piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzie nie chcą pani Anders

Ryskago:
Twój Malachit, kierowany kultem voodoo, spowodował, iż jesteś osobą silnie zniewoloną i ślepo lub nieświadomie wykonującą polecenia osoby kontrolującej ją. (to tak książkowo). Może zatrudnij kogoś do "młodych" a sama na "balety" celem odstresowania. Hahahahaha, witaj Gocha, Alllinka i pozozstali starzy wyjadacze :)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzie nie chcą pani Anders

Treść jest ukryta

zobacz tutaj-studiovideoprofilm.pl

Profesor, ale chyba ten od świadków

Dzień dobry,

potrzebuję porady. Chodzi o lekarza, który może obejrzeć znamię, ewentualnie je wyciąć i zbadać pod kątem złośliwości.

Gdzie trzeba się udać? Dermatolog, chirurg czy onkolog?

Czy ktoś z Was bądź Waszej rodziny / znajomych korzystał z takiej porady (badania znamion) i możecie mi coś polecić? Telefon i nazwisko lekarza?

Wielkie dzięki z góry za wszelką pomoc.

rudy błazen z druhem

chirurg onkolog doktor Pilawa

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ryska nie ma co opowiadać starość nie radość, stara bieda nic nowego wstaje każdego dnia z nowymi pomysłami i z optymistycznym nastawieniem na życie. Lepiej Ryska opowiadaj co u Ciebe.
Alllinka Chętnie przyjmę dake świeżego powietrza, patrze synek rośnie, ach ten czas szybko jak leci.
ADALL Witam serdecznie.
Vlad a Ciebie gdzie tam poniosło ?
Forumowicze Ile to już lat ? Może by odświeżyć stary temat ?

posiadałem PS3 i Xbox360, zostawiłem sobie Xboxa

Jakie są jeszcze dobre galerie w Białymstoku, oprócz Białej i Alfy?

7angelfree ,chłopie co Ty za bzdury wypisujesz !? Po pierwsze nie ma już sądów grodzkich tylko teraz sądy rejonowe rozpatrują takie sprawy,a po drugie komendant nie moze umorzyć mandatu!

Green po prostu założyłeś bzdurny temat. Zdobywając prawo jazdy i wsiadając za kierownicę masz przecież świadomość jakie przepisy drogowe obowiązują w naszym kraju. Jak będziesz jechał zgodnie z obowiązującymi przepisami to nie dostaniesz żadnego mandatu i nikt Ci nie będzie musiał "mrugać". Niestety kiedy chce się poszaleć i jak już się wpadnie to trzeba z pokorą ponieść tego konsekwencje i tyle.
Mrugając światłami na ulicy i ostrzegając przed Policją ,pomagasz wielu potencjalnym przestępcom(np.pijanym kierowcom) ,którzy być może wpadliby ,żeby nie Twoje mruganie.
Ludzie to takie durne stworzenia,że wiele oczekują i wymagają ,ale nigdy od samych siebie. Jak Ci potem dzieciaka rozjedzie jakiś pijak albo koleś który w mieście jechał ponad setkę to założysz kolejny durny temat ,żeby nie dawać sygnałów świetlnych ?
Przepisy są jakie są ,a ustalili je osoby które wszyscy wybieramy w wyborach,żeby nas reprezentowali. Jak się nie podobają przepisy to trzeba się przeprowadzić przykładowo do jednego z krajów afrykańskich,gdzie jest bezprawie i tam sobie żyć :) pa

pewnie to jest tak jak sie kupi dzaga to z kazdym beda problemy teraz mozna po powodziach kupic to dopiero bedzie cyrk a co do seat to juz gorszego nie ma auta chodzi mi o Ibize rozsypaly mi sie zciski hamulcowe jak kiedys sluzbowym jechalem i to 2letnim dobrze ze 40km/h jechale a jak by wiecej moze by mnie tu nie bylo

jak material peka w tak waznej czesci ja juz wiecej nie wsiadam do tego zlomu nawet zwolnilem sie wtedy sam bo auta nie zmieniono

Treść jest ukryta

podstawa to historia auta wg mnie, servis, ilosc wlascicieli - kazde moze sie popsuc a juz takie malo dbane to z pewnoscia duzo szybciej

niestety czesto jest niemozliwa do sprawdzenia

Witam ja polecam pana Olka Plagę ze studia telewizji skorpion niestety zatraciłem nr. do niego ale znajdziesz go na kazańskiej za spóldzielnią Perspektywa on ma tam studio Skorpion dokładnie nad siłownią i sklepem zoologicznym . Dodam że pracuje w TVN24 Także ma pojęcie w tym co robi Filmował moje wesele oraz dużo moich znajomych i nikt nie narzekał a z kasą się dogadasz ten gość naprawde fajnie robi Polecam go.

mam passata 1.9TDI 130km 2003r. nie narzekam

kwadrat, podlaska, zielone wzgórza, w auchan nowym i starym jest też trochę sklepów :) na dworcu masz sporo sklepów o tematyce ślubnej ;) na rynku jest mnóstwo handlarzy w eleganckich kontenerówkach :P

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

czyli nic się nie dowiedziałem:((((((

biała fabia;]

W maximix atmosfera w pracy jest taka sama jak w co drugim sklepie w Łomży. Szef jest bardzo popularny ale od tej złej strony. Jak z zarobkami? Nie wiem.

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Popieram... w sumie nie wiadomo po co jest straż miejska.. główne ich zajęcie to podwożenie różnych osobistości do pracy oraz chowanie się z fotoradarami .... więcej spraw ich za bardzo nie obchodzi bo widocznie za słaby zarobek jest na tym..... Straż miejska powinna być zlikwidowana, zamiast nich powinno być więcej Policjantów...

Mężczyzn od 19, kobiety od 18.

jak w Twoim poście miej na to wy..bane:) a na poważnie to na podlaskiej ziemii to ciężko Ci będzie przeżyć po tym kierunku. kierunek dobry ale równolegle ze szkołą proponuję uczyć sie obcego języka żeby po skończeniu szkoły być elastycznym i w razie czego pracować w UE gdzie zarobki są dużo lepsze niż na naszym rynku

a co myslicie o sali w konopkach pod topolami tej mniejszej z kominem??? i o remizie w podgorzu???

Ja kiedyś też załapałem się na przenośny fotoradar, stał jakieś 300 metrów przed końcem terenu zabudowanego. Przez Jeże przejechałem spokojnie - 50 km/godz., ale chyba z przyzwyczajenia rozpędziłem samochodów jakieś 500 metrów przed znakiem koniec terenu zabudowanego, no i nadziałem się na trójnoga (90 km/ godz.). A potem wezwanie na komendę, 8 pkt i 300 poszły... Psioczyłem ile się dało, ale czy mam do kogoś pretensje? Nawet jeśli ktoś by mi mrugał to i tak nie dostrzegłbym a tym bardziej skojarzył, że chodzi o przenośny fotoradar, bo był ustawiony na tle ciemnego samochodu. Jedyne pretensje mogę mieć do siebie, bo zignowołem prędkość. Za głupotę się płaci.

Hej, zależy, do czego będziesz używał, jak często. To istotne, odpowie Ci na pytanie laser, atrament lub inne dodatkowe funkcje. Ja na użytek domowy zakupiłem HP F4580 WiFi. Trochę wolny skaner, ale jak na warunki i ilości domowe ok. Głowice drukujące nie są drogie, a przy odrobinie umiejętności manualnych napełnisz je sam (ja tak robię i wszystko działa). Połączenie WiFi działa sprawnie i bardzo ułatwia życie, w przypadku laptopa. Ogólnie za te 200 zł. z groszami warto.
Gdzie szukać sprzętu?. Na pewno nie w sklepie (stacjonarnym). Kupując w necie (ceneo, skąpiec) nie na Allegro, z całą pewnością zaoszczędzisz sporo kasy, nawet doliczając przesyłkę.
Pozdr.

Czemu mężczyzn od 19? :D zawsze mnie to dziwiło.

w mojej m-shi padł komp, w brata hondzie civic to samo.

Autor: AFMF (---.elomza.pl)
Data: 23-01-11 12:41

Nie wiem czemu się dziwicie, dzisiejsze samochody się psują częściej niż te sprzed 20'stu lat, mimo zajebistemu postępowi techniki. Po prostu producenci auta wychodzą z tego założenia, że jak się samochód nie będzie psuł, to nie będzie zbytu na części. Oni też chcą zarobić na naprawach.

Masz rację. Warto także wspomnieć o wybiegu stosowanym przez kilka znanych marek na świecie - montowanie drogich podzespołów elektrycznych i elektronicznych w tak newralgicznych i narażonych na uderzenia podczas stłuczek miejscach jak zderzaki czy błotniki.

Kilka lat temu było głośno w internecie o kolesiu, który kupił nowego, prawdopodobnie też właśnie Passata i zabrakło mu dwa razy hamulców podczas jazdy po mieście ! Potem człowiek ten miał jeszcze przeboje z dealerem VW u którego nabył to auto...

Wpuszczają tam od tylu lat od ilu lokal jest otwarty.

7angelfree ,myślałem,że dyskutuję z dorosłym i pełnoletnim człowiekiem,ale po Twoich postach widać,że Ty jeszcze dziecko jesteś chłopczyku :)
Cytat:
"Fazzi Masz tako wiedze..."

Do książek dzieciaku,bo nie potrafisz nawet pisać poprawnie po POLSKU ! Wyłącz komputer i do nauki,a nie wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojęcia.
Mieszkasz na garnuszku rodziców,dostajesz jedzenie pod samą gębę,masz wszystko wyprasowane ,wyprane , za mieszkanie nie płacisz ,nie masz żadnych problemów ,a jedynym Twoim obowiązkiem jest chodzenie do szkoły, więc co Ty możesz dzieciaczku wiedzieć o życiu...

TO jest kozacki program , plebiscyt kto ma bardziej chore dzieci i komu bardziej nie wyszło w życiu.... Henryk nie ma szans . lekarz i fajna chata choć,nieźle kombinuje , wypożyczył sobie paru chorych

ale o czym nic się nie dowiedziałeś....

nie dyskutujcie tylko proszę głosujcie znam rodzinę od dawna mój synek uczy się w jednej klasie z Kubą, apeluję pomóżcie państwu Mańczak!!!!!

Witam wszystkich
Powiem wam tylko tyle, że to jest jedno wielkie oszustwo.
Zasada programu jest taka, że każdy może się dostać do programu i nikt nie wie do końca czy weźmie udział w programie.
Mam więc pytanie: dlaczego już we wtorek wiedziałem od kolegi z pracy, że w programie weźmie udział rodzina z Łomży z chorymi dziećmi?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org