Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Politycy rządu PiS popierają kandydatkę PiS |
Nightwish - 10th Man Down
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Politycy rządu PiS popierają kandydatkę PiS |
TAK SIĘ SKŁADA ŻE MÓJ ZIOMAL WIE KIM JEST SZANELKA ALE ZOSTAWIĘ JEJ TO DO MYŚLENIA MOŻE BĘDZIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI,A POTEM PRZESTANIE PISAĆ TAKIE BZDURY.POZDRO
|
|
|
Moja corka zaprzyjaznila sie z czeczenska dziewczynka.Kilka razy odwiedzilam jej mame.Wynajmowali jednopokojowe mieszkanie w piec osob.Dostawali 1800 zl zasilku,z czego 800zl placili za mieszkanie.Ojciec tej dziewczynki pracowal.Odkladali kazdy grosz.Zeby miec na podroz do Polski sprzedali caly swoj dorobek.Otrzymali tylko pobyt tolerowany,na dwa lata.W wynajmowanym mieszkaniu bylo czysto,byli bardzo goscinni,czestowali wszystkim co mieli.Nie byli fanatykami religijnymi,szanowali to,ze jestem chrzescijanka.Podobalo mi sie,ze sa bardzo uczynni,dbaja o bliska i dalsza rodzine,o znajomych.W wakacje wrocili do Czeczeni.Dziewczynki bardzo plakaly,ze juz sie nie zobacza.
|
|
Koszmarna, droga, nie przykłada się do tego co robi.
|
|
pod nóż z nią
|
|
ale takie mruganie jest karalne, wystarczy ze gdzies niedaleko stanie drugi radiowoz i juz 'umoczyles' i mandat placisz na trasie na warszawke tak czasami robia ze niedaleko staja 2 wozy drogowki i za mruganie mandacik leci CB radio twoim przyjacielem
|
|
|
areczek25, dobrze że zwróciłeś na to uwagę, teraz jest jak na widelcu, od razu wyczułem, że to BRUDAS
|
|
onanio wypier... i nie udzielaj sie skoro zgubiłeś rozum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |