Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Balcerowicz musi odejsc na Ukraine |
Pod topolami kiedyś byłem na weselu u brata ciotecznego i jedzenie jest naprawde super. Oczywiscie zespół to kolejna ważna rzecz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Balcerowicz musi odejsc na Ukraine |
kostol,a Ty byś jak to podzielił?
|
|
dobrej nocy życzę wszystkim i idę spać. zapewne czeka mnie pobudka w okolicy g. 3, bo te Adasie się tak szwendają po moim łóżku, chcą siku albo światło świecą jak człowiek (czytaj - matka) chcą spać:)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Aby z odliczenia skorzystać, podatnik musi postarać się o dokument, który potwierdzi wartość takiej darowizny. W stacji krwiodawstwa należy więc pobrać zaświadczenie o ilości oddanej krwi i osocza oraz oświadczenie stacji o przyjęciu darowizny. Warto pamiętać, że w wydanym zaświadczeniu nie może być uwzględniona wartość krwi, za którą dawca otrzymał wynagrodzenie. Taka darowizna nie podlega bowiem odliczeniu od dochodu. Otrzymanego zaświadczenia nie trzeba dołączać do zeznania rocznego. Jednak trzeba je przechowywać przez prawie sześć lat, tj. do czasu przedawnienia zobowiązania podatkowego, na wypadek kontroli ze strony fiskusa. Odliczenia z tytułu oddania krwi dokonuje się w zeznaniach PIT-37 lub PIT-36 (składanych do 30 kwietnia roku następującego po roku, którego zeznanie dotyczy) oraz PIT-28 (składanego do 31 stycznia roku następującego po roku, którego zeznanie dotyczy). Korzystając z ulgi na krew do zeznania trzeba dołączyć załącznik PIT/O.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eAnynrfuTr8&ob=av3nm
|
|
Lupo to nie punto tylko bravo a z tego co kojarze to zamienili juz na jakas KIE?
|
|
Madzia napisalem bez prawa jazdy kat.A. nie bez umiejętności. Ale dzięki za troskę :D Madev dzięki :D
|
|
On?? Ty jestes jakis umyslowo chory!!! Czlowieku zastanow sie co Ty wogole piszesz wypozyczyli chore dzieci??Puknij sie w glowe!!! Znam osobiscie ta rodzine wiec zamknij gębe i nie wypowiadaj sie na tym forum!!!
|
|
Witam mam taki mały problem mieszkam w okloicy Łomży i szukam jakiegoś klubu piłki ręcznej mężczyzn jeśli ktoś wie gdzie mam się zgłosić niech mi odpisze z góry dzięki mam prawie 18 lat i niewiem gdzie mam szukać znalazłem tylko dziewczyn więc pomóżcie proszę :)
|
|
|
Nie zrobiłam tego tematu, po to, aby dowiedzieć się jaka jest Ta Pani poza pracą, tylko jako fachowca.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |