Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panom z PSL ,,dziękujemy,, |
Autor: wladima (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-01-11 14:12 Mały wielbicielu kultury, coś ten twój znajomek zaginął. Może poszedł na obiad?, pewnie będzie musiał nick zmienić GNÓJ. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Padalcu Nie zmieniam nicku tak jak ty , zawsze mam ten sam :):):):):):) Powiedz o którą fotkę ci chodzi to z chęcią wkleją , bo jak wiesz wklejałem ich dużo . Czyżby zabolała prawda o waszych faszystowskich zapędach ???? Opisz fotkę a ja ja z chęcia wkleję :):):):):) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panom z PSL ,,dziękujemy,, |
Autor: areczek25 (---.cust.nova.is) Data: 22-01-11 14:03 TAK SIĘ SKŁADA ŻE MÓJ ZIOMAL WIE KIM JEST SZANELKA ALE ZOSTAWIĘ JEJ TO DO MYŚLENIA MOŻE BĘDZIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI,A POTEM PRZESTANIE PISAĆ TAKIE BZDURY.POZDRO areczek25 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a ty kundlu juz i szanelke zaczynasz straszyc swoimi posranymi ziomkami ???? czekam do maja na info parówo !!!!!!!!!!!!!!
|
|
dziwna jesteś " troskę o moje dziecko zachowaj dla swojego", a może miałabym napisać, że gówno mnie to obchodzi, to twoje życie i twoje dziecko, czy to źle, że ktoś obcy pomyślał o twoim dziecku? właśnie mamy takie czasy, ludzie troszczą się sami o siebie, a na drugiego człowieka nawet nie spojrzą "śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"
|
|
i się tak nie zasłaniaj ziomalami, bo pewnie Ci zagonią na Ciebie tak samo jak poprzednicy.....
|
|
tylkol Masz racje czasami trzeba samemu podjąć decyzje każdy lekarz ma coś zawsze dopowiedzenia. Jeden mówi tak drugi ma sprzeczną opinie.I tylko jedna myśl przychodzi do głowy "Pacjencie, lecz się sam!"
|
|
Autor: onaion (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-01-11 14:57 dziwna jesteś " troskę o moje dziecko zachowaj dla swojego", a może miałabym napisać, że gówno mnie to obchodzi, to twoje życie i twoje dziecko, czy to źle, że ktoś obcy pomyślał o twoim dziecku? właśnie mamy takie czasy, ludzie troszczą się sami o siebie, a na drugiego człowieka nawet nie spojrzą "śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą po ketanolu" onaio Co ??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam. Czy nie wiecie kto może mieć VW z silnikiem G60, czyli 1.8 doładowany kompresorem z lat 90 o mocy 160 KM, ponieważ podejrzewam awarię ECU i potrzebuję taki na chwilę na podmianę, oczywiście nie za darmo :) silniki te były montowane w Corrado, Golfie II, Passacie B3. System wtryskowy Digifant. Z góry dzięki
|
|
czy ktos wie co się dzieje z vivo?
|
|
To Ty tą reklamę dałeś czy twoja znajoma?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |