sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent obietnic dotrzymuje :)

Jesteś fajny nie ma co :) jak w anglii upadnie wszystko i będzie bez robocie to wrócisz tutaj i będziesz siedzieć u mamusi i krzyczeć że ci też się należy bo jesteś Polakiem ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent obietnic dotrzymuje :)

A ja nie czytam ich wypocin dla tego mnie to tam ... ja pisałem do nich żeby w Office pisali swoje artykuły bo później śmiech w gminie :(

Dowód , Świadectwa ze szkół , świadectwo pracy , NIP ( oryginał ) no i to wsio chyba :P

...a jak wyślę taką notatkę/nagranie w tym programie VLC media player komuś to ktoś bez problemu to odtworzy czy musi mieć też ściągnięty taki program..?

-maly- nie pisze się dużych, tylko wielkich liter. Poza tym pokarz mi, gdzie (poza jednym użyciem słowa 'unia') brakuje ci wielkich liter?

14 stycznia w unikacie jest koncert:] pssssssssg

No jeszcze te Twoje"pokarz" Tak z ciekawosci ,pochwal się co skończyłeś?

Rzeczywiście z Hotelu "Zbyszko" bardzo dobre,świeże jedzenie i ceny również przystępne.Obsługa nie naganna chociaż jakoś ostatnio nie widać tych najlepszych kelnerów.Zawsze mi się podobało.Można polecić.

Treść jest ukryta

ona ma pól metra w zimnej wodzie =D 8D

na to wpadłaś że to od płynu do kąpieli..? hmm być może to i u mnie bo wcześniej używałam mydełka Johnsons Babt a teraz postanowiłam zmienić na Dzidziuś.....

Treść jest ukryta

lalalalalalalalalalalallalalala jeju.

Treść jest ukryta

ooo aska gill skąd posiadasz te informacje?

Nie kolego, nie to miałem na myśli, bo dział ogłoszeń jest w innej rubryce, więc po prostu trzeba czytać. W sumie każda forma reklamy jest dobra, jeśli jest skuteczna. Jeśli ci się udało znaleźć pracę z forum, to gratulacje, bo ja sądzę, że to jest niemożliwe, a co do samej reklamy (tanio i solidnie). Czy to ma sens? Bo moim zdaniem albo tanio, albo solidnie. Czy te dwa słowa mają logiczny skład?
Sory, ale robię w tej samej branży i nie chcę nikogo urazić, lecz jeśli coś się nie klei czy nie ma sensu to lepiej tego nie publikować, lecz mimo to pozdrawiam i życzę sukcesów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org