Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski sposób na niezależnych dziennikarzy |
Wiem, wiem. Kobiety są ostrożniejszymi kierowcami, co widać na drodze. Ja wskazuję tylko na pewne drobne uwagi, które poczyniła również moja kobieta. To nie jest tylko moja opinia odnośnie zachowania NIEKTÓRYCH kobiet na drodze. Słabi kierowcy trafiają się zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn. Nie znam statystyk dotyczących ilości kobiet kierowców. Tak samo jak nie generalizuję opinii o młodych kierowcach, bo tu też trafiają się rozważni ludzie. Wszystko zależy od charakteru i od przewidywania zachowań innych kierowców na drodze, stanu własnej koncentracji, bo nie zawsze człowiek jest rześki, a to też ma wpływ na prowadzenie samochodu. Jazda samochodem to składowa wielu czynników.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski sposób na niezależnych dziennikarzy |
A gdzie założyciel tematu napisał że to piramida finansowa? Człowieku nie czytasz ze zrozumieniem. Napsał tylko swoją opinię, być może popartą doświadczeniem - negatywnym oczywiście - i chciał tym samym ostrzec? Spokój nas uratuje, a póki co opinii w tym kraju wyrażać prawo nie zabrania. rudy błazen z druhem
|
|
Hehehehe . ;D;)
|
|
o Rock. Zajebiście .
|
|
to dobra rzecz pomarzyć za marzenia nie karzą w Łomży dużo jest takich osób ze nie wiadomo ile zarabiają a jak się okazuje to nawet na fajki nie maja a chwalić to się może każdy ludzie zejdźcie na ziemie
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Mam krótkie włosy i chciałabym ekstrawagancką fryzurę. Mozecie polecić jakiegos fryzjera? Moze znacie kogoś kto moze również przyjechać do mnie do domu??
|
|
Głupiego Jaśia to tylko przed operacją
|
|
http://www.dailymotion.pl/video/xh5le_stereo-mc-s-connected_music
|
|
Godny polecenie jest Dr Pękała przyjmuję w poniedziałki i środy. Nie ma teraz aż takich kolejek do niego. Wystarczy przyjść parę minut przed 8 żeby się zarejestrować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |