Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4-06-2017 minie 25 lat od ZAKONSERWOWANIA UBekistanu w Polsce przy pomocy Wałęsy, Pawlaka, Tuska i… |
Ej zulu green niczego ci nie obiecywała . To ty , bez przerwy ciągle czegoś się od niej domagasz . Bądź facetem, jak na twój wiek przystało :):):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4-06-2017 minie 25 lat od ZAKONSERWOWANIA UBekistanu w Polsce przy pomocy Wałęsy, Pawlaka, Tuska i… |
ktoś-coś miała maila napisać,a co do spotkania to wiadomo-daleka droga jeszcze. Nie miałem tego na myśli. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: 4-06-2017 minie 25 lat od ZAKONSERWOWANIA UBekistanu w Polsce przy pomocy Wałęsy, Pawlaka, Tuska i… |
wiesz jako tako problem bo nie sztuka napisac byle co.... jak mozesz to napisz z uczniem zdolnym i majacym problemy z wychowania fizycznego kryna1985@o2.pl
|
|
green ja sie nie domagam ale ładnie by było z Twojej strony o wymiane korespodecji przez maila :)
|
|
7angelfree no nie mozna popadac w samouwielbienie i narcynizm, trzeba umiec i przyjac krytke... Pozatym ja patrze obiektywnie na samego siebie :) Chatka OK nad takimi nawykami mozna popracowac zgodze sie z Toba, nikt tu nie mowi o znizaniu sie do jego poziomu, ale ja sobie np., na takie rzeczy nie pozwole - niech wie z kim zadziera i nie ze kazda kobieta to bezbronne stworzenie :)
|
|
ja nie mówiłam że komplementy nie są potrzebne tylko chodzi o to że każdy człowiek ma w sobie jakąś tam swoją samoocenę.. i milo jest słyszeć komplement z ust ukochanego..czy ukochanej ale nie wolno tez przesadzic
|
|
chyba jakas dluzsza ta wyprawa :/
|
|
Wita. Czy znacie kogoś kto jeździ tym autem? Jak ono sie sprawuje? Spalanie, awaryjnosć itp? Moze wiecie kto chce sprzedać? Prosze o opinię
|
|
nie można przesadzać bo z czasem już nie są tak magiczne jak te powiedziane za pierwszym razem ;) a tak na marginesie to człowiek się do wszystkiego przyzwyczaja ale dużo zależy od człowieka jeden potrafi przyzwyczaić się do skarpetek rzuconych w kąt drugi potrafi to zaakceptować bądź nie.. niektórzy lubią spać przy włączonym radiu a mi to radio już by przeszkadzało no ale po to ludzie zamieszkują ze sobą przed ślubem aby się poznać z każdej strony prawda?
|
|
JESTEM PECHOWYM POSIADACZEM TEGO CUDAKA OTÓŻ SPALANIE 12 W TRASIE W MIEŚCIE 15 CAŁY CZAS SIĘ PSUJE MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE WIĘCEJ NA WARSZTACIE JAK W UŻYTKU NIKT NIE CHCE KUPIĆ A I NA SZROCIE NIE CHCĄ BLACHA RDZEWIEJE ZAWIESZENIE KIEPSKIE BEZNADZIEJA. rudy błazen z druhem
|
|
a kto zamieszka razem po ślubie to już różnie bywa :)
|
|
Takie opinie juz znam
|
|
areczek25 czy sprzedali Ci pierwszą wersję testową? :) O czym Ty piszesz? Rozumiem że pesymiści tez mają swoje święto, ale zeby zaraz wszystko źle...
|
|
pokasz jakis akt wlasnosci tefo tamada gupia fungo btw , moj bak jest od dafna pełny , nie tankóje w tak idiotycznych stacjah bezmosgowyh jak Tfój temat :)) Procesor spalony czy Kapefu ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |