piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4-06-2017 minie 25 lat od ZAKONSERWOWANIA UBekistanu w Polsce przy pomocy Wałęsy, Pawlaka, Tuska i…

Ej zulu

green niczego ci nie obiecywała .

To ty , bez przerwy ciągle czegoś się od niej domagasz .

Bądź facetem, jak na twój wiek przystało :):):):):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4-06-2017 minie 25 lat od ZAKONSERWOWANIA UBekistanu w Polsce przy pomocy Wałęsy, Pawlaka, Tuska i…

ktoś-coś

miała maila napisać,a co do spotkania to wiadomo-daleka droga jeszcze. Nie miałem tego na myśli.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: 4-06-2017 minie 25 lat od ZAKONSERWOWANIA UBekistanu w Polsce przy pomocy Wałęsy, Pawlaka, Tuska i…

wiesz jako tako problem bo nie sztuka napisac byle co.... jak mozesz to napisz z uczniem zdolnym i majacym problemy z wychowania fizycznego kryna1985@o2.pl

green ja sie nie domagam ale ładnie by było z Twojej strony o wymiane korespodecji przez maila :)

7angelfree no nie mozna popadac w samouwielbienie i narcynizm, trzeba umiec i przyjac krytke... Pozatym ja patrze obiektywnie na samego siebie :)

Chatka OK nad takimi nawykami mozna popracowac zgodze sie z Toba, nikt tu nie mowi o znizaniu sie do jego poziomu, ale ja sobie np., na takie rzeczy nie pozwole - niech wie z kim zadziera i nie ze kazda kobieta to bezbronne stworzenie :)

ja nie mówiłam że komplementy nie są potrzebne tylko chodzi o to że każdy człowiek ma w sobie jakąś tam swoją samoocenę..

i milo jest słyszeć komplement z ust ukochanego..czy ukochanej ale nie wolno tez przesadzic

chyba jakas dluzsza ta wyprawa :/

Wita. Czy znacie kogoś kto jeździ tym autem? Jak ono sie sprawuje? Spalanie, awaryjnosć itp? Moze wiecie kto chce sprzedać? Prosze o opinię

nie można przesadzać bo z czasem już nie są tak magiczne jak te powiedziane za pierwszym razem ;) a tak na marginesie to człowiek się do wszystkiego przyzwyczaja ale dużo zależy od człowieka jeden potrafi przyzwyczaić się do skarpetek rzuconych w kąt drugi potrafi to zaakceptować bądź nie.. niektórzy lubią spać przy włączonym radiu a mi to radio już by przeszkadzało no ale po to ludzie zamieszkują ze sobą przed ślubem aby się poznać z każdej strony prawda?

JESTEM PECHOWYM POSIADACZEM TEGO CUDAKA OTÓŻ SPALANIE 12 W TRASIE W MIEŚCIE 15 CAŁY CZAS SIĘ PSUJE MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE WIĘCEJ NA WARSZTACIE JAK W UŻYTKU NIKT NIE CHCE KUPIĆ A I NA SZROCIE NIE CHCĄ BLACHA RDZEWIEJE ZAWIESZENIE KIEPSKIE BEZNADZIEJA.

rudy błazen z druhem

a kto zamieszka razem po ślubie to już różnie bywa :)

Takie opinie juz znam

areczek25 czy sprzedali Ci pierwszą wersję testową? :) O czym Ty piszesz? Rozumiem że pesymiści tez mają swoje święto, ale zeby zaraz wszystko źle...

pokasz jakis akt wlasnosci tefo tamada gupia fungo

btw , moj bak jest od dafna pełny , nie tankóje w tak idiotycznych stacjah bezmosgowyh jak Tfój temat :)) Procesor spalony czy Kapefu ?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org