Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nocne igraszki :) |
Jesteś zbyt głupi aby pojąć moją wrodzoną inteligencję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nocne igraszki :) |
weźcie dajcie spokój, ten ten typ ma ostro naje^bane w bani.. Wy się wkur^wiacie, a On się cieszy, poj^ebany typ :D Nie czytajcie w ogóle jego postów, ani wypowiedzi ;]
|
|
Debile to nie jestem ja na tym zdjęciu!
|
|
A gdzie jest "pilsuckiego" ???
|
|
haha Obok Żydka jest ta savana i z tego co ja widze a czesto chodze do żydka lub alkocholi to w savanie piją 40+ ;-) czyli ranga Starszy Kapral lub Towarzysz Zachlejparty ;-) ,a młodziez powina się uczyc lub uprawiać ... sport jakiś a nie po barach . rudy błazen z druhem
|
|
rzetelny obuwatelu trzeba było wpąść na mecz i odwołać wyjazd to byś się nogami nakrył;)
|
|
Około 300 zł:)
|
|
Popieram , dawaj nazwę sklepu. Uczciwy handlowiec zrozumie i załatwi reklamację , bo po co ci 2 łańcuchy?
|
|
ja słyszałem ze ostatnio tam dwóch łebków zwolnili... no bes kitu... bo podobno rogale na ****.ch krecili i kazdy inny wychodził... tam szef sie nie pierd... w tancu
|
|
5:0 dla nas.. :DD . rudy błazen z druhem
|
|
na starym rynku obok maliny
|
|
intercosmetic ul. Kard. Stefana Wyszyńskiego 24 tel. 086 218-04-11 www.intercosmetic.pl
|
|
Rzecz dzieje się we Francji. Czarnuch prosi o numer komórki... http://www.nokenny.com/elle-prend-une-claque-pour-un-06.html
|
|
Niestety nie wiem, gdzie w Łomży jest duży wybór wózków dziecięcych, ale sama mam zamiar zamówić przez internet, zwłaszcza, że aktualnie mają promocje na porządne wózki w ekids.com.pl. Jeszcze u nich nie kupowałam, ale tym razem chyba skorzystam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |