Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd uderza w Rydzyka |
a gdzie ono jest?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd uderza w Rydzyka |
Czy to były może lata 70-te?
|
|
No i co,dzwoniłeś do niego?
|
|
mi się wydaje że Adrianek się zakochał ;)
|
|
Ta dziewczyna, chyba właścicielka jest przesympatyczna. Suknie mają równie piękne.
|
|
jak chcesz to mogę go pozdrowic,ale dopiero jutro,bo teraz bym pół bloku obudził.
|
|
Kiedyś zrozumiecie te słowa... Zakochałem się już dawno, a zakochany jestem;), Dekoracja to pierścionki, malowane paznokcie..
|
|
POLECAM PANA TADEUSZA JEMIELITĘ JEDEN Z NAJLEPSZYCH W ŁOMŻY ULICA NIEMCEWICZA 12M37 TANI I KONKRETNY BEZ FUSZERKI POLECAM 100% SATYSFAKCJI. areczek25
|
|
A to to tak , tu muszę ci rację przyznać w 100% , szkoda że jest późno i........ bo z chęcią bym z tobą pogwarzył :) Ale nic straconego , może jeszcze kiedyś trafimy na siebie :) Jest was 3 na tym forum ):):):):):)
|
|
a mnie sie wydaje ze ta jego tresc jest zalosna :) razem z ortografią, czlowiek nie jest stworzony poto by kochac a po to byc żyć i przetrwać a co do kochania , to to sie tyczy nie tylko kobiet, a ty koleś zwariowales :)
|
|
Do postu Riposty: Panie prezydencie Czerniawski. Do boju. Tak jak napisał mój poprzednik, przykład idzie z góry. Oni tylko czekają. Do boju o Łomżę!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
za ile?
|
|
Proszę cie bardzo . Od razu możesz se portfolio obejrzeć http://www.wypromuj.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |