Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Patriotyczny Chrzanów |
kasia serafińska!! NAJLEPSZA!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Patriotyczny Chrzanów |
Załóż kierownice od samochodu i w drogę.Ja 2 latan temu miałem okazję jezdzić carverem.On był zarejestrowany jako motocykl.Oczywiście ja prawka na A nie miałem.Policja chyba z ciekawości mnie zatrzymała ,no i oczywiscie dokumenty do kontroli.Kapnął się ,że powinienem mieć prawko na A.Zacząłem tłumaczyć ,że chyba nie wie co mówi.Czy pan widział kiedy motocykl z taką kierownicą ,czy w motocyklu sprzęgło wyciska się nogą ,czy biegi zmienia się drążkiem,czy motocykl ma klimę?Policjant popatrzył pokiwał głową i mówi "widocznie w wydziale komunikacji ktoś się pomylił" Ja mu przytaknąłem ,mówiąc ,ze tak musiało byc,bo ja na motorze w życiu nie jeżdziłem i nie umiem.Popatrzył jeszcze na ten wynalazek i życzył mi szerokiej drogi.Może i Tobie się uda.
|
|
Czy ktoś może wie coś na temat pracy w tej hurtowni?
|
|
Świetny lekarz. Gorąco polecam. Z tego co wiem to już nie na Bema, ale na Kazańskiej w nowszych blokach gdzieś.
|
|
zapytajcie sie pcheły
|
|
|
po prostu chca na siebie zwrócic uwage wiesz mysla ze sa fajne
|
|
Ptysiu drogi, po północy to ja po raz kolejny zmieniam bok. Zaś do północy lubię trochę poczytać - to najlepszy sposób na zasypianie, bo literki w którymś momencie tak sie fajnie rozmazują i oczka same sie zamykają, a buźka uroczo opada na książeczkę:D podobny efekt daje stan upojenia właściwymi dla danego organizmu trunkami :DD pozdrawiam i życzę dobrej nocki ps. czasem lubię poczytać ten stary temacik - długi, ale jaki ciekawy, no i ile w nim historii
|
|
Dzięki dzięki koledzy za wszystkie odpowiedzi i rady. Pozdrowienia i szerokości :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |