pl/audio/9RsiMewrtK9/swiadectwo_leszka_o_szkodliwosci_muzyki_techno_zycie-nawrocenie-zycie

rudy błazen z druhem

onami nie przesadzaj realia jakie są takie są trzeba je zakceptować i przystosować. 20 czy 50 lat temu faceci byli inni napewno nie.

jest afera, wyłudzili kase z PUP i się zwinęli

bless z tym się musze zgodzić a fb powstał film The Social Network ciekawe ile w nim prawdy jest czy naprawde to prawdziwa historia?

jedne mam zawsze w lodowce na zapas, jak by sie zachcialo nagle pic

http://www.youtube.com/watch?v=266l8DrFP3c

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110124/REG20/939798789
Ciekawie się zapowiada. Ha ha ha.

http://www.youtube.com/watch?v=PvgjxaMMP2E

ani za PiS ani za PO

23Emilka

Przecież możemy się poznać,prawda?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Treść jest ukryta

No tak, zaczyna się od wyładowywania swojej agresji na zwierzakach, a potem zacznie się lawina. Pach pach pach - coś się stało? Toż to tylko starszy człowiek! Po co staruch akurat tamtędy szedł? Pach pach pach? Co za problem - jednego bachora mniej !!! ITD
Powiedzmy szczerze: wszyscy , którzy znajdują przyjemność w zabijaniu zwierzaków , to zdegenerowani jaskiniowcy. Tamci przynajmniej zabijali, żeby przeżyć. A teraz nie ma takiej potrzeby, więc skąd takie przedpotopowe skłonności? I ta parszywa obłuda, że to dla dobra zwierząt!!! Dla dobra wszystkich trzeba by było takich ćwoków powiesić za ich mikre przyrodzenia na suchej gałęzi!!!

< wieczne im odpoczywanie >

jaka masakra normanie zapytac sie nie mozna proste ze widac bo grzebio w silnikach i kątem oka rzucają na ciebie :D ale lepiej wiedziec jakimi samochodami jeżdzą

Taki oto artykuł zamieściła Gazeta Współczesna, jedno wielkie kłamstwo!!!!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Rodzina Mańczak z Łomży wygrała ponad 300 tys złotych w programie telewizyjnym "Milion od zaraz". Pieniądze z wygranej zostaną przeznaczone na pomoc chorym Kubie i Adrianie Mańczyk z Łomży. Chłopcy cierpią na rzadką chorobę tzw. pęchęrzycę, a ich leczenie wymaga dużych nakładów finansowych.

Rodzina z Łomży otrzymała największą ilość SMS-ów i wygrali dokładnie 333 333,34 zł. Do wygrania miliona zabrakło im jedynie 9% głosów.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Niestety ta rodzina została wykorzystana , pan który "wygrał" pieniądze zagrał na uczuciach smsujących i nie ma zamiaru przeznaczyć ich na leczenie Adriana i Kuby noooo co najwyżej jakieś 50000 tys, ale to nie wystarczy na doraźne leczenie.
Po prostu dzięki tym dzieciaczkom ma sporo kasy.

Treść jest ukryta

A skąd masz takie info? W sumie bardzo ciekawe kto w końcu wygrał. Rodzina czy lekarz. I dla kogo pójdą pieniądze. Na rodzinę czy dla lekarza. Kliniki z tego nie będzie, a jak obiecał połowę oddać to może i odda, a co z resztą?

pracowalam tam 3 miesiace i obiecali umowe o prace i wystrychali na dudka,a teraz pani prezes ma oddac cale dofinansowanie.

Ja swojemu planuję kupić coś przydatnego do jego nowego pokoju. Niedawno ustawił sobie w nim biurko i po za pełnym umeblowaniem wszystko już ma. Chcę by mój prezent był oryginalny i przydatny, dlatego prawdopodobnie kupię mu taką lampkę http://multizakupy.pl/Lampa_biurkowa_Womble_4796_55.html. Świetnie wygląda:). W tym samym sklepie widziałam jeszcze kilka fajnych, ale ta najbardziej mnie urzekła:).

Czy na Giełczyńskiej już otwarte?

Z dwojga złego to...SLD

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ja przekrecam sie na drugi bok, a co mi tam, zatrudniak i tak mi da

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org